?>

Başkan Büyükkılıç, sabah namazında vatandaşlarla buluştu

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ; BAYIRBAŞ ŞEHİTLER CAMİİ’NDE DÜZENLENEN 'SABAH NAMAZI' PROGRAMINDA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELEREK BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ.

Genel - 3 saat önce

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; Bayırbaş Şehitler Camii’nde düzenlenen ’Sabah Namazı’ programında vatandaşlarla bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla Bayırbaş Şehitler Camii’nde düzenlenen ’Sabah Namazında Buluşuyoruz’ programına katıldı. Sabahın erken saatlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, huşu içerisinde eda edilen sabah namazının ardından cemaatle sohbet etti. Programda, şehrin huzuru, ülkenin selameti, milletin birlik ve beraberliği ile tüm İslam âlemi için dualar edildi. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Büyükkılıç, bu tür manevi buluşmaların toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini vurguladı. Namaz sonrası cami avlusunda vatandaşlarla sıcak çorba ikramında bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, samimi ortamda hemşehrileriyle sohbet ederek taleplerini dinledi.

Başkan Büyükkılıç, programın ardından yaptığı değerlendirmede, "TÜGVA, Cihannüma ve Birlik Vakfı’nın Bayırbaş Şehitler Camii’nde düzenlediği ‘Sabah Namazında Buluşuyoruz’ programında huşu içinde namazımızı eda ederek; şehrimiz, ülkemiz, milletimiz ve tüm İslam âlemi için ellerimizi semaya kaldırdık. Bu güzel sabah vesilesiyle hemşehrilerimizle aynı safta buluşmanın huzurunu yaşadık. Namazın ardından Melikgazi Belediye Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu’nun hazırlattığı çorbayı hemşehrilerimizle paylaştık. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, şehrimize ve ülkemize huzur versin" ifadelerini kullandı.

Programa, Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Kocasinan Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da katıldı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

ERGUN; ÖĞRENCİLER YURTLARDA GÜVENDE Mİ?

2026-01-23 12:27 - Genel

Kesinleşmiş hapis cezası bulunan FETÖ üyeleri yakalandı

2026-01-18 14:52 - Asayiş

Emlak Sektöründe Harç Krizi

2026-01-22 15:58 - Ekonomi

Türkiye’nin en büyük denizden içme suyu arıtma tesisi Muğla’da yapılacak

2026-01-18 11:55 - Sağlık

MUĞLA’DA BELEDİYE BİNALARI TÜRK BAYRAKLARI İLE DONATILDI

2026-01-21 11:56 - İnsan

Denizli Kayak Merkezi yeni sezonda ziyaretçi akınına uğradı

2026-01-18 13:36 - Gündem

6 YIL 8 AY HAPİS CEZASI BULUNAN GÖÇMEN KAÇAKÇISI YAKALANDI

2026-01-19 10:23 - Asayiş

Kaza sonrası hayatını kaybeden vatandaş, bağışlanan organlarıyla 7 hastaya umut oldu

2026-01-22 14:53 - Sağlık

Fırtına elektrik tellerini kopardı, çıkan yangın büyümeden söndürüldü

2026-01-22 00:09 - Asayiş

DATÇA’DA VİRAJI ALAMAYAN TIR DEVRİLDİ: 1 YARALI

2026-01-24 00:44 - Asayiş

İlgili Haberler

Haldun Dormen son yolculuğuna uğurlandı

14:59 - Genel

Çekmeköy’de "Susam Sokağı" hizmete açıldı

14:50 - Genel

Büyükşehir’in 2025 trafik karnesi

14:42 - Genel

Başalan Camii cemaati imam ataması bekliyor

14:01 - Genel

Bakan Tekin, Erciyes’te kayakseverlerle bir araya geldi

13:32 - Genel

Günün Manşetleri

Çaldıkları motosikleti çalıştıramayan hırsızlar zarar verip bıraktı

14:55 - Asayiş

Başkan yolda kalan yolcuları evlerine ulaştırdı

14:52 - Genel

Kasap dükkanına silahlı saldırı: 2 yaralı

14:37 - Asayiş

Gıda işletmelerine yönelik denetim

14:28 - Genel

Fenerbahçe, Göztepe maçı hazırlıklarını tamamladı

14:27 - Spor