?>

Başkan Dinçer’in sosyal medya paylaşımı tartışma konusu oldu

MARMARA ADALAR BELEDİYE BAŞKANI AYDIN DİNÇER.

Genel - 1 saat önce

Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer’in, belediyenin yabani ot temizliği çalışmasını eleştiren bir vatandaşa yönelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, kullandığı ifadeler nedeniyle tartışma konusu oldu.

Başkan Dinçer, paylaşımında belediye ekiplerinin yabani ot temizliği için bölgeye gittiğini, otları biçen ekibin çalışmasını tamamladığını, otların kaldırılması için görevli aracın henüz bölgeye ulaşmadan video çekilerek paylaşım yapıldığını savundu.

Dinçer, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Belediyemize sokağındaki yabani otların büyüdüğü haberini verdikleri için ot temizliği yapılsın diye çalışmaya giden personelin yaptığı işi yarım bıraktığı iddiası ile video çekip paylaşan hanımefendi bahçesini de yıkamış temizlemiş diye anlatıyor. Yıkamasaydınız belediye bahçenizi de temizleseydi aslında. Otları temizleyen ekip temizlik işini yapmış, otları kaldırmaya gelecek araçlı ekip gelmeden video çekip yayınlamak iyi niyet değildir. Evet, herkes kapısının önünü kendi temizleyecek. Haberiniz olsun diyelim. Ama şimdi şöyle bir cümle gelir; ’Ben vergimi ödüyorum, belediye yapsın.’ Sorsan ödediği vergi bedeli 2 bin TL’dir. Güler misin, ağlar mısın. Bahçesini de yıkamış Demek dağın tepesindeki evinde sular da akıyormuş."

Paylaşımda yer alan "Sorsan ödediği vergi bedeli 2 bin TL’dir. Güler misin, ağlar mısın" ve "Dağın tepesindeki evinde sular da akıyormuş" ifadeleri sosyal medyada farklı yorumlara neden oldu.

Paylaşımın ardından çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, belediye başkanının kullandığı üslubu eleştirirken, bazı kullanıcılar ise belediye ekiplerinin çalışmalarının tamamlanmasının beklenmesi gerektiğini savunarak Başkan Dinçer’e destek verdi.

Öte yandan paylaşımın altına yapılan bazı yorumlarda, belediyeyi eleştiren vatandaşa yönelik sert ifadelerin kullanılması da dikkat çekti. Başkan Dinçer’in paylaşımı, kamu yöneticilerinin vatandaşlara yönelik kullandığı dil ve eleştirilere yaklaşımı konusunda da tartışmaları beraberinde getirdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Yazın cildinizi korumanın altın kuralları

2026-07-09 15:39 - Sağlık

Datça'da 16. Hızırşah Etkinlikleri Başlıyor

2026-07-13 14:39 - Kültür Sanat

KALDIRIMLARI KORUMAK İÇİN KONULAN DUBALAR BİRER BİRER KIRILIYOR

2026-07-09 14:59 - Marmaris

CHP’de 7 il başkanı ve yönetimi görevden alındı

2026-07-11 09:58 - Siyaset

15 Temmuz Programı Belli Oldu

2026-07-13 11:10 - Marmaris

Medya Sektörüne İstihdam Desteği!

2026-07-11 09:43 - Gündem

Mimar Sinan’ı kazandı, rotasını New York’a çevirdi

2026-07-09 12:11 - Magazin

MARMARİS'TE SU SPORLARINA YOĞUN İLGİ

2026-07-10 13:33 - Marmaris

Kaza sonrası olay yerinden kaçmak isteyen şahıs, minibüsü vatandaşların ve polisin üzerine sürdü: 1 ölü, 1’i polis 2 yaralı

2026-07-13 02:25 - Asayiş

Göcek Halk Plajı’nda deniz dibi temizliği tamamlandı

2026-07-10 12:01 - Gündem

İlgili Haberler

Muğla’da hayatını kaybeden kadının tabutunu kadınlar taşıdı

15:47 - Genel

15 Temmuz ruhu Gölbaşı’nda yaşatıldı

15:38 - Genel

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda "Hafıza ve Hatıra: 15 Temmuz" fotoğraf sergisi açıldı

15:40 - Genel

Siirt’te darbe gecesi belgeselle ele alındı

15:13 - Genel

Afyonkarahisar’da ’15 Temmuz Anma ve Dijital Deneyim Merkezi’ hizmete açıldı

15:14 - Genel

Günün Manşetleri

Şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek programı düzenlendi

14:50 - İnsan

Depremzedelerden Baykar konutlarına tam not

14:40 - Genel

Cinayete kurban giden anne ve kızına acı veda

14:38 - Genel

15 Temmuz şehidi Recep Gündüz dualarla anıldı

14:37 - İnsan

Anız ateşi felakete dönüşmeden söndürüldü

14:27 - Asayiş