?>

AY-BAN seferleri için geri sayım başladı

İNCİRLİOVA İLE AYDIN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ARASINDA HİZMET VERECEK AY-BAN BANLİYÖ HATTI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLARKEN İNCİRLİOVA BELEDİYE BAŞKANI AYTEKİN KAYA, DURAK İMALATLARININ TAMAMLANDIĞINI BELİRTEREK PROJENİN KISA SÜRE İÇERİSİNDE HİZMETE GİRECEĞİNİ AÇIKLADI.

Genel - 1 saat önce

İncirliova ile Aydın Organize Sanayi Bölgesi arasında hizmet verecek AY-BAN Banliyö Hattı için geri sayım başlarken İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, durak imalatlarının tamamlandığını belirterek projenin kısa süre içerisinde hizmete gireceğini açıkladı.

İncirliova’nın ulaşım altyapısını güçlendirecek önemli yatırımlardan biri olan AY-BAN Banliyö Hattı’nda sona yaklaşıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilen proje kapsamında durak imalatlarının tamamlandığını belirten İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, vatandaşların çok yakında banliyö seferlerinden faydalanmaya başlayacağını söyledi. AY-BAN hattının hizmete girmesiyle birlikte İncirliova ile Aydın Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımın daha hızlı, güvenli ve konforlu hale geleceğini ifade eden Başkan Kaya, hattın özellikle çalışanlar, öğrenciler ve günlük ulaşım ihtiyacı bulunan vatandaşlar için önemli kolaylık sağlayacağını vurguladı.

Başkan Kaya; "İncirliovamızın ulaşım ağını güçlendirecek AY-BAN Banliyö Hattı için artık geri sayım başladı. Duraklarımızın yapımı tamamlandı. Çok kısa süre içerisinde seferlerin başlamasını bekliyoruz. Bu proje sayesinde hemşehrilerimiz başta Şehir Hastanesi, Tekstil Park ve ASTİM Organize Sanayi Bölgesi olmak üzere Aydın’ın birçok önemli noktasına daha kolay ulaşabilecek. Hemşehrilerimizin günlük yaşamını kolaylaştıracak ve çok kısa süre içerisinde hizmete başlayacak AY-BAN Banliyö Hattı’nın başta İncirliovamız olmak üzere Aydınımıza ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Kaya açıklamasında, projenin hayata geçirilmesinde emeği bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Aydın Milletvekilleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile katkı sunan tüm kurum ve yetkililere teşekkür etti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS’İN KIRSAL YOLLARINI KİM GÖRECEK?

2026-06-01 11:13 - Marmaris

Malatya’da ambulans helikopter 66 yaşındaki hasta için havalandı

2026-06-04 16:24 - Sağlık

Kendisine emanet edilen altınlarla kaçtığı iddia edilen kuyumcudan günlerdir haber alınamıyor

2026-06-04 16:23 - Asayiş

Çorum’da iki otomobil çarpıştı: 1’i ağır 7 yaralı

2026-05-31 00:43 - Asayiş

Marmaris 19 Mayıs havuzunda su gösterileri neden durdu?

2026-05-31 22:45 - Marmaris

Köyceğiz Tazelenme Üniversitesi İlk Mezunlarını Verdi

2026-06-02 10:03 - Genel

MARMARİS'TE GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU 

2026-06-03 12:11 - Marmaris

Madımak toplaması zahmetli yemesi lezzetli

2026-06-01 11:20 - Genel

Zekican Balcı’dan CHP açıklaması: “Partinin sahibi örgüttür”

2026-06-01 19:56 - Gündem

Romanyalı yıldız Amelissa’dan Bodrum’da bayram şovu

2026-05-31 15:16 - Magazin

İlgili Haberler

Kandıra’da 80 kilometrelik yolu onarılacak

10:45 - Genel

Esenyurt’ta 5 Haziran Dünya Çevre Günü coşkuyla kutlandı

10:36 - Genel

Atıklar defileyle sahneye taşındı, 6 bin 600 kilogram pil geri dönüşüme kazandırıldı

09:55 - Genel

Reyhanlı saldırısı davasında karar: 3 sanığa 53’er defa ağırlaştırılmış müebbet

09:31 - Genel

Prof. Dr. Oytun Erbaş: "Kenelerden kurtulmak için sülün en iyi çözüm"

09:09 - Genel

Günün Manşetleri

Uydu takip cihazı takılan 3 yeşil deniz kaplumbağası denize bırakıldı

10:03 - Gündem

Karnından 40 kilogram kitle çıkarıldı

09:51 - İnsan

Eşini baba evine gönderen damada kayınbirader dayağı

09:43 - Asayiş

Kuruyan göl yağışlarla yeniden canlandı

09:19 - Gündem

1.4 milyonluk senetle yakalanan tefeci tutuklandı

17:11 - Asayiş