?>

Başkan Çetinkaya Malezyalı heyeti kabul etti

Karabük üniversitesi (kbü) ve malezya kelantan üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilen "mükemmel liderlik ve kültürel gelişim programı" çerçevesinde karabük'e gelen malezyalı heyet, karabük belediye başkanı özkan çetinkaya ile bir araya geldi.

Eğitim - 1 yıl önce

Karabük Üniversitesi (KBÜ) ve Malezya Kelantan Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilen "Mükemmel Liderlik ve Kültürel Gelişim Programı" çerçevesinde Karabük’e gelen Malezyalı heyet, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile bir araya geldi.

Karabük Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarete KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Rektör Danışmanı Öğretim Görevlisi Mesut Doğan, akademisyenler ve Malezya Kelantan Üniversitesi heyeti katıldı.

Ziyaret sırasında, her iki üniversitenin ortaklaşa düzenlediği programın hedefleri ve şehirlerarası kültürel etkileşim üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Çetinkaya, Karabük’ün kültürel ve tarihi mirası hakkında bilgi verirken, iki üniversite arasındaki iş birliğinin önemine değindi. Belediye Başkanı Çetinkaya, “Karabük, uluslararası eğitim projelerine ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyor. Malezya Kelantan Üniversitesi ile Karabük Üniversitesi arasındaki bu anlamlı iş birliği, sadece eğitim alanında değil, kültürel bağlarımızı da güçlendirecektir” dedi.

KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş ise, Karabük Üniversitesi ile Malezya Kelantan Üniversitesi arasında gerçekleştirilen bu iş birliğinin, liderlik ve kültürel gelişim açısından öğrencilere ve akademisyenlere önemli fırsatlar sunduğunu belirtti. Prof. Dr. Karaş, “Bu program sayesinde öğrenciler ve akademisyenler, farklı kültürlerle tanışma ve kendilerini geliştirme imkanı buluyor. Karabük Üniversitesi olarak bu tür uluslararası projelerde aktif rol almaya devam edeceğiz” dedi.

Malezyalı heyet ise Karabük’te bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Türkiye’nin ve Karabük’ün misafirperverliğinden etkilendiklerini belirtti. Programın kültürel değişim ve liderlik becerilerini geliştirme açısından önemli bir fırsat sunduğunu ifade eden heyet üyeleri, Karabük’ün tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı bulduklarını da sözlerine ekledi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

CHP’li meclis üyesinin alkollü mekanında hesap kavgası

2024-09-25 10:46 - Asayiş

MUĞLALI KADINLAR ERKEKLERDEN DAHA UZUN ÖMÜRLÜ

2024-09-20 14:46 - Yaşam

Jandarma; tarım işçileri, yaşlı ve engelli vatandaşları ziyaret etti

2024-09-20 10:29 - İnsan

Adana’da “Süper Hücre” bugün de etkili olacak

2024-09-22 09:23 - Gündem

PROF. ERCAN: BİNALARA DEPREME DAYANIKLILIK RAPORU ŞART

2024-09-23 12:38 - Yaşam

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut’un ölmeden önce evini temizlediği görüntüler ortaya çıktı

2024-09-24 03:05 - Asayiş

Adana Havalimanı’nda TEKNOFEST hazırlıkları sürüyor

2024-09-21 15:47 - Teknoloji

Haluk Canatar, Yüzme Federasyonu Başkanlığı’na adaylığını açıkladı

2024-09-18 17:48 - Spor

“Vekil” sucuk yerken “Asıl” 120 liraya kemik bile alamıyor

2024-09-24 13:06 - Gündem

BÜYÜKŞEHİR VE DALAMAN BELEDİYESİNDEN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

2024-09-21 17:10 - Gündem

İlgili Haberler

Malatya Büyükşehir Belediyesi 100 milyonluk 7 tesisi hizmete açtı

18:38 - Eğitim

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın: "Kadınların, sendikacı kadınlar olması konusundaki kendilerinin gösterdiği hareketi ve bereketi bizzat hissediyorum"

18:39 - Eğitim

50. Yıl Kütüphaneleri deprem bölgesinde hizmete açıldı

16:43 - Eğitim

Kozan’da Çanakkale Savaşı Gezici Müzesi kapılarını açtı

16:51 - Eğitim

Başkan Atlı: "Kalbindekini aklına getirip, aklındakini dilinle ikna edebilmek cesaret işidir"

16:37 - Eğitim

Günün Manşetleri

Sivrice polisinden üşüyen minik dostlarına kedi evi

14:34 - Gündem

Okul sporları gençler halter müsabakaları tamamlandı

14:17 - Spor

Sabiha Gökçen Havalimanı 2025 yılını rekorlarla kapadı

14:05 - Ekonomi

17 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

13:59 - Asayiş

Parmağını kombi borusuna sıkıştırdı

13:56 - Asayiş