?>

Başkan Er: "Hizmet ve yatırımlarımız artarak devam edecek"

Başkan er, " hizmet ve yatırımlarımız artarak devam edecek"

Siyaset - 5 ay önce

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Kale ilçesini ziyaret ederek, esnaf ve muhtarlarla bir araya geldi. Kale’de konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, "Malatya’mız için yapacağımız birçok güzel işler var. Kale ilçemize de elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Kale ilçe gezisi programına ilk olarak Kale Kaymakamı Onur İnce’ye yaptığı nezaket ziyaretiyle başladı. Kale Kaymakamı Onur İnce ile bir süre görüşen Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er akabinde Kale Belediye Başkanı İhsan Özbay’ı ziyaret etti. Kale Belediye Başkanı İhsan Özbay, Başkan Sami Er’i ilçelerinde ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi’nin Kale ilçesine yaptığı hizmet ve yatırımlardan dolayı teşekkür etti. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ise Kale ilçe insanlarının çok naif ve güzel olduğunu ifade ederek, sıcak karşılamadan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Kale Belediye ziyaretinin ardından AK Parti Kale İlçe Teşkilatı ve MHP Kale İlçe Teşkilatını da ziyaret eden Başkan Er, Kale esnaflarıyla görüşmeler gerçekleştirdi.

Kale ilçesi muhtarlarıyla da bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e, Kale Belediye Başkanı İhsan Özbay, AK Parti Kale İlçe Başkanı Abdulvahap Temur ve MHP Kale İlçe Başkanı Mustafa Avcı ile Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ve MASKİ’nin ilgili daire başkanları eşlik etti. Kale muhtarları istişare toplantısında Kale Belediye Başkanı İhsan Özbay, AK Parti Kale İlçe Başkanı Abdulvahap Temur ve MHP Kale İlçe Başkanı Mustafa Avcı kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdiler. "İlçelerimize hizmetlerimizi program dâhilinde yapmaktayız"

Muhtarlarla yapılan, yapımı devam eden ve yapılacak olan hizmet, yatırım ve projeler hususlarında bir konuşma gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, "Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak bir yandan şehrimizi ayağa kaldırmaya çalışırken bir yandan da hizmetlerimize devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliğinde, bakanlarımızın gayret ve çabalarıyla Malatya’mız inşallah kısa sürede ayağa kalkacak" dedi. Başkan Er, konuşmasının devamında, "Her ilçemize proje ve programlar dâhilinde hizmet etmeye gayret ediyoruz. İstek ve talepler sınırsız ama maalesef imkân ve kaynaklar sınırlı. Bu sınırlı kaynaklarla daha fazla nasıl hizmet üretiriz onun gayret ve çabası içerisindeyiz. Kale İlçemize Büyükşehir Belediyemizin hizmet ve yatırımları dışında ayrıca bir su sporlarının yapıldığı bir merkez yapmak istiyoruz. Bununla ilgili çalışmaları kaymakamımızla, belediye başkanımızla istişare ettik. İlçe ziyaretlerimizde genellikle muhtarlarımızı dinliyoruz, onların istek ve taleplerini alıyoruz. Bu istek ve talepleri ilçelerimiz için hazırlamış olduğumuz program dâhilinde yerine getirmeye çalışıyoruz. Kale ilçemizde şu anda sahada 35’e yakın ekibimiz çalışmakta. Ekip sayımızı önümüzdeki günlerde 50’ye çıkararak çalışmalarımızı daha hızlı bir şekilde sürdüreceğiz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in konuşmasının ardından mahalle muhtarları mahalleleri ile ilgili istek ve taleplerini dile getirdiler.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS’TE SICAKLIKLAR YÜKSELDİ SAHİLLER DOLDU TAŞTI

2025-07-19 11:16 - Ulusal

MİLAS KIRSALINDAKİ 80 MİLYONLUK YOL YATIRIMI TAMAMLANDI

2025-07-19 10:52 - Ulusal

MİLAS BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR

2025-07-14 13:09 - Ulaşım

Dil öğrenmek için girdiği uygulamada hayatının aşkını buldu

2025-07-13 21:10 - İnsan

Dev gemi Bodrum’a ilk kez geldi

2025-07-17 16:01 - Turizm

SAKAR GEÇİDİ'NDE OTOBÜS ŞOFÖRÜ AĞIR YARALANDI

2025-07-14 15:31 - Asayiş

Akyaka Yine Tatilcilerin Gözdesi Oldu

2025-07-15 16:03 - Turizm

Eğlence mekanı çalışanlarının kadın turistleri darp ettiği iddiası

2025-07-13 11:04 - Asayiş

Marmaris Esnaf Odası Başkanı Ayyıldız tahliye edildi

2025-07-19 11:14 - Asayiş

"KIDEM TAZMINATINDA TAVAN ÇÖKTÜ"

2025-07-14 14:18 - Genel

İlgili Haberler

MHP Etimesgut İlçe Başkanı Muratgül’den AK Parti Etmisgut İlçe Başkanı Şankazan’a ziyaret

18:54 - Siyaset

Gülşah Durbay’ın ardından Şehzadeler Belediye Meclisi yeni başkanını seçecek

18:46 - Siyaset

Bakan Fidan, BM İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardım Koordinatörü Fletcher’i kabul etti

18:46 - Siyaset

Çin’den Venezuela’ya destek

18:18 - Siyaset

Şeref Malkoç: "Türkiye’nin yeni ve sivil bir anayasaya ihtiyacı var"

17:40 - Siyaset

Günün Manşetleri

Milas’ta Fırın ve Unlu Mamullere Sıkı Denetim

16:33 - Sağlık

Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdü

16:26 - Spor

Hamburg‘daki ilk Togg T10X’lerden biri trafikteki yerini aldı

15:49 - Genel

Sinop’ta şenlikte 1 ton hamsi tüketildi

15:12 - İnsan

Muğla’da afet bilinci meydanlara taşındı

14:14 - Genel