?>

Başkan Akın, makamını çocuklara devretti

BAŞKAN AKIN, MAKAMINI ÇOCUKLARA DEVRETTİ

İnsan - 3 ay önce

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu temsili olarak Kuzey Özcan ve Meryem Bacakoğlu’na devretti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokulu 2.sınıf öğrencisi Kuzey Özcan ve Halalca İlkokulu 4.Sınıf Öğrencisi Meryem Bacakoğlu’na devretti. Çocukları tek tek öperek karşılayan Akın, öğrenciler ve öğretmenleriyle sohbet etti. Başkanlık koltuğunu devretmeden önce kısa bir konuşma gerçekleştiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamını temsili olarak bir günlüğüne devralan çocuklar, hayallerini ve isteklerini Akın’a iletti.

Çocuklarımızın hayalleri benim hedefimdir

Geleceğin teminatı olan gençlerin hayallerinin kendisinin hedefi olduğunu ifade eden Akın, "Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu bayramda, Balıkesir’in geleceğini Kuzey ve Meryem’e emanet etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Çocuklarımızın hayalleri ve istekleri benim hedefimdir. Bugün onların yüreğindeki heyecan, Balıkesir’imizin emin ellerde olacağının kanıtıdır. Bizim tek derdimiz, çocuklarımızın Kuvayımilliye’nin başşehri Balıkesir’de huzurla, neşeyle, özgürce büyüyeceği bir ortamı inşa etmektir. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Çocukların, gözlerindeki ışık, yüzlerindeki tebessüm hiç eksilmesin. Çünkü sizler, bu ülkenin yarınlarısınız. Sizler, Cumhuriyetimizin en güçlü teminatısınız. Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS’TE YANGIN SONRASI UMUT YEŞERDİ

2026-04-18 14:53 - Marmaris

Kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Feyza, ölü olarak bulundu

2026-04-18 00:51 - Asayiş

MARMARİS ULTRA TRAİL HEYECANI BAŞLIYOR

2026-04-17 16:29 - Marmaris

"DİJİTAL OYUNLARDA ŞİDDET, ÇOCUKLARDA SALDIRGANLIĞI TETİKLEYEBİLİR"

2026-04-18 13:15 - Sağlık

MHP MUĞLA’DA GÖREV DEĞİŞİMİ: İL TEŞKİLATI FESHEDİLDİ

2026-04-17 15:55 - Siyaset

Elazığ’da 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi: 1 tutuklama

2026-04-18 11:39 - Asayiş

ALTIN DEĞİL, SU KAÇAĞI ARIYORLAR

2026-04-18 10:49 - Ekonomi

Kaymakam Refiki Birkan Göktaş Marmaris’e Veda Etti

2026-04-18 10:59 - Genel

(Düzeltme) Kanye West’ten dünya rekoru: 150 milyonluk sahnede 100 bin kişiye konser verecek

2026-04-18 15:04 - Magazin

Türkiye’nin nüfusa kaydedilen ilk robotu şimdi de işe başladı

2026-04-18 12:23 - Teknoloji

İlgili Haberler

Şehit Berkay’ın getiremediği Azerbaycan çayı, kardeş ülkeden ailesine gönderildi

09:51 - İnsan

ASKON Erzurum Şube Başkanı Turan: "Milletimizin o gün verdiği kahramanlık destanı unutulmamalıdır"

09:57 - İnsan

Tanfer: "Erzurum Kongresi, şanlı millet ruhunun yeniden dirilişidir"

09:54 - İnsan

ETB Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral’dan, 23 Temmuz Erzurum Kongresi mesajı

09:50 - İnsan

Kahverengi kokarcaya karşı samuray arısı doğaya salındı

09:31 - İnsan

Günün Manşetleri

Kayıp şahıs ormanda yaralı halde bulundu

17:34 - Asayiş

Yük asansörü minibüsün üzerine devrildi

17:26 - Asayiş

Şüpheli şahısların üzerindn uyuşturucu ve silah çıktı

17:09 - Asayiş

Kafası kapıya sıkışan 4 yaşındaki çocuğun imdadına itfaiye yetişti

16:54 - Asayiş

YKS birincilerinden Tuğsem Bahar başarısının sırrını anlattı

16:50 - Eğitim