?>

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’yi tanıtan Endonezyalı öğrencileri ağırladı

Kayseri büyükşehir belediye başkanı dr. Memduh büyükkılıç, gençlere yönelik gönül köprüsü kurmaya devam ediyor.

Genel - 2 ay önce

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gençlere yönelik gönül köprüsü kurmaya devam ediyor. Başkan Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökhan Eşel eşliğinde belediyeyi ziyaret eden Endonezyalı üniversite öğrencilerini makamında ağırladı.

Kayseri’de öğrenim gören ve hazırladıkları "Ada Cerita Di Kayseri" (Kayseri’de Bir Hikâye Var) adlı 10 bölümlük YouTube dizisiyle kentin güzelliklerini samimi bir dille tüm dünyaya tanıtan Endonezyalı üniversite öğrencileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.

Gençleri gönülden kutlayan Başkan Büyükkılıç, "Kayseri’de öğrenci olmayı "Ada Cerita Di Kayseri" adıyla hazırladıkları 10 bölümlük diziyle YouTube’da anlatan kıymetli öğrencilerimize, şehrimizin güzelliklerini samimiyetle ve içtenlikle tanıttıkları için gönülden teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Endonezyalı üniversite öğrencileri de Başkan Büyükkılıç’a eğitim alanında verdiği tüm desteklerden dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Abay’dan veda ziyareti

Öte yandan Aydın İncirliova Kaymakamı olarak atanan Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a veda ziyaretinde bulundu. Başkan Büyükkılıç, Abay’a ilçeye kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde başarı temennilerini iletti.

Ayrıca Seyrani Eğitim ve Kültür Vakfı Onursal Başkanı M. Suat Köylüoğlu, Vakıf Başkanı H. İbrahim Katırcıoğlu ve beraberindeki heyet, belediyeyi ziyaret ederek Başkan Büyükkılıç ile istişarelerde bulundu.

Küçük Bürüngüz Mahalle Muhtarı Hacı Bölük ile Subaşı Mahalle Muhtarı Kadir Uçar da Başkan Büyükkılıç’ı makamında ziyaret ederek mahalleleriyle ilgili taleplerini ilettiler.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İngiltere’den Türkiye’ye seyahat uyarısı

2025-06-12 15:43 - Gündem

Amasyalı çiftçi halılarını tırpanla yıkadı: "Halı yıkamada çığır açtık"

2025-06-16 09:50 - İnsan

Maltepe’de felsefe rüzgarı esti

2025-06-15 13:18 - Genel

Avcılar’da sanal bahis nedeniyle yüksek meblağlarda borcu olan polis memuru intihar etti

2025-06-16 22:01 - Asayiş

Çankırı’da yaban hayatı kamerada

2025-06-13 15:38 - Gündem

Anne ve babadan en acı veda

2025-06-12 14:44 - Genel

Ortaca'da Dehşet Veren Cinayet

2025-06-12 10:21 - Asayiş

Uzmanlardan LGS değerlendirmesi: "2025 LGS’de Türkçe, matematik ve fen sorularının belirleyici olduğu görülüyor"

2025-06-15 18:02 - Eğitim

Muğla İl Sağlık Müdürü Görevden Alındı

2025-06-14 19:23 - Gündem

"Stres yönetimi sınav başarısının yarısıdır"

2025-06-12 14:46 - Eğitim

İlgili Haberler

Beypazarı Kaymakamı Ünal Coşkun’dan esnaf ziyareti

00:36 - Genel

Gümüşhane’de belediyeye ait hayvan barınağında köpeklerin açlık ve susuzluktan öldüğü iddiası

22:25 - Genel

Lezzet, eğlence ve gelenek bir arada: Yeniköy Karpuz Festivali

21:23 - Genel

Online bilet krizi büyüyor: Metro Turizm sistemden çıkarıldı, otobüsçüler isyanda

19:17 - Genel

Kuşadası’nda yeni sağlık kompleksi hizmete giriyor

18:40 - Genel

Günün Manşetleri

Yaşlı çiftten alkışlanacak bağış

15:15 - İnsan

Fenerbahçe, Feyenoord maçı hazırlıklarına devam etti

14:45 - Spor

Türkiye’nin Filistin meselesinde bugüne kadar attığı adımlar

14:43 - Siyaset

Üzerine kaynar su dökülen adam hastanelik oldu

14:08 - Asayiş

2 yaşındaki çocuk balkondan düştü

13:56 - Asayiş