?>

Başkan Geçit: "Çilesiz ve Karakavak Taziye Evleri yakında hizmete açılıyor"

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI PROF. DR. İLHAN GEÇİT’İN SEÇİM VAATLERİ ARASINDA YER ALAN "TAZİYE EVLERİ PROJESİ" KAPSAMINDA ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR. İLÇENİN FARKLI MAHALLELERİNDE TEMELİ ATILAN MODERN VE KONFORLU TAZİYE EVLERİ, HAYIRSEVERLERİN DESTEKLERİYLE BİRER BİRER TAMAMLANIYOR.

Gündem - 9 saat önce

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in seçim vaatleri arasında yer alan "Taziye Evleri Projesi" kapsamında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İlçenin farklı mahallelerinde temeli atılan modern ve konforlu taziye evleri, hayırseverlerin destekleriyle birer birer tamamlanıyor.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, yapımı devam eden Karakavak ve Çilesiz Taziye Evlerinde incelemelerde bulunarak, projelerin son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Taziye evlerinin, vatandaşların acılı günlerinde bir araya gelerek dayanışma ve paylaşma kültürünü yaşatmaları açısından büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Geçit, kısa sürede tamamlanacak olan bu projelerin ilçeye değer katacağını ifade etti.

Başkan Geçit yaptığı açıklamada, "25. ve 26. Dönem AK Parti Adıyaman Milletvekilimiz Adnan Boynukara tarafından, merhum Mahmut Boynukara’nın aziz hatırasına yaptırılan Çilesiz Mahallesi Mahmut Boynukara Taziye Evi ile Karakavak Taziye Evi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledik. Seçim döneminde sözünü verdiğimiz ‘Taziye Evleri’ projemiz kapsamında yapımına başlanan bu iki taziye evimizin inşaatları planlandığı şekilde ilerliyor. Belediyemizin destekleriyle, hayırsever iş insanlarımız tarafından inşa edilen bu yapılar; hemşehrilerimizin acılı günlerinde bir araya gelebileceği, dayanışma duygusunu hissedebileceği modern ve ferah mekânlar olarak tasarlandı. Çilesiz Taziye Evimizin büyük bir bölümü tamamlandı, Karakavak Taziye Evimizin ise kaba inşaatı sona erdi. İnşallah çok yakın bir zamanda her iki taziye evimizi de vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Hayırseverlerin desteğine vurgu yapan Başkan Geçit, "Yeşilyurt’un farklı mahallelerinde hayata geçirdiğimiz taziye evleri projelerimizde emeği geçen tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla yürüttüğümüz bu hizmetlerde, hayırseverlerimizin katkısı bizim için çok kıymetli" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Ergun: “Beyaz Eşyada Alarm Zilleri Çalıyor”

2025-11-01 12:46 - Ekonomi

Metin Ergun’dan KOBİ’lere Borç Yapılandırma Teklifi

2025-10-30 11:10 - Ekonomi

Cumhuriyet’in 102.yıl coşkusu Marmaris’te yaşanıyor 

2025-10-29 13:25 - Marmaris

MİLLETVEKİLİ ERGUN “KAĞIT ÜSTÜNDE İŞSİZLİK DÜŞÜYOR SOKAKTA GERÇEK İŞSİZLİK YÜKSELİYOR”

2025-11-03 12:11 - Genel

Marmaris Körfezi’nde deniz kaplumbağası kurtarıldı

2025-10-30 09:55 - Genel

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

2025-10-30 13:41 - Asayiş

Yağmur altında Cumhuriyet coşkusu: Ünlü şarkıcı Fettah Can hayranlarıyla buluştu

2025-10-28 22:55 - Magazin

Bodrum’da CHP’li meclis üyesine rüşvet operasyonu

2025-10-31 01:33 - Asayiş

Ünlü şarkıcı Çelik, Amasya konserinde mahalle muhtarıyla sahnede oynadı

2025-10-30 00:49 - Magazin

AK Parti Marmaris ilçe başkanı Aravi: “Esnafa engel olmayın”

2025-10-31 18:00 - Marmaris

İlgili Haberler

Kızılay Haftası Bartın’da etkinliklerle kutlandı

19:10 - Gündem

Kırklareli’nde sağanak etkili oldu

16:52 - Gündem

Edirne’de beklenen yağmur başladı

16:50 - Gündem

Başkan Taşkın: "Orduzu ve Bahçebaşı’nda konut teslimleri başladı"

16:44 - Gündem

Büyükşehir, can dostların mamasını kendi üretiyor

16:42 - Gündem

Günün Manşetleri

Bir ay içinde 28 düzensiz göçmen yakalandı

16:43 - Asayiş

Silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

16:15 - Asayiş

Güzellik salonu sahibi müşterilerini dolandırdı, sırra kadem bastı

16:00 - Asayiş

Kendisinden haber alınamayan adam evinde ölü bulundu

15:39 - Asayiş

Alexsander Zubkov: "Robot değilim, elimden geleni yapıyorum"

15:38 - Spor