?>

Başkan Çavuşoğlu, Zafer Kupası’nda gençlerin heyecanını paylaştı

Denizli büyükşehir belediye başkanı bülent nuri çavuşoğlu, denizli büyükşehir belediyesinin zafer bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği 30 ağustos zafer bayramı zafer kupası turnuvası’na katılan sporcularla bir araya geldi. Gençlere seslenen başkan çavuşoğlu, “denizli'nin gençliğini ve geleceğini birlikte kurtaracağız” dedi.

Spor - 8 ay önce

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesinin Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı Zafer Kupası Turnuvası’na katılan sporcularla bir araya geldi. Gençlere seslenen Başkan Çavuşoğlu, “Denizli’nin gençliğini ve geleceğini birlikte kurtaracağız” dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Zafer Bayramı’na özel futbol branşında düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı Zafer Kupası turnuvası başladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 26 Ağustos’ta başlayan ve 4 gün sürecek turnuvada mücadele eden gençlerle Doğan Seyfi Atlı Stadyumu’nda bir araya geldi. Başkan Çavuşoğlu’na Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ayşe Sarıkaya, sporcular, antrenörler ve aileleri eşlik etti. Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu burada yaptığı konuşmada, böylesi önemli bir zaferi anmakla beraber gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak durması ve spor yapmalarına imkan sağlamak adına paylaşmanın ve kaynaşmanın ana tema olduğu bir turnuva düzenledikleri için mutlu olduklarını söyledi. “Denizli’nin gençliğini ve geleceğini birlikte kurtaracağız”

Spor, sanat, tarım ve turizmin iç içe geçtiği bir şehir oluşturma hayaliyle çalıştıklarını belirten ve bu anlamda katkı sunan aileler, kulüp yöneticileri ve antrenörlere teşekkür eden Başkan Çavuşoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bu şehri hep beraber güzelleştireceğiz. Bu şehrin büyümesinde, gelişmesinde, gençlerin hayata umutla bakmasında güvenli bir gelecek, güvenli bir liman olması için gayret ediyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp dayanışma ile birlikte olabilme arzularını büyütmeleri noktasındaki emeğiniz gerçekten özel” dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak gençlere her zaman destek olacaklarını belirten Başkan Çavuşoğlu, “ Bizler de bu anlamda üstümüze ne düşüyorsa yapmaya devam edeceğiz. Denizli’nin gençliğini ve geleceğini birlikte kurtaracağız. Gençlerin gelecekle ilgili umutlarını ve hayallerini birlikte büyüteceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris sahilde antrenman yapan çocuklar şikayet edildi

2024-08-27 13:49 - Marmaris

MUĞLA’DA DENİZE GİRİLECEK 145 MUHTEŞEM YER

2024-08-23 16:13 - Turizm

Muğla Dalyan'da yiyeceğin gözdesi: Mavi Yengeç

2024-08-26 15:09 - Yaşam

Köyceğiz olağanüstü kuraklıkla karşı karşıya

2024-08-22 14:47 - Gündem

MARMARİS'İN EN LEZZETLİ NOKTASI: MACROCENTER KAPILARINI AÇTI!

2024-08-23 14:46 - Genel

Marmaris'te su yogası ve nefes çalışması

2024-08-27 12:49 - Marmaris

Muğla’ya iki yeni KYK yurdu: Kapasite 14 bin 611’e ulaştı

2024-08-24 10:35 - Genel

Yedi Uyurlar ve efsaneler şehri: TARSUS

2024-08-22 12:37 - Gezi

BEŞİKTAŞ MENTEŞE SPOR OKULU AÇILIYOR

2024-08-28 13:51 - Spor

Sakine Teyze’nin Pembe Dünyası

2024-08-21 19:58 - İnsan

İlgili Haberler

Türkiye, Dünya Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası’nda iki madalya daha kazandı

23:50 - Spor

Recep Durul: "Kocaelispor’da bu işi yapacak çok kişi var"

23:13 - Spor

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Gaziantep’te ziyaretlerde bulundu

23:05 - Spor

TFF, Süper Lig’de 35. haftanın VAR kayıtlarını açıkladı

21:45 - Spor

Uğurcan Çakır: "Sezonun en kritik maçına çıkacağız"

20:53 - Spor

Günün Manşetleri

Bahçeli'den PKK'nın Fesih Kararına Tarihi Yorum

16:36 - Gündem

40 Yıllık Usta Antika Saatlere Hayat Veriyor

16:36 - Kültür Sanat

İnternet Dolandırıcılarına Büyük Darbe

16:36 - Asayiş

Yeni Papa Kayseri'den mi?

16:36 - Gündem

Silahlı Saldırıda 1 Genç Hayatını Kaybetti

15:27 - Asayiş