?>

Bahçelievler’de Öğretmenler Günü Antakya Medeniyetler Korosu konseriyle kutlandı

BAHÇELİEVLER’DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ ANTAKYA MEDENİYETLER KOROSU KONSERİYLE KUTLANDI

Genel - 3 saat önce

Bahçelievler Belediyesi, Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediği Antakya Medeniyetler Korosu konserinde öğretmenleri bir araya getirdi.

Bahçelievler Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Antakya Medeniyetler Korosu’nun sahne aldığı özel bir konser düzenledi. Nurettin Topçu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı. Etkinlikte sahne alan Antakya Medeniyetler Korosu, Türkiye’nin farklı yörelerine ait eserleri seslendirerek izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. "Yaralar beraber sarılacak"

Programda konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır 2023 yılında meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinde vefat edenleri anarak "Yaklaşık 50 bin, 52 bin civarında şehidimiz var. 100 binden fazla gazimiz var. Allah ne bizde ne başka bir memlekette, dünyanın hiçbir yerinde hiçbir kimseye göstermesin. Koromuz gerçekten hocamızın başkanlığında, içlerinde her ırktan, her mezhepten, aynı Hatay gibi, aynı Antakya gibi kadim koro olmuş durumda. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi. "Her bir koldan bir çalışma var"

Antakya Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat ise "Bu akşam biraz duygusalız. Üzerinden yaklaşık 3 yıl geçti depremin. Biraz depremden bahsedeceğiz. Biraz Hatay’daki gelişmelerden bahsedeceğiz. Biraz insanlara umut vereceğiz. Çünkü ülkemizin çok büyük değerleri var bunları göstermeye çalışacağız. Çünkü sadece depremi anlatmak da istemiyoruz. Bugün belki de Türkiye’nin en büyük veya dünyanın en büyük şantiyesi Hatay’da. Her bir koldan bir çalışma var. Türkiye Cumhuriyeti devleti çok büyüktür. Bu büyüklüğü insanlara göstermeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Menteşe’de Şehit Askerler İçin Lokma Hayrı Düzenlendi

2025-11-20 17:31 - Gündem

Menteşe’de kaza: 1’i ağır 2 yaralı

2025-11-18 09:08 - Asayiş

Mali müşavir evinde ölü bulundu

2025-11-17 12:44 - Asayiş

Yunanistan’ın Türk sularına geri ittiği 31 düzensiz göçmen kurtarıldı

2025-11-19 00:56 - Asayiş

Ergun: “TL 2010’dan bu yana yaklaşık yüzde 97 değer kaybetti”

2025-11-20 09:19 - Eğitim

MEAH Personeli Ekrem Şababoğlu, Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

2025-11-21 13:00 - Genel

KÖYCEĞİZ GÖLÜ VE DALYAN'DA KAÇAK AVCILIK DENETİMİ

2025-11-17 12:41 - Asayiş

MARMARİS’TE YAZ BİTTİ AMA OTOPARK ÇİLESİ BİTMEDİ: “HER SEÇİMDE SÖZ VERİLİYOR, SONRA UNUTULUYOR”

2025-11-17 11:17 - Marmaris

MARMARİS KAYMAKAMI NURULLAH KAYA: ‘HUZUR VE GÜVENLİK ÖNCELİĞİMİZ’”

2025-11-17 15:12 - Marmaris

Basın İlan Kurumu bölge müdürlüğünden Marmaris Yenisayfa’ya ziyaret

2025-11-20 15:58 - Marmaris

İlgili Haberler

Yarım asırlık turşucudan iddialı çıkış: "Turşu suyu içen grip olursa masrafları benden"

11:46 - Genel

Gökyüzünde terapi etkisi: Sığırcıklardan muhteşem dans

11:43 - Genel

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz: "Antalya’nın geleceği Kepez"

11:43 - Genel

Ağrı Hentbol’da Türkiye 2. Ligi’nde

11:42 - Genel

Türkiye’nin 21. şehir hastanesi için son hazırlıklar sürüyor

11:39 - Genel

Günün Manşetleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Aile Fotoğrafına Katıldı

16:28 - Siyaset

U23 Boks Milli Takımı Budapeşte’de

16:06 - Spor

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladı

15:30 - Spor

Organ bağışı ile başka hastaya umut oldu

15:10 - Sağlık

Zayn Sofuoğlu, Kocaeli’de pistte fırtına gibi esti

15:02 - Spor