?>

Aydın’da veteriner hekimler kongreye gitti

Aydın veteriner hekimleri odası'nın 16. Olağan genel kurul toplantısını, veteriner hekimlerin ve davetlilerin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi. Odada 3 dönemdir başkanlık görevini sürdüren cemil şahin'in aday olmayarak bayrağı devrettiği seçimlerde veteriner hekimler hakan kaya'nın hazırlamış olduğu liste ile seçime gitti.

Genel - 8 ay önce

Aydın Veteriner Hekimleri Odası’nın 16. Olağan Genel Kurul Toplantısını, veteriner hekimlerin ve davetlilerin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi. Odada 3 dönemdir başkanlık görevini sürdüren Cemil Şahin’in aday olmayarak bayrağı devrettiği seçimlerde veteriner hekimler Hakan Kaya’nın hazırlamış olduğu liste ile seçime gitti.

2018 Yılı Ekim Ayından bu yana Aydın Veteriner Hekimler Odası Başkanı olarak görevini sürdüren Cemil Şahin, yeni dönem için aday olmadığını belirterek "Başta aile bilinciyle, birlik ve beraberlik içerisinde birlikte çalıştığımız yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere, odamızın emektar çalışanlarına, oda kurullarımızda görev yapan meslektaşlarımıza ve her zaman büyük desteklerini hissettiğimiz kıymetli üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Göreve gelirken, bu görevi meslek edinmeyi asla düşünmedim. Bir nöbet görevi olarak gördüm ve görevde olduğum süreçte bu inançla, birlikte çalıştığımız birbirinden kıymetli ekibimizle, odamızın sancağını en iyi şekilde taşımaya gayret ettik. Bir nöbetçinin en önemli görevlerinden birisi de, bu asil sancağı vakti geldiğinde onurla ve gururla teslim edebilmesidir. Bu kutsal camiaya en ufak faydam olabilmiş ise, zerre kadar hakkım var ise sonuna kadar helal olsun. Umuyorum ki bu camianın asil üyeleri de bana haklarını helal ederler" diyerek bayrağı 3 dönem (6 yıl) birlikte çalıştığı, yönetim kurulunda başarılı bir şekilde genel sekreterlik görevi sürdürmüş olan Veteriner Hekim Hakan Kaya ve yönetimine devretmenin onurunu yaşadığını söyledi. Başkan Şahin, ayrıca hayatta olduğu müddetçe daima meslek örgütümün emrinde olacağını da belirtti.

Köşk Belediye Başkanı Veteriner Hekim Nuri Güler, ADÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cavit Kum, Aydın Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Eray Yeşilçayır başta olmak üzere davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği kongrede ilk gün etkinlikleri tamamlandı. Üyeler yarın sandığa giderek tek liste ile gidilen seçimlerde Hakan Kaya başkanlığında oluşturulan yeni yönetim için oy kullanacaklar.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA'DA “DEŞTİN ÇİMENTOSUZLUK BAYRAMI”

2024-09-28 16:08 - Gündem

CHP’li meclis üyesinin alkollü mekanında hesap kavgası

2024-09-25 10:46 - Asayiş

DOĞANIN EŞSİZ HEDİYESİ: SALDA GÖLÜ

2024-09-27 13:46 - Gezi

Adana’da “Süper Hücre” bugün de etkili olacak

2024-09-22 09:23 - Gündem

Söke’de tarımı koruma için tuzak kontrolleri sıkı tutuluyor

2024-09-27 09:35 - Genel

D-MARİN İTALYA'NIN EN DEĞERLİ PREMİUM MARİNA GRUBUNU OLUŞTURUYOR

2024-09-25 16:27 - Gezi

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut’un ölmeden önce evini temizlediği görüntüler ortaya çıktı

2024-09-24 03:05 - Asayiş

“Vekil” sucuk yerken “Asıl” 120 liraya kemik bile alamıyor

2024-09-24 13:06 - Gündem

Trendyol Süper Lig: Beşiktaş: 0 - Eyüpspor: 0 (Maç devam ediyor)

2024-09-22 20:17 - Spor

Bodrum’da 36 düzensiz göçmen yakalandı

2024-09-22 16:30 - Asayiş

İlgili Haberler

Esnafın sorunları İzmir’de masaya yatırıldı

11:27 - Genel

Başkan Zencirci, Özgür Özel’i ağırladı

11:29 - Genel

Küçükçekmece Belediyesi Bi’Mola Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Bahar Şenliği düzenledi

11:09 - Genel

’Kamuda İSG Uygulamalarının Gelişim Süreci Çalıştayı’ tamamlandı

11:07 - Genel

Melikgazi’den anlamlı aile ve kahramanlık şiir dinletisi

10:53 - Genel

Günün Manşetleri

Uzmanlardan Ter Kokusu Ürünleri Uyarısı

10:52 - Sağlık

Beşiktaş Avrupa Yolunda Kritik Deplasmanda

10:52 - Spor

Canlı Yayında Cinayeti İtiraf Eden Sanığa İndirim

10:18 - Asayiş

Topraksız Tarım Mucizesi

10:12 - Ekonomi

Fatih'ten Mad Max Esintili Arazi Aracı

10:12 - Teknoloji