?>

Başkan Büyükkılıç, yetim ve özel çocuklarla buluştu

Kayseri büyükşehir belediye başkanı dr. Memduh büyükkılıç; hafta sonu mesaisine, ak parti il başkanlığı organizasyonunda büyükşehir belediyesinin destekleriyle gerçekleşen programda yetim, özel çocuklar ve yakınları ile buluşarak başladı.

Genel - 5 ay önce

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; hafta sonu mesaisine, AK Parti İl Başkanlığı organizasyonunda büyükşehir belediyesinin destekleriyle gerçekleşen programda yetim, özel çocuklar ve yakınları ile buluşarak başladı. Başkan Büyükkılıç, buluşmada yaptığı konuşmada yetim ve özel çocukları ‘dua kaynağı’ olarak niteleyerek, "İyi ki varsınız, bizlerin dua kaynağısınız" diye konuştu.

Anadolu Harikalar Diyarı’nda yetim ile özel çocuklar ve yakınları ile kahvaltıda bir araya gelen Büyükkılıç; "Bu güzel cumartesi sabahına, yüreğimizi ısıtan tebessümlerle başladık. Yetim ve özel çocuklarımızla kahvaltı soframızı paylaştık, muhabbet ettik, beraber güldük" ifadelerinde bulundu. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tevfik Kürtüncü ile teşkilat mensuplarının da yer aldığı buluşmada, insanların yanında olmanın, insanlara destek olmanın önemli olduğuna işaret eden Başkan Büyükkılıç, "Sizler bizim için çok önemlisiniz, bizler için çok farklısınız. Ben her birinize, güzel ailelerimizin her birine ayrı ayrı minnet duyuyor, teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız" dedi. Ecdadın ayağı kırık leyleklere yönelik dahi vakıflar kurmuş olduğunu hatırlatan Büyükkılıç, insanları, çocukları gözetmenin çok daha önemli bir vazife ve sorumluluk olduğunu vurguladı. Büyükkılıç, gönüllerde yer etmenin çok önemli olduğunun da altını çizerek, "Gerek AK Parti’miz olarak, gerekse belediyelerimiz olarak sizlerin hizmetindeyiz. Bundan hiç endişeniz olmasın. Malumunuz Engelsiz Yaşam Merkezi’miz var. Huzurevi’miz var, dua kaynağı olan büyüklerimiz var. Yol yaparız, kaldırım yaparız, park-bahçe yaparız ama önemli olan gönüllerde yer etmek. Gönüllere yol açmak. Gönül insanı olmak" diye konuştu. Başkan Büyükkılıç, sözlerinin sonunda özel misafirlerinden kendilerine dua etmelerini dileyerek, konuklara teşekkürlerini iletti.

Gerçekleşen buluşmada yetimler, özel çocuklar ve yakınları tek tek ilgilenen Başkan Büyükkılıç, onlarla sohbet etti ve fotoğraf çekindi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Kuşadası plajlarına son model kum temizleme aracı

2025-06-30 17:42 - Gündem

Güllük-Kıyıkışlacık Arasında Deniz Ulaşımı Başladı

2025-07-03 13:02 - Ulaşım

Kocası tarafından balkondan atıldığını öne süren öğretmen felç kaldı

2025-06-29 14:19 - Asayiş

"Kibritçi Cevat" Şekip Taşpınar Hayatını Kaybetti

2025-07-03 09:35 - Genel

PAÜ Arama Kurtarma Ekibinden İstanbul’da kritik deprem incelemesi

2025-07-02 11:42 - Gündem

SÜDGE Eğitimindeki Aksaklıklar Meclis Gündeminde

2025-07-02 14:26 - Gündem

Muğla ile Çin arasında turizmde yeni iş birliği adımları

2025-07-04 11:24 - Kültür Sanat

CHP'den AK Parti'ye "Boş Salon" Eleştirisi

2025-06-30 10:10 - Gündem

 BODRUM'DA TEKNE ALEVLERE TESLİM OLDU

2025-07-04 13:38 - Asayiş

Muğla'da Kavurucu Sıcaklar Geliyor

2025-07-02 13:19 - ÇEVRE

İlgili Haberler

Ankara’da "Türk Denetimli Serbestlik Sisteminin 20. Yılı Toplantısı"

18:45 - Genel

Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay’ın sağlık durumu kritik

17:42 - Genel

Başkan Hızar tek aday

17:37 - Genel

Adile Naşit vefatının 38. yılında Beyoğlu’nda anıldı

17:17 - Genel

Başkan Gençay, pazar esnafını ağırladı

17:12 - Genel

Günün Manşetleri

Araç farına gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi

16:43 - Asayiş

Yağ fabrikasında yangın

15:56 - Asayiş

Bodrum’a 20,5 Milyon TL’lik Engelsiz Oyun Parkı

15:22 - Gündem

Başkan Aras: “Bugünün Değil Geleceğin Yatırımı”

15:15 - Genel

Depoda kokmuş 25 kasa tavuk ele geçirildi

15:15 - Asayiş