?>

Başkan Başdeğirmen: "Fikirlere açık olmazsak şehrimize katkı sağlayamayız"

ısparta girişimci sanayici ve iş insanları derneği (ıgsiad) başkanı kubilay kapı ve yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanı şükrü başdeğirmen'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Siyaset - 2 yıl önce

Isparta Girişimci Sanayici ve İş İnsanları Derneği (IGSİAD) Başkanı Kubilay Kapı ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in önemli bir başarı elde ettiğini söyleyen IGSİAD Başkanı Kubilay Kapı, "Isparta’ya bugüne kadar yapmış olduğunuz bütün yatırımlardan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Sivil toplum kuruluşlarının öneminden bahseden ve STK’larla beraber çalışmanın belediyelere her zaman güç verdiğini aktaran Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür etti. IGSİAD’ın projeler üreterek Isparta’ya yatırımlar gelmesiyle ilgili çalışmalar içinde olduğunu dile getiren Başkan Başdeğirmen, “Isparta’mız bambaşka bir il. Dışarıdan gelen vatandaşlarımız bundan bahsediyor. Biz evdeki çocuğumuzun büyüdüğünü görmeyiz ancak dışarıdan birisi geldiği zaman onun ne kadar büyüdüğünü söyler. Biz de Isparta’mızı öyle görüyoruz. İçinde yaşadığımız sürece Isparta’nın gelişmesini çok fazla fark edemiyoruz. Dışarıdan gelenler Isparta’mızın çok mükemmel bir şehir olduğunu söylüyor. Bunu daha ileriye nasıl götürebiliriz? Belediyecilikte biz fikirlere açık olmazsak şehrimize katkı sağlayamayız. Isparta’da oturduğumuz, Isparta dışına çıkmadığımız sürece Isparta’ya hizmet edemeyiz. Şehrimizi sanayi, girişimcilik anlamında çok daha iyi yerlere getireceğiz. Sizlerle her zaman istişare halindeyiz. Bundan sonra da bu şekilde devam edecek. Bu birlik beraberliğin devam etmesinin şehrimize fayda getireceği inancındayım. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederim” görüşlerinde bulundu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Ulucanlar’da ne canlar gitti

2024-05-06 11:10 - Gündem

100 YILLIK HASRET BÜYÜKŞEHİR İLE SONA ERİYOR

2024-05-06 13:52 - Gündem

FETHİYE’DE 40 DÖNÜMLÜK ALANA YENİ OTOGAR YAPILACAK

2024-05-03 13:24 - Gündem

Trafik Haftasında Uçurtma Şenliği düzenlendi

2024-05-05 23:13 - İnsan

DİŞ HEKİMLERİNE YEŞİL PASAPORT İÇİN VEKİL DESTEĞİ

2024-05-04 13:35 - Sağlık

EGELİ İŞ İNSANLARINDAN AZERBAYCAN’A ÇIKARMA

2024-05-06 16:10 - Gündem

Marmaris’te bir inat uğruna öğrenciler perişan

2024-05-01 18:34 - Marmaris

"BİR DENİZ, 1000 ÇOCUK" PROJESİ

2024-05-07 18:28 - İnsan

YENİ MÜFREDAT TARTIŞMALARI SÜRÜYOR

2024-05-07 14:49 - Marmaris

Beyoğlu’nda Hıdırellez coşkusu

2024-05-05 22:31 - Genel

İlgili Haberler

Trump: "Ukrayna zaman harcadıkça Rusya fikrini değiştiriyor"

22:53 - Siyaset

BM Güvenlik Konseyi, ’ABD-Venezuela gerilimi’ gündemiyle 23 Aralık’ta acil toplantı kararı aldı

21:39 - Siyaset

NATO Genel Sekreteri Rutte: "ABD, Macaristan, Slovakya; Ukrayna’nın NATO’ya girişini engelleyen ülkeler"

21:14 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Filistin halkının yanında eğilmeden, bükülmeden dimdik duruyoruz"

20:52 - Siyaset

Bakan Fidan, BM Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Şahsi Temsilcisi’ni kabul etti

18:36 - Siyaset

Günün Manşetleri

FETÖ’den hapis cezası ile aranan şahıs polis tarafından yakalandı

15:31 - Asayiş

Şehit Babası Mustafa Bayraktar son yolculuğuna uğurlandı

15:25 - İnsan

Doğu yine dondu

14:44 - Gündem

Engelli ve ailelerinin yaşam kalitesini artırma çalıştayı

14:23 - Eğitim

TBB’den Milas Belediyesi’ne Paletli Ekskavatör Desteği

14:09 - Genel