?>

Bahçelievler’de şehitler için mevlit okutuldu, lokma dağıtıldı

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ, AZERBAYCAN’DAN TÜRKİYE’YE DÖNMEK ÜZERE YOLA ÇIKAN ANCAK GÜRCİSTAN’DA DÜŞEN TÜRK HAVA KUVVETLERİ’NE AİT ASKERİ KARGO UÇAĞINDA ŞEHİT OLAN 20 ASKER İÇİN İLÇEDE ANLAMLI BİR PROGRAM DÜZENLEDİ. CUMA NAMAZININ ARDINDAN BAHÇELİEVLER’İN 13 CAMİİNDE MEVLİT OKUTULDU, DUALARLA LOKMA İKRAMINDA BULUNULDU.

Genel - 2 ay önce

Bahçelievler Belediyesi, Azerbaycan’dan Türkiye’ye dönmek üzere yola çıkan ancak Gürcistan’da düşen Türk Hava Kuvvetleri’ne ait askeri kargo uçağında şehit olan 20 asker için ilçede anlamlı bir program düzenledi. Cuma namazının ardından Bahçelievler’in 13 camiinde mevlit okutuldu, dualarla lokma ikramında bulunuldu.

Bahçelievler Belediyesi, Azerbaycan’dan Türkiye’ye dönmek üzere yola çıkan ancak Gürcistan’da düşen Türk Hava Kuvvetleri’ne ait askeri kargo uçağında şehit olan 20 asker için ilçede anlamlı bir program düzenledi. Şirinevler Ulu Camii’ndeki programa Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır da katıldı. Program kapsamında Bahçelievler’in 13 camiinde mevlit okutuldu, dualarla lokma ikramında bulunuldu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda şehitler için dualar edildi, birlik ve dayanışma mesajları verildi.

"Hepimizin başı sağ olsun"

Şehitlere duyulan minneti dile getiren Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, "Hepimizin başı sağ olsun. 20 şehidimiz var. Rütbesi ne olursa olsun, binbaşı da var, uzman erbaş da var. Bizim için önemli olan, canımızın, Mehmetçiğimizin şehit olmasıdır. Hepsine Allah’tan gani gani rahmet diliyorum. Dün de Hırvatistan’da Orman Genel Müdürlüğünden bir pilotumuzu şehit verdik, ona da rahmet diliyorum" dedi.

"Şehitlerimiz bu toprakları kanlarıyla suladı"

Konuşmasının devamında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Bahadır, "Şehitlerimiz bu toprakları kanlarıyla suladı. Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nde özgürce yaşıyor, okula gidiyor, geziyor, eğleniyorsak, bu onların ve gazilerimizin sayesindedir. Allah hepsinden razı olsun. Bahçelievler Belediyesi olarak Cuma namazı öncesi mevlit okuttuk, sonrasında da ruhları için lokma dağıttık. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisine teşekkür ediyorum. Türkiye acılı günlerde de sevinçli günlerde de birlik içindedir. Allah böyle acıları bir daha yaşatmasın. Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığı ilelebet devam edecektir" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

’Şehzade Mustafa’ya sette doğum günü sürprizi

2025-11-09 11:47 - Magazin

Marmaris’te “Kuvayi Milliye Destanı” Sahne Alıyor

2025-11-12 13:21 - Marmaris

Karagöz Festivali dünyayı Bursa’da buluşturuyor

2025-11-13 10:41 - Magazin

Melek Baykal, Jess Molho’nun boşanma davasında tanık olarak dinlendi

2025-11-10 16:26 - Magazin

Beykoz’da trafik kazası geçiren Özgü Namal hastaneden taburcu oldu

2025-11-12 14:51 - Magazin

İmparator 50 yıl sonra Kayseri’de sahne aldı

2025-11-09 01:19 - Magazin

Mehmet Oktay'dan CHP Genel Başkanı'na Sinpaş Yanıtı

2025-11-13 13:53 - Marmaris

Bodrum’da yargılanan 14 sanıktan 7’si tahliye oldu

2025-11-11 09:20 - Asayiş

Mehmet Oktay’dan Suç Duyurusu

2025-11-13 16:45 - Marmaris

Ara Tatilin 10 Kasım’a Denk Gelmesine Vatandaşlardan Tepki

2025-11-10 16:08 - Marmaris

İlgili Haberler

Pendik’te yatırımlar, projeler ve sosyal desteklerle dolu bir yıl daha

10:52 - Genel

Gülşah Durbay’ın ismi Çekmeköy’de kreşte yaşatılacak

10:43 - Genel

Fırtına nedeniyle Adalar’da vapur seferi durdu

10:38 - Genel

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden ADÜ’ye çevre ve altyapı düzenleme desteği

10:33 - Genel

Kaçak hayvan sevklerine karşı İncirliova’da ortak çalışma

10:22 - Genel

Günün Manşetleri

Büyükşehir Atletlerinden Atatürk Koşusu’nda 11 Madalya

15:09 - Spor

Üretimin Yanında Büyükşehir Var

15:03 - Ekonomi

Fethiye–Ölüdeniz Hattında 4. Etap Tamamlandı

15:03 - Genel

Muğla Havalimanlarında 11 Ayda 9,8 Milyon Yolcu

14:01 - Ekonomi

Muğla İl Jandarması Bir Haftada Binlerce Denetim Yaptı

12:11 - Asayiş