?>

Avcılar’da Anneler Günü

Avcılar belediyesi anneler günü’nde anneleri unutmadı. Kentteki tüm annelere çiçek gönderen başkan utku caner çaykara şehit anneleriyle kahvaltıda buluştu. Günün sonunda anneler günü’ne özel düzenlenen samida konserine katılan avcılarlı anneler unutulmaz bir gece yaşadı.

Genel - 2 yıl önce

Avcılar Belediyesi Anneler Günü’nde anneleri unutmadı. Kentteki tüm annelere çiçek gönderen başkan Utku Caner Çaykara şehit anneleriyle kahvaltıda buluştu. Günün sonunda Anneler Günü’ne özel düzenlenen Samida konserine katılan Avcılarlı anneler unutulmaz bir gece yaşadı.

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara Anneler Günü’nde annelere sürpriz yaptı. Avcılar’ın 10 mahallesinde yaşayan annelere ulaşan Çaykara evlerine çiçek gönderdi. Kapılarında başkan Çaykara’nın mesajını ve çiçekleri gören anneler duygulandı. Tüm gün kentteki annelerle buluşarak onlara çiçekler hediye eden başkan Çaykara, anneler gününe özel konser düzenledi. Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen Samida konserinde buluşan anneler unutulmaz bir gece yaşadı.

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara şehit annelerini de unutmadı. Avcılarlı şehit aileleri ile kahvaltı programında buluşan Çaykara; “Cennet vatan için en değerli varlıklarını, biricik evlatlarını feda eden şehit annelerimizle bir araya geldik. Fedakarlığınız ile yüreğinizde taşıdığınız sabırla en değerli varlığımızsınız. Başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin gününü kutluyor, bu topraklar için canını feda eden tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyorum” dedi.

“Kadınlar insandır, biz insanoğlu”

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı. Çaykara mesajında; “Kadınlar insandır, biz insanoğlu.” Ne güzel demiş büyük üstad Neşet Ertaş. Annelerimiz hayatımızın en değerli incisi, sevginin ve fedakarlığın simgesidir. Onların sonsuz sevgisi ve özverilerini bir gün değil her gün hatırlamalıyız. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

100 YILLIK HASRET BÜYÜKŞEHİR İLE SONA ERİYOR

2024-05-06 13:52 - Gündem

11-18 Mayıs 2024 HAFTASINDA MARMARİS ULUSLARARASI KÜLTÜR ve SANAT FESTİVALİ’NDE (MKSF24) SEMİNER, KONSER VE  SANAT SOKAĞI ETKİNLİKLERİ VAR!

2024-05-11 15:51 - Kültür Sanat

MARMARİS'TE YABAN DOMUZLARININ VAHŞİ SALDIRISI

2024-05-09 18:44 - Marmaris

EGELİ İŞ İNSANLARINDAN AZERBAYCAN’A ÇIKARMA

2024-05-06 16:10 - Gündem

"BİR DENİZ, 1000 ÇOCUK" PROJESİ

2024-05-07 18:28 - İnsan

YENİ MÜFREDAT TARTIŞMALARI SÜRÜYOR

2024-05-07 14:49 - Marmaris

MUĞLA’DA GOLF SAHASI İÇİN 1345 AĞAÇ KESİLMESİN

2024-05-13 11:26 - Gündem

KAYBOLAN VE UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ MESLEKLER

2024-05-09 11:22 - Kültür Sanat

BODRUM’DAN S.O.S: “İMDAT, YARDIM EDİN”

2024-05-11 13:46 - Gündem

MARMARİS'TE ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERİ

2024-05-12 14:36 - Marmaris

İlgili Haberler

Kaymakam Arıkan, Harmankaya köyünde incelemede bulundu

18:54 - Genel

Gençlik ve Spor Bakanı Bak: "Savunma sanayisinde her alanda yatırım yapan bir Türkiye var"

18:39 - Genel

Taşların üzerindeki sessiz metinler anlam kazanıyor

17:12 - Genel

Bakanlık listesinde Kayseri’den 2 firma

17:15 - Genel

İncirliova zabıtasından ’yeni yıl’ denetimi

17:07 - Genel

Günün Manşetleri

Büyükşehir’den Mezarlıklara Yatırım

15:05 - Genel

Muğla Büyükşehir Belediyesi gönüllü itfaiyeciler yetiştiriyor

14:59 - Asayiş

MUSKİ’den Ortaca’ya yeni içme suyu deposu

14:50 - Sağlık

Bodrum’da sel sonrası yaralar sarılıyor

14:34 - Gündem

KBÜ’den kaya mezarları ve arkeolojik alanlara saha gezisi

11:52 - İnsan