?>

Bakan Güler: "Babalar; karşılıksız sevgileriyle çocuklarının sığındığı güvenli bir limandır"

MİLLİ SAVUNMA BAKANI YAŞAR GÜLER (ARŞİV)

Genel - 1 saat önce

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, babaların aile ve toplum yapısındaki önemine dikkat çekerek tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, ailesi için fedakârca çalışan, çocuklarına sevgisiyle yol gösteren ve varlığıyla güven veren tüm babaların Babalar Günü’nü en içten dilekleriyle kutladı.

Bakan Güler, babaların çocukları için güvenli bir liman ve hayat tecrübeleriyle yol gösteren en önemli rehberler olduğunu belirterek, "Babalar; karşılıksız sevgileriyle çocuklarının sığındığı güvenli bir liman, hayat tecrübeleriyle yol gösteren bir rehber, duruş ve davranışlarıyla ise evlatlarına örnek olan en kıymetli rol modellerdir" ifadelerini kullandı.

Çocukların doğru ile yanlışı ayırt etmeyi, sorumluluk almayı, dürüstlüğü, çalışkanlığı ve vatan sevgisini çoğu zaman babalarının sözlerinden ve yaşam mücadelelerinden öğrendiğini vurgulayan Bakan Güler, babaların kültürel ve manevi değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında, milli kimliğin ve toplumsal birlikteliğin korunmasında önemli sorumluluklar üstlendiğini kaydetti.

Mesajında, nesilleri milli ve manevi değerlerle yetiştiren tüm babalara hak ettikleri sevgi, saygı ve vefanın gösterilmesinin ortak bir sorumluluk olduğunu belirten Bakan Güler, "Bu anlamlı gün vesilesiyle, aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin kıymetli babalarına şükran ve minnetlerimi sunuyor; vatanımıza ve milletimize hayırlı nesiller kazandıran tüm babalarımızı saygıyla selamlıyorum" dedi.

Bakan Güler, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bugünlere ulaşılmasında emeği bulunan devlet büyüklerini, aziz şehitleri ve kahraman gazileri yetiştiren fedakâr babaları rahmet, minnet ve saygıyla andığını ifade etti.

Mesajının sonunda tüm babaların Babalar Günü’nü bir kez daha kutlayan Güler, babalara aileleriyle birlikte sağlık, huzur, mutluluk ve bereket dolu nice yıllar diledi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Görkem Sevindik: "Her rolümün özellikle farklı olmasını tercih ediyorum"

2026-06-18 17:09 - Magazin

Marmarisli Eczacı Karaağaç’tan Berhan Şimşek’e Sert Tepki

2026-06-15 15:54 - Marmaris

Jandarma ekiplerine kavga ihbarlı sürpriz kutlama

2026-06-15 01:14 - Genel

Marmaris Sabancı Anadolu Lisesi’nde 53. Mezuniyet coşkusu

2026-06-16 13:28 - Marmaris

Tekirdağ’da Sakiler, ve Demet Akalın konseri

2026-06-15 00:09 - Magazin

Selimiye Körfezine Hakim,Panoramik Deniz Manzaralı Özel Arazi

2026-06-15 13:00 - SARI SAYFALAR

MARMARİS SİTELERDE ADLİYE CİVARI SATILIK 3+1 DUBLEKS DAİRE

2026-06-15 12:54 - SARI SAYFALAR

MİT, DEAŞ’ın medya sorumlusunu yakaladı

2026-06-17 10:54 - Asayiş

Osmangazi’de türküler gönüllere işlendi

2026-06-15 13:34 - Magazin

MARMARİS CAMİAVLU MAHALLESİ SATILIK 5+1 TRİBLEKS VİLLA

2026-06-16 17:47 - SARI SAYFALAR

İlgili Haberler

Uluslararası Kuaförler Balkan Şampiyonası Elazığ’da başladı

13:33 - Genel

AK Parti Kadın Kolları’ndan anlamlı Babalar Günü programı: Şehit babaları ve gaziler ağırlandı

13:14 - Genel

Aydın’da afet hazırlıkları masaya yatırıldı

13:16 - Genel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan Babalar Günü mesajı

13:06 - Genel

Arpalı eko-karavan parkı için sözleşme imzalandı

12:53 - Genel

Günün Manşetleri

Kayıp Parkinson hastası evinden 500 metre uzaklıkta bulundu

16:00 - Asayiş

Kuşadası kıyısında 3 metrelik boz camgöz köpekbalığı kıyıya vurdu

15:51 - Gündem

Ümit Milliler, Takımı hazırlık maçında Yunanistan’a mağlup oldu

14:24 - Spor

Silivri Belediye Başkanvekilliğine CHP’li Yalçın Ekici seçildi

14:01 - Siyaset

"Seni Galatasaray maçına götüreceğim" sözü, ölümün kıyısından aldı

13:52 - Asayiş