?>

Başakşehir’de indirim izdihamı: Vatandaşlar fenalaştı, mağaza öğleden sonra kapandı

Balıkesir'in dursunbey ilçesinde orman yangını başladı. Yangına müdahale ediliyor.

Asayiş - 5 saat önce

İstanbul’un Başakşehir ilçesinde açılışa özel tüm ürünlerini 100 TL’den satacağını duyuran bir mağaza, sabah saatlerinde büyük bir kalabalığın akınına uğradı. Kampanyayı duyan vatandaşlar mağaza önünde uzun kuyruklar oluştururken, alışveriş sırasında izdiham yaşandı. Yoğunluk nedeniyle bazı vatandaşlar fenalaşarak hastaneye kaldırılırken, ürünlerin tükenmesinin ardından mağaza öğleden sonra kapatıldı. Öte yandan, izdiham anları ise havadan görüntülendi.

Başakşehir’de bir zücaciye mağazası açılışa özel tüm ürünlerini 100 TL’den satacağını duyurdu. Sabah saatlerinden itibaren yüzlerce kişi açılış için mağaza önüne akın etti. Mağaza önünde oluşan kalabalık nedeniyle zaman zaman izdiham yaşanırken, kuyrukta bekleyen bazı vatandaşlar fenalaştı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan vatandaşlar ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Muhtemel bir acil duruma karşı mağaza önünde gün boyunca ambulans hazır bekletildi. Aynı cadde üzerinde bulunan ve durumu fırsata çevirmek isteyen diğer mağazalar da indirim kampanyaları başlatınca kalabalık daha da arttı. Kalabalık nedeniyle cadde zaman zaman trafiğe tamamen kapandı. O anlar ise havadan da görüntülendi. Öte yandan mağaza yönetimi, öğleden sonra yeterli ürünlerinin kalmadığını belirterek mağazayı kapatma kararı aldı. "Devletimin 10 ambulansı, 20 polis aracı burada bekliyor"

Gerçekleşen izdihamla alakalı konuşan vatandaşlardan Bilal Temur, "Biz burada oturduğumuz için tam 10 saattir buradayız. Açılış yapabilir tamam buna bir şey demiyorum ama 92 yaşında bir teyze gördüm, burada ona rağmen hala içeriye girmeye çalışıyorlar. İzdiham yaşandı. Bir kişi para kazanacak diye devletimin, milletimin 10 ambulansı, 20 tane polis aracı burada bekliyor. Belki ihtiyacı olan başka insanlar olacak bu ambulansların burada ne işi var anlamış değilim" şeklinde konuştu.

Dükkan çalışanı Emrehan Özdemir ise yaşanılan durumla alakalı, "Bizim açılışımız vardı. Bir yoğunluktan dolayı sıkıntı oldu ama talep çok olunca sıkıntı oldu. İzdiham yaşandı ve ezilme oldu hala yoğunluk yaşanıyor ama şu an kapalıyız. Sadece içerideki müşterilerin çıkmasını bekliyoruz, mağazayı kapattık" ifadelerini kulandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Mersin’deki gizemli hazineye ziyaretçi akını

2025-06-22 13:45 - Gündem

Muğla'da Yeni Sanayi Sitesi Tamamlanıyor

2025-06-25 10:23 - Gündem

Çankırı’da yaban hayatı kamerada

2025-06-23 12:43 - Gündem

Maltepe’de felsefe halkla buluşuyor

2025-06-22 12:37 - Genel

Metin Ergun'dan Hükümete Acil Önlem Çağrısı

2025-06-24 15:53 - Gündem

MARMARİS’TE ÖRNEK TABLO: BABA-KIZ AYNI ANDA YKS’YE GİRDİ

2025-06-22 12:45 - Marmaris

Kütahya’nın doğasında geleneksel değerler can buldu

2025-06-23 14:01 - Gündem

Denizlerin akciğerleri nefes alacak

2025-06-27 09:53 - Gündem

Menteşe’de kaza: 2’si ağır 4 yaralı

2025-06-25 15:41 - Asayiş

KKTC Uçuşlarındaki Fiyat Ayrımcılığı TBMM'de

2025-06-27 15:34 - Gündem

İlgili Haberler

Gaziantep’te pazarcılar arasında kavga: 4 yaralı

21:16 - Asayiş

Mersin’de iki grup arasında sopalı sandalyeli kavga: O anlar kamerada

21:07 - Asayiş

Bozdoğan yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor

20:48 - Asayiş

Horozköy yangını kısmen kontrol altına alındı

20:44 - Asayiş

Bolu’daki orman yangını sürüyor: Ekipler ve köylüler seferber oldu

20:36 - Asayiş

Günün Manşetleri

Beşiktaş'ta Yeni Sezon Sağlık Kontrolleri Başladı

14:18 - Spor

112 Acil Çağrı Merkezi'nin Yüzde 64'ü Asılsız Çağrı

13:34 - Genel

Milyonluk Vurgun Ortaya Çıktı

13:29 - Asayiş

İsrail Saldırıları Kurbanları İçin Dev Cenaze Töreni

13:25 - Asayiş

Bin 509 Sürücüye Ceza Yağdı

13:22 - Asayiş