?>

Başkan Aşgın: "Hititlerin başkentine Süper Lig çok yakışır"

çorum ‘da futbol kulübü tarafından başlatılan "süper lig yolunda bir imza da sen at" kampanyasına bir destek de belediye başkanı dr. Halil ibrahim aşgın’dan geldi.

Spor - 3 hafta önce

Çorum FK kaptanı Ferhat Yazgan’ı ağırlayan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, "Hititlerin başkentine Süper Lig çok yakışır. Şehrimiz kenetlendi, özellikle gençlerimiz büyük bir heyecan duyuyorlar" dedi.

Trendyol 1. Lig’de Play-off mücadelesi vermek isteyen Ahlatcı Çorum FK kaptanı Ferhat Yazgan, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum FK’nin dün olduğu gibi bugün de yarın da yanında ve destekçisi olacağını belirtti. Şehrin Süper Lig’i hak ettiğini belirten Başkan Aşgın "Teknik Direktörümüz Tuncay Şanlı takıma bir hedef koydu. Önce Play-off ardından da Süper Lig. Takımımız da şehrimiz de yönetimimiz de Süper Lig’i hak ediyor. Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum. O yıl bu yıl diyelim. Hititlerin başkentine Süper Lig çok yakışır. Şehrimiz kenetlendi, özellikle gençlerimiz büyük bir heyecan duyuyorlar. Biz de sizlere destek olmaya devam edeceğiz. Yapmış olduğunuz kampanya çok yerinde bir kampanya olmuş. Şehrimizden de bir teveccüh olacağını düşünüyorum. Olması da gerekiyor. Futbolcularımız tüm güçleriyle mücadele ediyorlar. Yöneticilerimiz şehre yük olmadan, takımı daha ileriye taşımak için gayret gösteriyor. Yönetim tarafından herkesin bir şekilde destek verebileceği bir kampanya oluşturulmuş. Bu desteği vermeye tüm iş insanlarımızı, esnaflarımızı davet ediyorum. Şehrimizin kenetlenmesi adına çok kıymetli bir kampanya. Biz bu setlerden alarak kampanyanıza destek vereceğiz ve taraftarlarımıza hediye edeceğiz" dedi.

Çorum FK kaptanı Ferhat Yazgan takım olarak Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın desteğini görmelerinin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Şehrin kenetlendiğini gördüklerini ve Play-Off mücadeleleri sonrasında takımı Süper Lig’e çıkartmak istediklerini söyledi.

Öte yandan, Çorum FK’nin "Süper Lig yolunda bir imza da sen at" sloganıyla başlattığı kampanyaya destek verenler, 20 bin TL karşılığında futbolcular tarafından imzalanmış 10 adet özel tasarım tişört ve kulüp logolu 50 adet kaleme sahip olabiliyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

36 Bin Metrekarelik Gençlik Parkı İnşaatı Başladı

2025-04-07 09:33 - Gündem

Marmaris’te otopark çilesi otogarda da devam ediyor

2025-04-05 15:29 - Marmaris

YOLLAR VE KALDIRIMLAR SEZONA HAZIRLANIYOR

2025-04-11 11:26 - Marmaris

Ergun : “Suriye’de Türkmenler Yok Sayıldı”

2025-04-11 13:22 - Gündem

Muğlalı Doktor Antalya'da Hayatını Kaybetti

2025-04-09 10:43 - Asayiş

Kastamonu’da yunus balıklarından görsel şölen

2025-04-05 13:41 - Gündem

Marmaris’te öğretmenlerin görevden alındığı iddiaları asılsız

2025-04-11 17:05 - Marmaris

Hisarcık’ta "Sağlık İçin Hep Birlikte Yürüyoruz" etkinliği

2025-04-11 12:41 - Sağlık

Ticari yatta göçmen kaçakçıları ve düzensiz göçmenler yakalandı

2025-04-09 21:18 - Asayiş

Marmaris'te Anaokulu Yanında Domuz Sürprizi

2025-04-10 11:45 - Gündem

İlgili Haberler

EBBL 2. Lig Play-Off Düzce 81: 84 - Samsun Atakum: 63

20:09 - Spor

Sivasspor’un kalecisi Nikolic ikinci ameliyatını oldu

19:10 - Spor

Alanyaspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını tamamladı

17:51 - Spor

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi 100’den fazla ülkede canlı yayınlanacak

18:00 - Spor

Erkekler Yüzme 1. Lig A Grubu heyecanı Elazığ’da

17:48 - Spor

Günün Manşetleri

Arızalanan motorbotta mahsur kalan 3 kişiyi deniz polisi kurtardı

16:32 - Asayiş

Çocuklarda Yanlış Giyim Hastalık Davetiyesi Çıkarabilir

16:27 - Sağlık

Kütahya’da 4,2 büyüklüğünde deprem

16:19 - Genel

Şahin'den Sultan Abdülhamid Han'a Yönelik Sözlere Sert Tepki

16:16 - Genel

3.8 Ton Ele Geçirildi Midye Ele Geçirildi

16:01 - Asayiş