?>

Başkan Çolakbayrakdar: "Evlatlarımızı mutlu etmek için çalışıyoruz"

Kocasinan belediyesi, kırsal mahallelerdeki çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Genel - 2 ay önce

Kocasinan Belediyesi, kırsal mahallelerdeki çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu kez Himmetdede Mahallesi’ndeki Şehit Kemal Ergen Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, Kocasinan Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle hem doyasıya eğlendi hem de keyifli bir gün yaşadı.

"Çocuk gülerse dünya güler" anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Geleceğimizin teminatı olan her bir çocuğumuz, bizim için ayrı bir değer ve zenginliktir. Onların mutluluğu bizim en büyük mutluluğumuzdur" dedi.

İlçede yaşayan çocuklar için önemli hizmetler ve projeler hayata geçirdiklerini, onlara pozitif ayrımcılık yaptıklarının altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Kırsal mahallelerimizden biri olan Himmetdede Mahallemizde yavrularımızla bir araya geldik. Köylerimizdeki çocuklarımızı farklı etkinliklerle eğlendiriyor ve yüzlerini güldürüyoruz. Yavrularımız, farklı bir gün yaşıyor. Bu noktada herkesin yüzü gülüyor. Sıklıkla belirttiğim gibi, ‘Çocuk gülerse dünya güler’ anlayışıyla çocuklarımızı mutlu etmek bizleri de keyiflendiriyor. Herkese sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Çocuklarımızın yüzünü güldürme noktasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biliyoruz ki gençlerimiz ve çocuklarımız, bu ülkenin teminatıdır. Bundan dolayı Türkiye’yi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak için daha donanımlı gençlerin yetişmesine katkı sağlıyoruz. Böylelikle gençlerimiz, güçlenen ve büyüyen Kayseri’nin ve Türkiye’nin istikbali olacak."

Etkinlik boyunca şişme oyun grupları, akıl oyunları ve eğlenceli aktivitelerle coşku yaşayan öğrenciler, Kocasinan’ın meşhur ‘Kocaburger’ ikramıyla da unutulmaz bir gün geçirdi. Etkinlik sonunda öğrenciler, "Hayatımızın en güzel günlerinden birini yaşadık" diyerek Başkan Çolakbayrakdar’a ve belediye ekibine teşekkür etti. Çocuklar, hem oyunlarla hem de ikramlarla unutulmaz bir gün yaşadı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Çivril Uluslararası Elma Festivalinde Merve Özbey rüzgarı esti

2025-09-13 16:55 - Magazin

Çivril Elma Festivalinde Cem Adrian unutulmaz gece yaşattı

2025-09-15 13:23 - Magazin

Çivril’de festival coşkusu Haluk Levent ile doğruya ulaştı

2025-09-14 08:16 - Magazin

Sena Şener, 27. Çivril Elma Festivalinde unutulmaz bir gece yaşattı

2025-09-12 13:20 - Magazin

Çamdibi Mahallesi'nde Hizmet Krizi

2025-09-17 14:38 - Marmaris

Operatör damada, eziyet olsun diye iş makinasını yağlattılar

2025-09-15 13:05 - Magazin

Bengü’den Kayseri’de unutulmaz performans

2025-09-13 15:07 - Magazin

İsa Çifçi'den 625 Gündür Haber Yok

2025-09-15 10:22 - Marmaris

Avustralyalı turistin cesedi tarihi Likya Yolunda bulundu

2025-09-13 10:00 - Asayiş

Çubucak Orman Kampı İddiaları Gündemde

2025-09-14 15:57 - Marmaris

İlgili Haberler

Lastikçilerin ’kış lastiği’ mesaisi erken başladı

09:29 - Genel

AKOM, anlık izleme ve veri analiziyle müdahale kabiliyetini arttırdı

09:30 - Genel

İstanbul Boğazı’nda sis etkili oluyor

09:16 - Genel

Nazilli’de doğan miniklere ilk hediye Nazilli Belediyesi’nden

09:05 - Genel

Bayburt’ta cirit nefes kesti: Atlar dostluk için dörtnala koştu

09:06 - Genel

Günün Manşetleri

17 yaşında ilk romanını yazdı

15:39 - İnsan

Çocukların oyun alanı tahrip edildi, zemin kaplamaları ateşe verildi

14:59 - Gündem

Posof’ta sonbaharla gelen güzellikler

14:50 - Gündem

Galatasaray’da Ajax maçının hazırlıkları devam etti

14:28 - Spor

Kız arkadaş kavgasında kurusıkı ile rastgele ateş etti

13:48 - Asayiş