?>

Artaş Holding’den eğitim yatırımı

FATİH BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ERGÜN TURAN (SOLDA) VE ARTAŞ HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI SÜLEYMAN ÇETİNSAYA

Ekonomi - 1 saat önce

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilecek Fatih’teki 31 derslikli eğitim kampüsünün temeli atıldı.

Türkiye’nin önde gelen yatırım gruplarından Artaş Holding, sosyal sorumluluk projelerine yatırım yapmayı sürdürüyor. Bu kapsamda, İstanbul Valiliği koordinasyonunda Fatih’te inşa edilecek 31 derslikli ilkokul ve 4 derslikli anasınıfının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Geleceğin nesillerine nitelikli eğitim ortamları kazandırmayı hedefleyen proje kapsamında hayata geçirilecek okul, modern eğitim anlayışına uygun fiziki yapısıyla bölgenin önemli eğitim yatırımlarından biri olacak. Toplam 31 derslikten oluşacak eğitim kampüsü, öğrencilerin güvenli, çağdaş ve donanımlı bir eğitim ortamında öğrenim görmesine katkı sağlayacak. 3 bin 34 metrekarelik parsel üzerinde inşa edilecek ve 7 bin 529 metrekarelik toplam inşaat alanına sahip olacak olan okulda dersliklerin yanı sıra 1 spor salonu, 1 kütüphane, resim ve müzik dersleri için de 3 atölye ve anaokulu bahçesiyle 900 öğrenciye hizmet verecek.

Temel atma törenine İstanbul Vali Yardımcısı Dr. Ahmet Süheyl Üçer, Fatih Kaymakamı Cafer Sarılı, İstanbul İl Millî Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, Fatih İlçe Millî Eğitim Müdürü Muhammet Fatih Çepni ile Artaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya katıldı.

Toplumsal fayda odaklı projeleri kurumsal vizyonunun önemli bir parçası olarak gören Artaş Holding, eğitimden sosyal yaşama kadar birçok alanda hayata geçirdiği yatırımlarla sürdürülebilir sosyal değer üretmeye devam ediyor. Fatih’te inşa edilecek okulun tamamlanmasının ardından yüzlerce öğrencinin eğitim hayatına katkı sağlaması ve bölgenin eğitim altyapısını güçlendirmesi hedefleniyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Sefo Çorum’da hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı

2026-07-26 00:29 - Magazin

Çorum’da Soner Sarıkabadayı coşkusu

2026-07-25 00:15 - Magazin

Marmaris'te Kayıp Kadın Aranıyor

2026-07-23 11:36 - Marmaris

Çorum’da Buray rüzgarı esti

2026-07-24 00:17 - Magazin

Hazırlık maçı: Çorum FK: 0 - Bandırmaspor: 0

2026-07-23 13:59 - Spor

Çorum’da festival coşkusu havai fişek gösterisiyle zirveye çıktı

2026-07-22 00:23 - Gündem

Marmaris yolunda motosiklet kazası sürücü hayatını kaybetti 

2026-07-21 19:55 - Marmaris

BAŞKAN ÜNLÜ, ÇAMDİBİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

2026-07-22 14:08 - Marmaris

Yeni Parti’nin Muğla İl Başkanlığı Kuruldu

2026-07-24 13:34 - Gündem

Marmaris Kırsalında Ulaşım Çilesi Büyüyor

2026-07-24 12:43 - Marmaris

İlgili Haberler

Şekerbank ve TESK iş birliğiyle esnafa anında finansman desteği

10:21 - Ekonomi

50 yaş ve üzeri kadınlar ile genç kadınlar, dijital dönüşüm yolculuğunda aynı masada buluşuyor

10:16 - Ekonomi

Samsun’da fındık rekolte tahmini çalışmaları tamamlandı

10:21 - Ekonomi

Erzincan’da ekmeğe zam: 210 gram ekmek 17,5 TL oldu

10:15 - Ekonomi

AOSB’den sanayiciye 1,1 milyar TL’yi aşan proje desteği

10:12 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Bir ineği telef oldu, 7 inek, 5 buzağı sahibi oldu

14:33 - İnsan

Karşı yola geçmek için alt geçidi kullanmadı, kaza kaçınılmaz oldu

13:51 - Asayiş

Polisin ’Dur’ ihtarına uymadı, 490 bin lira ceza yedi

12:54 - Asayiş

FETÖ soruşturması diyerek girdikleri evde gasp iddiası: Karı koca yakalandı

12:45 - Asayiş

Vücudundan 5 günde 62 parça uyuşturucu çıktı

12:24 - Asayiş