?>

Başkan Güler: "19 ilçede Ordu üst kimliği ile hareket ediyoruz"

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET HİLMİ GÜLER, PERŞEMBE İLÇESİNDE DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMINDA TÜM İLÇELERE EŞİT HİZMET ANLAYIŞIYLA ÇALIŞTIKLARINI BELİRTEREK, "KİMSEYLE AYRIMIZ GAYRIMIZ YOK. TÜM ÇALIŞMALARIMIZDA ORDU ÜST KİMLİĞİNİ ÖN PLANDA TUTUYORUZ" DEDİ.

İnsan - 3 ay önce

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Perşembe ilçesinde düzenlenen iftar programında tüm ilçelere eşit hizmet anlayışıyla çalıştıklarını belirterek, "Kimseyle ayrımız gayrımız yok. Tüm çalışmalarımızda Ordu üst kimliğini ön planda tutuyoruz" dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar programları kapsamında bu kez Perşembe ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelindi. Program öncesinde ilçe merkezinde esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Güler’e ilçe sakinleri ilgi gösterdi. Vatandaşlarla sohbet eden ve günün anısına fotoğraf çektiren Güler, iletilen talep ve önerilerin not alınarak takip edilmesi ve çözüme kavuşturulması için ilgili birimlere talimat verdi.

Esnaf ziyaretlerinin ardından düzenlenen iftar programında vatandaşlarla aynı sofrada buluşan Başkan Güler, programda yaptığı konuşmada, Perşembe’nin Ordu için önemli bir yere sahip olduğunu belirterek ilçeye yapılan yatırımların artarak süreceğini ifade etti. Perşembe’nin, ‘Sakin Şehir’ unvanına sahip özel bir ilçe olduğunu dile getiren Güler, "Perşembe’nin bizim hayatımızda çok özel bir yeri var. 19 ilçemiz içerisinde adeta inci gibi bir ilçemiz. Biz de bu güzel yere layık olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Belediye çalışmalarının tüm ilçeleri kapsadığını vurgulayan Güler, "Büyükşehir Belediyesi olarak 19 ilçemizle bir bütünüz. Kimseyle ayrımız gayrımız yok. Tüm çalışmalarımızda Ordu üst kimliğini ön planda tutuyoruz ve bundan sonra da böyle devam edeceğiz. Bu vesileyle Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin" ifadelerine yer verdi.

Perşembe’de düzenlenen iftar programı, oruçların açılmasının ardından yapılan ikramlarla sona erdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Zafer Uysal: "Hedefimize ulaşmak için tek yürek olacağız"

2026-03-10 16:15 - Spor

Marmaris’te Tıp Bayramı’na Özel Anlamlı Söyleşi

2026-03-14 17:28 - Gündem

Marmarisli Kadınlardan Eşitlik ve Özgürlük Vurgusu

2026-03-09 14:08 - Marmaris

MHP Marmaris’ten Yeni Sayfa Gazetesi’ne 8 Mart Ziyareti

2026-03-08 17:05 - Marmaris

"Uzaylı Mustafa", Samsun’un güzelliğine türkü yaktı

2026-03-09 10:34 - Magazin

Dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay Denizli’de öğrencilerle buluştu

2026-03-11 11:07 - Magazin

“Cumhuriyetin Kadına Verdiği Yer” Marmaris’te yoğun ilgi gördü

2026-03-09 14:21 - Marmaris

GÖZALTINA ALINAN ESKİ BAŞKAN YARDIMCISI İHSAN ÖZTÜRK’TEN AÇIKLAMA

2026-03-09 09:54 - Asayiş

GETOB Başkanı Aygün “Tedirginlik var ama büyük bir olumsuzluk yok”

2026-03-13 12:02 - Turizm

Marmaris’te Ramazan’la birlikte “dilenci” tartışması

2026-03-11 12:57 - Marmaris

İlgili Haberler

Aşkale’de hayat boyu öğrenme haftası sergisi açıldı

12:31 - İnsan

Silopi’de 7 kişinin yaralandığı kavgada taraflar barıştı

12:18 - İnsan

Kongre binasındaki eserlerin Ankara’ya taşınmasına ER-VAK’tan tepki

12:16 - İnsan

Kanser nedeniyle hayatını kaybeden polis memuru son yolculuğuna uğurlandı

12:13 - İnsan

Erzurum Adliyesi’nde vefa dolu veda: 45 yıllık hizmetin ardından emekliye ayrıldı

12:08 - İnsan

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem