?>

Başkan Demirçalı’dan Yüreğir’e yeni spor tesisi

Yüreğir belediye başkanı ali demirçalı, ilçeye yeni bir spor tesisi kazandırmak için kolları sıvadı. Atakent mahallesi’ndeki atıl alana spor tesisi yapılıyor.

Genel - 9 ay önce

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, ilçeye yeni bir spor tesisi kazandırmak için kolları sıvadı. Atakent Mahallesi’ndeki atıl alana spor tesisi yapılıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Demirçalı, “Sözümüzü tutuyoruz, mahallelerimizi yeni parklar, yeşil alanlar, eğitim, kültür ve spor tesisleri ile donatıyoruz” dedi.

Yüreğir Belediyesi, ilçenin ’spor kenti’ kimliğini güçlendirecek hizmetleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Atakent Mahallesi’nde atıl durumda olan yaklaşık 3 bin metrekarelik alan, çocukların güvenle futbol oynayacağı spor tesisine dönüştürülüyor. Modern futbol sahasının yanına çocuk parkı da yapılacak. Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Atakent Mahallesi’nde çalışmalarına başlanan yeni spor tesisi ve çocuk parkı alanında incelemelerde bulundu. Yüreğir’de altyapıdan ulaşıma, tarihi kültürel mirastan kentsel dönüşüm çalışmalarına kadar her alanda yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirten Başkan Demirçalı, Yüreğir’i daha sağlıklı ve yaşanılabilir bir ilçe haline getirmekte kararlı olduklarını söyledi.

Yüreğirlinin taleplerini öncelediklerini ifade eden Başkan Demirçalı, “Yüreğir’imizi güvenli, ulaşılabilir, insanları mutlu bir ilçe haline getirmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda Yüreğir’imizde yaşayan her bir hemşehrimizin ihtiyacını, beklentilerini en doğru şekilde tespit ederek en iyi hizmeti en kısa zamanda ulaştırmayı hedefliyoruz. Belediye olarak kendimize hiçbir zaman sınır koymadık, koymuyoruz. Temel yerel yönetim hizmetlerinin yanı sıra, eğitimden sağlığa, spordan sanata kadar her alanda gayretle çalışıyor ve ilçemize hizmet üretiyoruz” dedi. “Hemşehrilerimizin yaşam konforunu yükselteceğiz”

Sözlerini tuttuklarını belirten Demirçalı, “Mahallelerimizi yeni parklar, yeşil alanlar, eğitim, kültür ve spor tesisleri ile donatıyoruz. Hemşehrilerimizin yaşam konforunu yükseltecek hizmetleri ilçemizin dört bir yanına kazandıracağız. Atakent Mahallemizde daha önce atıl durumda olan bu alanda çocuklarımız ve gençlerimiz için futbol sahası ve çocuk parkı yapıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yaşadıkları semtlerde daha sağlıklı ortamlarda spor yapabilmeleri amacıyla yatırımlarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Selma Sonat’a Yaşam Boyu Onur Ödülü

2024-09-05 14:38 - Kültür Sanat

EGE VE AKDENİZ’İ KUCAKLAYAN ŞEHİR MUĞLA

2024-09-07 12:44 - Turizm

Taşkın: "Taştepe’yi sabır ve gayretle yeniden inşa edeceğiz"

2024-09-05 14:16 - Siyaset

DERİ VE SEDEF HASTALIĞINA MARMARİS’TE BEDAVA TEDAVİ 

2024-09-04 11:11 - Marmaris

YANGIN RÜZGARIN ETKİSİ İLE BÜYÜDÜ

2024-09-07 16:21 - Asayiş

TATİL BİTTİ, ‘HANIMELİ PAZARI’ YENİDEN AÇILDI

2024-09-03 14:02 - Marmaris

Acılı doktor, depremde kaybettiği eşinin ve 2 evladının anısını yaşatmak için okul yaptırdı

2024-09-04 09:18 - Eğitim

Muğla’da orman yangını

2024-09-07 13:22 - Asayiş

Muğla’daki yangın yolu kapattı

2024-09-07 16:08 - Asayiş

Sonat ve Efekan yaşam boyu ödüllerini aldı

2024-09-10 11:58 - Magazin

İlgili Haberler

Duayen sanayici Asım Kibar hayatını kaybetti

22:48 - Genel

Başkan Çerçioğlu’nun çalışmaları ile Kuşadası ve Didim pırıl pırıl oluyor

21:21 - Genel

İl Jandarma Komutanlığı Dedebağı, yol denetimlerine katıldı

21:13 - Genel

Kurbanlık koç havuza atladı

20:56 - Genel

Konya’da firari keçiler ekipler tarafından bulundu

20:12 - Genel

Günün Manşetleri

Trump, Elon Musk İçin "Aklını Kaçırdı" Dedi

10:38 - Siyaset

Kamyon 3 aracı biçti: 1 ölü, 10 yaralı

10:26 - Asayiş

Bu yıl 277 çocuk enstrümanları tanıdı

10:06 - Kültür Sanat

Foseptik çukuruna düşen boğa kurtarıldı

09:59 - Asayiş

15 Milyon TL’lik Bağışla Milli Savunmaya Destek Verdiler

09:42 - İnsan