?>

Başkan Fırat, iki aracı şahsi bütçesi ile alarak belediyeye hibe etti

ADIYAMAN’IN SAMSAT BELEDİYE BAŞKANI HALİL FIRAT, KENDİ ŞAHSİ BÜTÇESİNDEN İKİ ADET YENİ ARAÇ ALARAK BELEDİYEYE HİBE ETTİ. ARAÇLARIN HİZMETE SUNULMASI İLE İLGİLİ OLARAK, BELEDİYE HİZMET BİNASI ÖNÜNDE BİR PROGRAM DÜZENLENDİ.

İnsan - 3 saat önce

Adıyaman’ın Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, kendi şahsi bütçesinden iki adet yeni araç alarak belediyeye hibe etti. Araçların hizmete sunulması ile ilgili olarak, belediye hizmet binası önünde bir program düzenlendi.

Geniş katılımlı programda bir açıklama yapan Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, şahsı adına belediyeye iki adet sıfır kilometre araç kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, daha önce kazandırmış olduğu araçlarla birlikte belediyeye hibe ettiği araç sayısının dörde ulaştığını belirtti.

Başkan Fırat, "Çok şükür; devletimizin yardımlarıyla, vatandaşımızın destek ve dualarıyla, belediye meclisimiz, il genel meclisi üyelerimiz, belediye personelimiz, muhtarlarımız, AK Parti teşkilatımız, gençlik ve kadın kollarımızın gayretleriyle Samsat’ımızın ihya ve inşa çalışmalarını büyük ölçüde tamamladık. Hepsine ayrı ayrı şükranlarımı sunarım. Son bir yıl içerisinde ilçemize bir taplama üretim tesisi, bir soğuk hava deposu, dört adet sera ve sahabe külliyesinde modern bir kafe kazandırdık. Küçük bir belediye olmamız nedeniyle zaman zaman imkanlarımız yetersiz kalabilmektedir. Bu nedenle ailem ve şahsım olarak taziye evinin ihtiyaçlarında, öğrenci burslarına kadar elimizden gelen desteği vermeye de devam ediyoruz. Kendi şahsi bütçem ile aldığımız yeni araçlarımızın ilçemize, belediyemize ve kıymetli hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Görkem Sevindik: "Her rolümün özellikle farklı olmasını tercih ediyorum"

2026-06-18 17:09 - Magazin

Marmaris Sabancı Anadolu Lisesi’nde 53. Mezuniyet coşkusu

2026-06-16 13:28 - Marmaris

MARMARİS CAMİAVLU MAHALLESİ SATILIK 5+1 TRİBLEKS VİLLA

2026-06-16 17:47 - SARI SAYFALAR

MİT, DEAŞ’ın medya sorumlusunu yakaladı

2026-06-17 10:54 - Asayiş

MARMARİS MERKEZDE SATILIK İÇİ YAPILI 2+1 DÜZ DAİRE

2026-06-16 17:41 - SARI SAYFALAR

MARMARİS MERKEZDE, SATILIK TEK TAPU ÇİFT DAİRE

2026-06-16 17:39 - SARI SAYFALAR

MABEL'den Marmariste Marina Civarında Ful Eşyalı Satılık Daire

2026-06-16 17:14 - SARI SAYFALAR

MABEL'den Marmaris Merkezde Satılık 1+1 Çatı Katı Daire

2026-06-16 17:22 - SARI SAYFALAR

İDDALAR ASILSIZ ÇIKTI!

2026-06-16 13:20 - Marmaris

Öğretmenlerden Yeşilçam’ın unutulmaz film şarkıları

2026-06-17 09:52 - Magazin

İlgili Haberler

Yolun ortasındaki çukur kazaya davetiye çıkarıyor

15:25 - İnsan

Ata binip oyunlar oynayarak unutulmaz bir gün yaşadılar

15:18 - İnsan

Soner Arıca ve Kadir İnanır’ın acı günü

15:01 - İnsan

40 yıl sonra gazilik unvanı kazandı

14:22 - İnsan

Evlilik kredisinde yaş sınırının yükseltilmesi talebi Kahramanmaraş’ta karşılık buldu

14:12 - İnsan

Günün Manşetleri

Türkiye - ABD maçının hakemi açıklandı

16:09 - Spor

’Dur’ ihtarına uymadı, yaşanan kovalamacının ardından yakalandı

15:20 - Asayiş

Milli tenisçi Zeynep Sönmez, kariyer rekoru kırdı

14:46 - Spor

Muğla Teknopark’tan genç kaşiflere yarım milyon liralık destek

14:40 - Genel

MSKÜ Spor Bilimleri Fakültesi mezunlarını uğurladı

14:35 - Genel