?>

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Murat Karakoyun ve Ndongala’nın cezaları onandı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU (TFF) TAHKİM KURULU, BANDIRMASPOR KULÜBÜ BAŞKANI MURAT KARAKOYUN'A VERİLEN 15 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI VE KULÜBÜN ÇEŞİTLİ NEDENLERLE ALDIĞI PARA CEZALARINI ONADI.

Spor - 2 ay önce

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Bandırmaspor Kulübü Başkanı Murat Karakoyun’a verilen 15 gün hak mahrumiyeti cezası ve kulübün çeşitli nedenlerle aldığı para cezalarını onadı.

TFF Tahkim Kurulu’nun bugün yaptığı toplantıda gündemdeki dosyaları inceleyerek kararlar aldı. Bandırmaspor Kulübü’nün Başkan Murat Karakoyun ve futbolcu Dieumerci Ndongala ile ilgili yaptığı itirazın da reddedildiği açıklanarak şu kararlar alındı: - Bandırma Spor Kulübü’nün taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle FDT’nin 52/2. ve 46/1. maddeleri uyarınca 110.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasına dair kararda sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile kararın onanmasına, oybirliğiyle, - Bandırma Spor Kulübü’nün 26.10.2025 tarihinde Kulüp sosyal medya (X) hesabından yapılan paylaşımda yer alan Futbolun ve Kurumların İtibarını Zedelemeye Yönelik Açıklamalar nedeniyle FDT’nin 38/1-b maddesi uyarınca 535.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasına dair kararda sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile kararın onanmasına, oybirliğiyle, - Bandırma Spor Kulübü’nün Başkanı Murat Karakoyun’un 26.10.2025 tarihinde Kulüp sosyal medya (X) hesabından yapılan paylaşımda yer alan Futbolun ve Kurumların İtibarını Zedelemeye Yönelik Açıklamalar nedeniyle FDT’nin 38/3. ve 38/1-a maddeleri uyarınca 15 gün hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına dair kararda sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile kararın onanmasına, oybirliğiyle, - Bandırma Spor Kulübü’nün Futbolcusu Dieumerci Ndongala’nın rakip takım futbolcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle FDT’nin 43. maddesi uyarınca 2 resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasına dair kararda sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile kararın onanmasına, oybirliğiyle karar verilmiştir."

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Metin Ergun’dan KOBİ’lere Borç Yapılandırma Teklifi

2025-10-30 11:10 - Ekonomi

Ergun: “Beyaz Eşyada Alarm Zilleri Çalıyor”

2025-11-01 12:46 - Ekonomi

Ünlü şarkıcı Çelik, Amasya konserinde mahalle muhtarıyla sahnede oynadı

2025-10-30 00:49 - Magazin

MİLLETVEKİLİ ERGUN “KAĞIT ÜSTÜNDE İŞSİZLİK DÜŞÜYOR SOKAKTA GERÇEK İŞSİZLİK YÜKSELİYOR”

2025-11-03 12:11 - Genel

Yağmur altında Cumhuriyet coşkusu: Ünlü şarkıcı Fettah Can hayranlarıyla buluştu

2025-10-28 22:55 - Magazin

"Pırıl" yeni filmiyle vizyona dönüyor

2025-10-28 08:39 - Magazin

Bilecik’te sağanak yağışa rağmen binlerce kişi Madrigal konseriyle coştu

2025-10-29 23:23 - Magazin

Mehmet Çevik Bursa’da sahneyi yıktı geçti: "Benim sahnemde cadılara yer yok"

2025-11-02 12:48 - Magazin

Marmaris Körfezi’nde deniz kaplumbağası kurtarıldı

2025-10-30 09:55 - Genel

Cumhuriyet’in 102.yıl coşkusu Marmaris’te yaşanıyor 

2025-10-29 13:25 - Marmaris

İlgili Haberler

Turkcell Süper Kupa: Fenerbahçe: 1 - Samsunspor: 0 (Maç devam ediyor)

20:49 - Spor

Fatih Karagümrük, Fildişi Sahilli oyuncu Ahmed Traore’yi kadrosuna kattı

20:31 - Spor

Kayserispor’dan golsüz prova

20:45 - Spor

Kütahya’da spor altyapısına güçlü yatırım

20:21 - Spor

Konyaspor, Antalya’da hazırlıklarına devam ediyor

18:11 - Spor

Günün Manşetleri

Askere gidecekti, tabutuna "O şimdi asker" yazılı tülbent serildi

13:58 - Asayiş

Polisten tarihi eser operasyonu

13:56 - Asayiş

Kaldırımda yürüyen kişiye silahlı saldırı: 2 yaralı

13:49 - Asayiş

Taziye evine yemek yaparken evini yakıyordu

13:48 - Asayiş

Bu okulda manav var, görevli yok

13:45 - İnsan