?>

Bakan Tunç’tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DOLAYISIYLA SOSYAL MEDYADAN, "CUMHURİYETİMİZİ YAŞATAN VE YÜCELTEN BU RUH; BİRLİKTELİK VE KARDEŞLİK DUYGULARIYLA GELECEĞE YÜRÜYÜŞÜMÜZDE BİZE YOL GÖSTERMEYE DEVAM ETMEKTEDİR" PAYLAŞIMINDA BULUNDU.

Siyaset - 3 saat önce

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Kahraman ecdadımızın inançla, fedakârlıkla ve azimle kurduğu Cumhuriyetimiz, kökleri sağlam, dalları ufka uzanan ulu bir çınar gibi her geçen gün daha da güçlenmektedir. Cumhuriyetimizi yaşatan ve yücelten bu ruh; birliktelik ve kardeşlik duygularıyla geleceğe yürüyüşümüzde bize yol göstermeye devam etmektedir" dedi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabı ’X’ üzerinden yaptığı paylaşımla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Tunç mesajında, "Cumhuriyetimizin 102. yıl dönümünü aziz milletimizle birlikte büyük bir gurur, sevinç ve coşkuyla kutluyoruz. Kahraman ecdadımızın inançla, fedakârlıkla ve azimle kurduğu Cumhuriyetimiz, kökleri sağlam, dalları ufka uzanan ulu bir çınar gibi her geçen gün daha da güçlenmektedir. Cumhuriyetimizi yaşatan ve yücelten bu ruh; birliktelik ve kardeşlik duygularıyla geleceğe yürüyüşümüzde bize yol göstermeye devam etmektedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğinde demokrasiden adalete, eğitimden savunma sanayiine kadar her alanda büyük atılımlar gerçekleştiren Türkiye, bugün bölgesinde istikrarın, dünyada adaletin ve vicdanın sesi hâline gelmiştir. Geçmişimizden aldığımız güçle şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetine sahip çıkarak, ’Terörsüz Türkiye’ idealimize mutlaka ulaşacak; gelecek nesillere daha huzurlu ve daha güvenli bir ülke emanet edeceğiz" dedi.

Türkiye yüzyılı vizyonuyla her alanda kalkınan, daha güçlü ve daha müreffeh bir Türkiye’yi inşa edeceklerini belirten Tunç, "Başta Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadele’nin tüm kahramanlarını, vatanı uğruna can veren tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. İlelebet payidar kalacak Cumhuriyetimizin 102. yılı kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te örgütlü tefecilik operasyonu: 4 kişi tutuklandı

2025-10-24 22:39 - Asayiş

SELMA SONAT'A ÖĞRENCİLERİNDEN UNUTULMAZ DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

2025-10-22 14:12 - Marmaris

185 YILDIR VATANDAŞIMIZA HİZMET VERİYORUZ

2025-10-23 14:34 - Marmaris

Yapay zeka, estetik ve bakım dünyasına girdi

2025-10-22 15:17 - Magazin

Levent Arkan’ın ’Hakaret davası’ dosyaları genişliyor

2025-10-25 10:51 - Asayiş

Başkan Altay, LİMAN Gönüllüleri Platformu üyesi gençlerle buluştu:

2025-10-26 14:02 - Genel

Marmaris’te Uluslararası Arena AquaChallenge başladı

2025-10-25 12:52 - Marmaris

Bodrum’da su alarmı: Barajlar kritik seviyede

2025-10-24 12:06 - Gündem

MHP Muğla 13 İlçede Sahaya İniyor

2025-10-25 16:13 - Gündem

36. Marmaris Uluslararası Yarış Haftası başlıyor

2025-10-23 16:04 - Marmaris

İlgili Haberler

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: "Marmaray, 12 yılda 1 milyar 430 milyon yolcuya hizmet verdi"

12:46 - Siyaset

Trump: "Kuzey Kore lideri Kim ile görüşmeyeceğim, uygun bir zaman bulamadık"

12:14 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı Anıtkabir’i ziyaret etti

11:52 - Siyaset

MİT Başkanı Kalın: "Cumhuriyet, aziz milletimizin bağımsızlık iradesinin ve ortak geleceğe olan inancının en güçlü ifadesidir"

10:58 - Siyaset

AK Partili Kasapoğlu: "Cumhuriyet bir takvim yaprağına sığmaz"

10:37 - Siyaset

Günün Manşetleri

El freni çekilmeyen araç eczaneye girdi

16:02 - Asayiş

Pompalı tüfekle 2 kişiyi yaralayanlar adliyeye sevk edildi

15:47 - Asayiş

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına başladı

15:07 - Spor

Milli hücumbotunun ilk bloğu kızağa alındı

15:02 - Genel

Kanlar içinde bulunan emekli polis kurtarılamadı

14:56 - Asayiş