?>

Başkan Büyükkılıç: "Şehit Komandolar Caddesi’ni hem daha konforlu hale getiriyoruz"

Kayseri büyükşehir belediye başkanı dr. Memduh büyükkılıç, 25 milyon tl’lik yatırımla asfalt ve altyapı çalışmaları tamamlanan şehit komandolar caddesi’nde yürütülen peyzaj düzenlemelerini yerinde inceledi.

Gündem - 5 saat önce

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; 25 milyon TL’lik yatırımla asfalt ve altyapı çalışmaları tamamlanan Şehit Komandolar Caddesi’nde yürütülen peyzaj düzenlemelerini yerinde inceledi. Başkan Büyükkılıç, "Şehit Komandolar Caddesi’ni hem daha konforlu hem de daha estetik hale getirmek için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehir genelinde konforlu ve güvenli ulaşım hedefiyle sürdürülen yatırımları yakından takip etmeye devam ediyor. Başkan Büyükkılıç, Talas ile şehir merkezi arasında stratejik öneme sahip Şehit Komandolar Caddesi’nde altyapı ve asfalt çalışmalarının ardından başlayan peyzaj düzenlemelerini yerinde inceledi. Daha önce Fen İşleri Daire Başkanlığı koordinasyonunda 10 bin ton sıcak asfalt serilerek yenilenen 5 kilometrelik güzergâhta, 25 milyon TL’lik bir yatırım gerçekleştirilmişti. KASKİ tarafından yağmur suyu drenaj hatları ve içme suyu altyapısı da modernize edilerek, hem sel riskine karşı önlem alınmış hem de uzun ömürlü bir altyapı sağlanmıştı. Şimdi de caddenin estetik kimliğini güçlendirecek çalışmalar kapsamında, yeşil alan düzenlemeleri, ağaçlandırma ve çevre donatıları gibi uygulamalar hızla devam ediyor. Başkan Büyükkılıç; son olarak Park Bahçeler ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı ekiplerince yürütülen peyzaj çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Büyükkılıç yaptığı açıklamada; "Talas Şehit Komandolar Caddesi’ndeyiz. Altyapısını yeniledik, asfaltını yeniledik, şimdi sıra peyzaj çalışmalarında. Park Bahçeler ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı’mıza bağlı ekiplerimizi sahada ziyaret ettik" dedi. Vatandaş memnuniyetine büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, "Şehit Komandolar Caddesi’ni hem daha konforlu hem de daha estetik bir hale getirmek için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Kayseri’mizin dört bir yanında olduğu gibi Talas’ta da modern, yaşanabilir ve güzelliklerle dolu bir şehir için gayretle çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Büyükşehir belediyesi; ulaşım, altyapı ve çevre düzenlemesini kapsayan entegre yatırımla birlikte Şehit Komandolar Caddesi’ni de Kayseri’nin nitelikli ulaşım akslarından biri haline getirmeyi hedefliyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris'te Motosiklet Kazası

2025-08-22 16:55 - Marmaris

Metin Ergun'dan TÜİK'e 'Haksızlık' Tepkisi

2025-08-19 13:20 - Ekonomi

Mustafa Konak ’Kıskanmak’ dizisinin kadrosuna katıldı

2025-08-20 11:24 - Magazin

Netanyahu: "ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio’yu UCM yargıçlarına yaptırım uygulama kararı aldığı için kutluyorum"

2025-08-20 20:30 - Siyaset

Katliam Yasasına Karşı Eş Zamanlı Eylem

2025-08-19 17:02 - Marmaris

36 YAŞINDAKİ ARDA KARA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

2025-08-23 14:47 - Genel

CHP Muğla'dan Siyasi Baskı Tepkisi

2025-08-19 11:10 - Gündem

BAŞINDAN VURULAN GÜVENLİK GÖREVLİSİ HASTANEYE KALDIRILDI

2025-08-20 12:08 - Asayiş

MARMARİS'TE SICAK HAVA ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

2025-08-20 12:35 - Marmaris

Vatandaşın Borç Yükü Artıyor

2025-08-25 10:25 - Ekonomi

İlgili Haberler

Tekirdağ’da içme suyu şebekesinden kurtlar çıktı

15:09 - Gündem

Yozgat’ta kapatılan hayvan pazarları yeniden açıldı

15:10 - Gündem

Muğla'ya Yeşil Alan Takviyesi

15:00 - Gündem

Datça'da Kıyıya Vuran Fok Doğaya Geri Döndü

14:34 - Gündem

Battalgazi’de 5 kilometrelik asfalt seferberliği tamamlandı

14:27 - Gündem

Günün Manşetleri

Organik "kütük balı" hasadı başladı

10:21 - Ekonomi

Depremzede Babaya Yeni Ev

10:10 - İnsan

Zehirli istilacı tür yok olmaya başladı

10:07 - Gündem

Kibrit çöpünden yaptıkları maket ev alev aldı

10:04 - Asayiş

Samsun’da kayıp Alzheimer hastası sağ olarak bulundu

16:13 - Asayiş