?>

Aydın’da ilk kez hayata geçirilen ÇÖZGEM Nazilli’de hizmete hazırlanıyor

AYDIN’DA İLK OLMA ÖZELLİĞİ TAŞIYAN ÇOK DİSİPLİNLİ ÇOCUK VE GENÇ RUH SAĞLIĞI MERKEZİ (ÇÖZGEM), NAZİLLİ DEVLET HASTANESİ BÜNYESİNDE HİZMETE AÇILMAYA HAZIRLANIRKEN, İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. ESER ŞENKUL MERKEZDE YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEYEREK YAPILAN HAZIRLIKLAR HAKKINDA BİLGİ ALDI.

Sağlık - 1 saat önce

Aydın’da ilk olma özelliği taşıyan Çok Disiplinli Çocuk ve Genç Ruh Sağlığı Merkezi (ÇÖZGEM), Nazilli Devlet Hastanesi bünyesinde hizmete açılmaya hazırlanırken, İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul merkezde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek yapılan hazırlıklar hakkında bilgi aldı.

Aydın’da çocuk ve gençlerin ruh sağlığı alanında önemli bir ihtiyaca yanıt vermesi hedeflenen Çok Disiplinli Çocuk ve Genç Ruh Sağlığı Merkezi (ÇÖZGEM), Nazilli Devlet Hastanesi bünyesinde hizmete açılmaya hazırlanıyor. Aydın’da ilk kez hayata geçirilen ve alanında önemli bir merkez olma özelliği taşıyan ÇÖZGEM’de, çocuk ve gençlere yönelik tanı, değerlendirme, takip ve rehberlik hizmetlerinin tek çatı altında sunulacağı bildirildi. Merkezde psikolog, ergoterapist, dil ve konuşma terapisti ile sosyal hizmet uzmanlarından oluşan multidisipliner bir ekip görev yapacak. Çocuk ve gençlerin gelişim süreçlerinin bütüncül bir yaklaşımla desteklenmesi ve ailelerin ihtiyaç duyduğu hizmetlere daha kolay erişebilmesi amacıyla planlanan merkezde, ücretsiz sağlık hizmeti sunulacağı kaydedildi. Merkezde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, fiziki alanlar ve hizmet süreci hakkında yetkililerden bilgi aldı. ÇÖZGEM’in Aydın’da önemli bir ihtiyacı karşılayacağını belirten Şenkul, görev yapacak personele başarılar diledi. Ziyaret kapsamında Nazilli Devlet Hastanesi Semt Polikliniği de incelenirken, sunulan sağlık hizmetleri ve işleyiş süreçleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Dr. Şenkul, vatandaşlara erişilebilir ve kaliteli sağlık hizmeti sunulmasına yönelik çalışmalardan dolayı personele teşekkür etti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS’İN KIRSAL YOLLARINI KİM GÖRECEK?

2026-06-01 11:13 - Marmaris

Malatya’da ambulans helikopter 66 yaşındaki hasta için havalandı

2026-06-04 16:24 - Sağlık

Kendisine emanet edilen altınlarla kaçtığı iddia edilen kuyumcudan günlerdir haber alınamıyor

2026-06-04 16:23 - Asayiş

Çorum’da iki otomobil çarpıştı: 1’i ağır 7 yaralı

2026-05-31 00:43 - Asayiş

Marmaris 19 Mayıs havuzunda su gösterileri neden durdu?

2026-05-31 22:45 - Marmaris

Köyceğiz Tazelenme Üniversitesi İlk Mezunlarını Verdi

2026-06-02 10:03 - Genel

MARMARİS'TE GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU 

2026-06-03 12:11 - Marmaris

Madımak toplaması zahmetli yemesi lezzetli

2026-06-01 11:20 - Genel

Zekican Balcı’dan CHP açıklaması: “Partinin sahibi örgüttür”

2026-06-01 19:56 - Gündem

Romanyalı yıldız Amelissa’dan Bodrum’da bayram şovu

2026-05-31 15:16 - Magazin

İlgili Haberler

TVHB Başkanı Eroğlu: "Veteriner İşleri Genel Müdürlüğü’nün kurulması ötelenirse kaybeden maalesef insanımızın sağlığı ve ülkemiz olacaktır"

12:09 - Sağlık

Niğde UMKE personeli medikal kurtarma uygulamaları eğitimini tamamladı

12:05 - Sağlık

Samsun’da 5 bin 690 anne adayına ebe eli: Gebelik sürecinde yakın takip

11:55 - Sağlık

Eskişehir’de 15 acil sağlık istasyonu denetlendi

10:07 - Sağlık

Uzmanından uyarı: "Nasıl olsa düşecek" denilen süt dişleri okul başarısını etkiliyor

09:58 - Sağlık

Günün Manşetleri

Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Finali başladı

12:53 - Eğitim

18 yıl hapis cezasıyla aranıyordu, jandarma yakaladı

12:33 - Asayiş

Düğün konvoyundan açılan ateş 4 yaşındaki çocuğu yaraladı

12:15 - Asayiş

Uydu takip cihazı takılan 3 yeşil deniz kaplumbağası denize bırakıldı

10:03 - Gündem

Karnından 40 kilogram kitle çıkarıldı

09:51 - İnsan