?>

Başkan Balaban milli judocuları kutladı

YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI SEMİH BALABAN, YUNUSEMRE BELEDİYESPOR'UN MİLLİ JUDOCULARI SURA NİL KARASU VE ENES PINAR'I MAKAMINDA AĞIRLAYARAK BAŞARILARINDAN DOLAYI KUTLADI.

Spor - 2 ay önce

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Yunusemre Belediyespor’un milli judocuları Sura Nil Karasu ve Enes Pınar’ı makamında ağırlayarak başarılarından dolayı kutladı.

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, uluslararası arenada önemli dereceler elde eden Yunusemre Belediyespor’un milli judocuları Sura Nil Karasu ve Enes Pınar’ı makamında ağırladı. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Haydar İzci, Kulüp Başkanı Bülent Kanik, antrenörler İsmail Canıtez ve Halil Öğer de yer aldı. Makedonya’da düzenlenen Gençler Avrupa Judo Kupası’nda 52 kiloda ikinci, Slovakya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda ise takımlarda ikincilik elde eden Sura Nil Karasu ile Kosova’da yapılan Büyükler Balkan Şampiyonası’nda 90 kiloda üçüncü olan Enes Pınar, başarılarını Başkan Balaban’la paylaştı. Milli sporcuları tebrik eden Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, gençlerin Türkiye’yi uluslararası platformlarda temsil etmesinin büyük bir onur olduğunu ifade etti. Başkan Balaban, "Sura Nil ve Enes gibi azimli, disiplinli sporcularımızın başarıları şehrimize ve ülkemize moral kaynağı olmuştur. Onlarla gurur duyuyoruz. Yunusemre Belediyesi olarak altyapıya yatırım yapmaya devam edeceğiz. Amacımız; pırıl pırıl gençlerimizle Türk sporuna en iyi şekilde hizmet etmektir" dedi. Kulüp Başkanı Bülent Kanik ise sporcuların elde ettiği başarıların belediyenin spora verdiği desteğin bir yansıması olduğunu belirterek, "Belediye Başkanımız Semih Balaban’ın desteğiyle Yunusemre Belediyespor olarak her branşta iddialı hale geldik. Milli takım forması giyen sporcularımızın sayısı giderek artıyor. Gün geçtikçe daha iyi olacağız" diye konuştu.

Milli sporcu Sura Nil Karasu, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek, "Başkanımızın bizleri kabul etmesi, emeklerimizin karşılık bulduğunu gösteriyor. Yunusemre Belediyesi’nin spora verdiği destek bize güç veriyor. Hedeflerime ulaşmak için var gücümle çalışacağım" ifadelerini kullandı. Milli sporcu Enes Pınar ise, "Balkan Şampiyonası’nda kazandığım bronz madalya, bu büyük ailenin bana sağladığı ortamın sonucudur. Belediye Başkanımız ve kulübümüz bizleri her zaman destekliyor. Bu destekle daha büyük başarılar için mücadele edeceğim" dedi. Ziyaretin sonunda milli judocular, Başkan Balaban ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İYİ Parti Marmaris ilçe teşkilatında yeni yönetim hazırlığı

2025-10-07 18:00 - Marmaris

TEMAD ŞUBESİ’NDEN ASTSUBAY HAKLARI İÇİN EŞ ZAMANLI BASIN AÇIKLAMASI

2025-10-04 15:14 - Genel

Muğla’da "Bu kadarı olmaz" dedirten görüntüler: Fayton çeken ata alkol içirdiler

2025-10-06 16:28 - Asayiş

MUTTAŞ İle Muğla Havalimanları’na Kaliteli Hizmet

2025-10-07 12:03 - Ulaşım

Yeşil Bursa Uluslararası Bandolar Festivali başladı

2025-10-03 12:36 - Magazin

Melek Mosso 2 yıllık eşinden ayrıldı

2025-10-03 10:45 - Magazin

GÖKOVA'NIN KALBİNE YAPILACAK TESİS TEPKİ ÇEKİYOR

2025-10-06 15:12 - Marmaris

Ertelenen Aleyna Tilki konseri 10 Ekim’de yapılacak

2025-10-07 10:03 - Magazin

MARMARİS’TEN ANTALYA’YA TOHUM DESTEĞİ

2025-10-03 13:31 - Marmaris

Buket Cançekenoğlu Marmaris Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün başına geçti

2025-10-07 13:57 - Marmaris

İlgili Haberler

Nuri Şahin: "Hak etiğimiz bir galibiyet aldık"

22:47 - Spor

Didim Belediyespor evinde kazandı

22:15 - Spor

Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 0 - RAMS Başakşehir: 2 (Maç sonucu)

22:04 - Spor

Aliağa Helvacı’dan farklı galibiyet: 7-0

21:22 - Spor

Çeşme Belediyespor Küçük Kız Voleybol Takımı şampiyonluğunu ilan etti

20:52 - Spor

Günün Manşetleri

Fenerbahçe, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

14:02 - Spor

Güllü’nün kızı Gülter: "Annemi ben kesinlikle öldürmedim, masumum"

12:32 - Asayiş

Organize suç örgütü üyeleri yurtdışına kaçarken yakalandı

12:25 - Asayiş

5 ay önce kaybolan yaşlı adam sırra kadem bastı

12:09 - Asayiş

Göztepe, Gaziantep FK deplasmanında

11:50 - Spor