?>

Başkan Büyükkılıç; Büyükşehir’in İncesu Saraycık’a kazandırdığı yeni okulu ziyaret etti

Kayseri büyükşehir belediye başkanı dr. Memduh büyükkılıç, saraycık mahallesi’nde büyükşehir belediyesi olarak yapımı tamamlanan öğretmen ümran şefik ilkokulu ve ortaokulu’nu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Genel - 9 ay önce

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Saraycık Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi olarak yapımı tamamlanan Öğretmen Ümran Şefik İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Kayseri merkez ve 16 ilçeyi her alanda daha iyi noktalara taşıma hedefiyle projelerini hayata geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç bu kapsamda, İncesu ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Büyükkılıç, İncesu ilçesi Saraycık Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Öğretmen Ümran Şefik İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, sınıfları tek tek gezerek, hem öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarı diledi hem de öğretmenlere kolaylıklar temenni etti.

Rahmetli öğretmen Ümran Şefik’in ismi verilen ilkokul ve ortaokulda çocukların cıvıl cıvıl enerjisi ile mutluluk ve keyif yaşayan Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, “Saraycık Mahallemizin TOKİ bölümündeyiz. Burada yaşayan vatandaşlarımızın eğitimle ilgili konularını çözme adına milli eğitimimizle iş birliği halinde görüşerek, hem ilkokulu hem ortaokulu içeren 8 sınıflı okulumuzu yaptırmış olduk” dedi.

220 öğrencinin eğitim aldığını ifade eden Başkan Büyükkılıç, “220 öğrencimizin olduğunu öğrenmekten de ayrıca memnun olduk. Her şeyden önce kamu kurumu ve yerel yönetim iş birliğinin en güzel örneklerinden birini burada sergilemiş olduk. Semtimize hayırlı, uğurlu olsun diyoruz. Saraycık’ımızın güzel insanlarına da ayrıca teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Büyükkılıç, minik öğrencilere Kayserispor forması da hediye etmeyi ihmal etmedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA’NIN BAŞI SAĞ OLSUN ÇEVRE DOSTU OĞUZ ALTINBAŞ'I KAYBETTİK

2024-09-14 13:25 - Gündem

MUĞLA’DA GÖL VE DAĞ ARASINDAKİ GİZEMLİ KÖY

2024-09-16 12:14 - Gezi

TARİH VE MİLLİ MÜCADELESİYLE KARADENİZ’İN İNCİSİ SAMSUN

2024-09-14 14:41 - Gezi

Galatasaray’da Victor Osimhen ilk antrenmanına çıktı

2024-09-13 00:33 - Spor

Muğla’da şaşırtan “tıraş” fiyatları

2024-09-12 17:08 - Marmaris

Fenerbahçe, Süper Lig’de Kasımpaşa’ya konuk olacak

2024-09-14 09:35 - Spor

200 YILLIK 3 BİN PARÇALI YÖRÜK ÜZESİ

2024-09-11 10:52 - Kültür Sanat

Galatasaray, Gaziantep FK ile 11. Kez Karşılaşacak

2024-09-16 13:32 - Spor

Sonat ve Efekan yaşam boyu ödüllerini aldı

2024-09-10 11:58 - Magazin

Trendyol Süper Lig: Kasımpaşa: 0 - Fenerbahçe: 0

2024-09-15 17:16 - Spor

İlgili Haberler

Ticaret Bakanı Bolat Kayseri’ye geliyor

14:41 - Genel

Meslek lisesi öğrencilerine teşekkür belgesi

14:30 - Genel

İran-İsrail arasındaki gerginlik tırmandı: Türk vatandaşları Türkiye’ye dönmek için sınır kapılarından giriş yaptı

14:19 - Genel

Gıda sektörünün duayeni Sabri Ülker 13. vefat yıl dönümünde anıldı

14:03 - Genel

Erciyes’ten gelen şifa kaynağı: Karakovan Balı

14:14 - Genel

Günün Manşetleri

Düğününe 3 ay kalmıştı...NişanDüğününe 3 Ay Kala Hayatını Kaybettilısı tabutuna sarılarak gözyaşı döktü

12:34 - İnsan

Dijital Platformlar Sinemayı Bitirir mi?

12:31 - Kültür Sanat

Elektrik Ölümü Sonrası Havuz Güvenliği Alarmı

12:19 - Genel

MHRS Randevularına Aile Hekimi Kolaylığı

11:28 - Sağlık

Serin Cennet Doğa Tutkunlarını Ağırlıyor

11:23 - Kültür Sanat