?>

Bakan Gürlek: "Terörsüz Türkiye süreci çok güzel gidiyor"

NEVŞEHİR VALİSİ ALİ FİTAN (SOL) ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK (SAĞ)

Genel - 3 ay önce

Adalet Bakanı Akın Gürlek, Nevşehir Valiliğini ziyaret ederek Vali Ali Fidan’dan il hakkında bilgi aldı. Ziyaret sonrası açıklama yapan Bakan Gürlek, "Terörsüz Türkiye süreci çok güzel gidiyor, inşallah bunun meyvelerini hep birlikte toplayacağız" dedi.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Adalet Bakanı Akın Gürlek, Nevşehir Valiliğini ziyaret etti. Valilik girişinde Vali Ali Fidan ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Gürlek, daha sonra valilik makamına geçti. Ziyarette Vali Fidan tarafından Bakan Gürlek’e ilde yürütülen çalışmalar ve Nevşehir’in genel durumu hakkında bilgi verildi. Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Gürlek, doğup büyüdüğü şehirde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Gürlek, "Bugün doğup büyüdüğüm, her sokağında hatıram olan güzel memleketim Nevşehir’de bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Hemşehrilerimizin gösterdiği sıcak karşılama için de kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Türkiye’de yürütülen "Terörsüz Türkiye" sürecine de değinen Gürlek, "Ülkemizde terörsüz Türkiye süreci çok güzel gidiyor. İnşallah bunun meyvelerini toplamak üzereyiz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Birlik ve beraberliğimiz güçlendikçe Türkiye daha ileriye gidecek" ifadelerini kullandı.

Nevşehir’in Kapadokya’nın kalbi olduğunu vurgulayan Gürlek, şehrin turizm, tarım, eğitim ve girişimcilik alanlarında daha da gelişmesi için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti. Bakan Gürlek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’nin her alanda ilerlediğini belirterek, Nevşehir’in gelişimi için gerekli adımların atılmaya devam edeceğini söyledi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

TFF 3. Lig: Altay: 1 - Tire 2021 FK: 1

2026-02-21 22:18 - Spor

YENİDEN REFAH PARTİLİ SÜMENOĞLU: MARMARİS’TE SU BASKINLARI İHMALİN SONUCU

2026-02-21 14:45 - Gündem

Kayıp Köpekler İçin Servet Değerinde Ödül

2026-02-27 13:05 - İnsan

Marmaris Emlakçılar Derneği’nden “Sahte İlan Uyarısı “

2026-02-27 10:56 - Marmaris

Marmaris'te Dev Elektrik Kesintisi

2026-02-26 15:25 - Marmaris

Malatya’da husumetlilerin kavgası kanlı bitti: 1 yaralı

2026-02-21 00:17 - Asayiş

Kurtların saldırısına uğrayan ve dağda mahsur kalan at kurtarıldı

2026-02-25 00:25 - Gündem

MİLAS’TA TEFECİLİK SORUŞTURMASINDAKİ İDDİALAR DİKKAT ÇEKTİ

2026-02-21 01:36 - Asayiş

Maarifin Kalbinde Ramazan Pidesi Atölyesi

2026-02-26 13:21 - Marmaris

Adil Demirbağ: "Burada Galatasaray değil Real Madrid de olsa aynı mücadeleyi ortaya koyacaktık"

2026-02-22 00:08 - Spor

İlgili Haberler

TRAKYAKA’da 2026 yatırım hedefleri değerlendirildi

19:09 - Genel

Dicle’de pedallar sağlıklı yaşam için çevrildi

19:04 - Genel

Başkan Genç: "Marjinal bir grup Trabzon turizmini, Trabzon’a gelen turistleri yargılamak istiyor"

18:00 - Genel

Sancaktepe’de "Kadın ve Yaşam Festivali" kapılarını açtı

17:22 - Genel

Başsavcı Tiryaki: "Ceza infaz kurumlarımızı proaktif yönetim anlayışıyla yönetiyoruz"

17:00 - Genel

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem