?>

Bahçeşehir Koleji’nden görkemli yıl sonu gösterisi

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NİN 'GELECEK SENSİN' TEMALI YIL SONU GÖSTERİSİNDE 700 ÖĞRENCİ SAHNE ALDI.

Eğitim - 2 saat önce

Bahçeşehir Koleji’nin ’Gelecek Sensin’ temalı yıl sonu gösterisinde 700 öğrenci sahne aldı. Ünlü sanatçılar Gökhan Türkmen ve Sümer Ezgü’nün de çocuklarıyla aynı sahneyi paylaştığı gecede, çocukların hayal gücünü ve geleceği bir araya getiren unutulmaz anlar yaşandı.

Bahçeşehir Koleji ‘Gelecek Sensin’ temalı yıl sonu gösterisi İstanbul Volkswagen Arena’da gerçekleşti. Etkinliğe Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Dr. Özlem Koç, genel müdürlük yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’daki kampüslerden 700 öğrencinin sahne aldığı etkinlikte yaklaşık iki bin 500 davetli yer aldı. Öğrenciler ‘Merak’, ‘Öğrenme’, ‘İlham’, ‘Cesaret’ ve ‘Köklerini Bilme’ başlıkları altında hazırladıkları performanslarla izleyicilerden büyük beğeni topladı. 160 öğretmenin hazırlık sürecinde eşlik ettiği gecede, profesyonel müzisyenler ve öğretmenlerden oluşan 40 kişilik müzik ekibi de performanslara sahnede eşlik etti.

Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Dr. Özlem Koç açılış konuşmasında, "Sizlere ‘Gelecek Sensin’ derken kastettiğimiz, yalnızca yarının yetişkinleri olmanız değil. Bundan çok daha derin bir anlamı var. Biz bu cümleyle sizlere, kendi hayatınızın öznesi olma gücünüzü hatırlatmak istiyoruz. Çünkü insan kendini hazır bir cevap gibi bulmaz; merakıyla, seçimleriyle, emeğiyle, deneyimleriyle ve değerleriyle kendini inşa eder. Bu yüzden soru sormaktan vazgeçmeyin. Merakınızın peşinden gidin. Öğrenirken yalnızca doğru cevapları değil, daha iyi soruları da arayın. Kendi yolunuzu açma cesareti gösterin. Bu yolculukta yalnız değilsiniz. Yanınızda, size inanan, sizinle gurur duyan aileleriniz var. Öğretmenleriniz ve tüm Bahçeşehir Koleji ailesi olarak bizler de her zaman yanınızdayız" dedi.

Ünlü sanatçılar öğrencilerle aynı sahnede

‘Gelecek İlham Verenlerin’ bölümünde ünlü sanatçı Gökhan Türkmen, Bahçeşehir Koleji öğrencisi olan kızları ve diğer öğrencilerle birlikte "Mavi" isimli şarkıyı seslendirdi. ‘Gelecek Köklerini Bilenlerin’ bölümünde ise sanatçı Sümer Ezgü, Bahçeşehir Koleji mezunu olan oğlu ve öğrencilerle birlikte "Deniz Üstü Köpürür" türküsünü söyledi. Gecede ayrıca Bahçeşehir Koleji mezunu Ayşe Nehir Çevik de sergilediği göz alıcı dans performansıyla sahneye büyük bir enerji katarak izleyicilerden tam not aldı.

‘Yolculuk kıvılcım ile final yaptı’

Etkinliğin ana çerçevesini oluşturan temada, geleceğin uzak bir zaman değil; çocukların düşlerinde, fikirlerinde ve kendi yollarını inşa etme iradelerinde şekillenen canlı bir gerçeklik olduğu vurgulandı. Sahneye taşınan performanslar, öğrencilerin yalnızca yarına hazırlanmadığını, bugünden geleceği kuran bireyler olarak var olduklarını güçlü bir sahne diliyle anlattı.

Gösteri, merakla başlayıp köklerden alınan güçle derinleşen sahne yolculuğunun ardından, tüm öğrencilerin sahne aldığı coşkulu "Kıvılcım" gösterisiyle sona erdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS’İN KIRSAL YOLLARINI KİM GÖRECEK?

2026-06-01 11:13 - Marmaris

Malatya’da ambulans helikopter 66 yaşındaki hasta için havalandı

2026-06-04 16:24 - Sağlık

Kendisine emanet edilen altınlarla kaçtığı iddia edilen kuyumcudan günlerdir haber alınamıyor

2026-06-04 16:23 - Asayiş

Marmaris 19 Mayıs havuzunda su gösterileri neden durdu?

2026-05-31 22:45 - Marmaris

Köyceğiz Tazelenme Üniversitesi İlk Mezunlarını Verdi

2026-06-02 10:03 - Genel

MARMARİS'TE GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU 

2026-06-03 12:11 - Marmaris

Madımak toplaması zahmetli yemesi lezzetli

2026-06-01 11:20 - Genel

Romanyalı yıldız Amelissa’dan Bodrum’da bayram şovu

2026-05-31 15:16 - Magazin

Zekican Balcı’dan CHP açıklaması: “Partinin sahibi örgüttür”

2026-06-01 19:56 - Gündem

Bengü’den Manisa’da muhteşem gece

2026-06-01 12:21 - Magazin

İlgili Haberler

Malatya’da LGS’ye girecek öğrenci sayısı belli oldu

11:53 - Eğitim

Başkan Doğan: "Petek Genç şehrimizin sembol markalarından birisi"

11:42 - Eğitim

Bilecikli öğrenci, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda bölge 3’üncüsü oldu

11:06 - Eğitim

Öğrencilerin hazırladığı 860 eserlik dev sergi göz kamaştırdı

11:16 - Eğitim

THK Genel Başkan Yardımcısı 12 bin fitten atladı

10:54 - Eğitim

Günün Manşetleri

Yılan Balığı Festivali Coşkusu başladı

16:37 - Kültür Sanat

Paolo Maldini, Fenerbahçe kongresinde

16:06 - Spor

Eşini odunla döverek öldüren şahıs yakalandı

16:02 - Asayiş

2 evladını motosiklet kazasında kaybeden anne ve babanın feryadı yürek yaktı

15:21 - Asayiş

Yaşlı karı koca duvara çarpan otomobilde can verdi

14:56 - Asayiş