?>

Başkan Güler: "Ordu’nun her noktasında ekiplerimizin yoğun çalışması devam ediyor"

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET HİLMİ GÜLER, ŞEHRİN HER NOKTASINDA EKİPLERİN ÇALIŞMALAR YÜRÜTTÜĞÜNÜ SÖYLEDİ.

Genel - 3 ay önce

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, şehrin her noktasında ekiplerin çalışmalar yürüttüğünü söyledi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yüksek rakımlı ilçelerde karla mücadele çalışmalarını sürdürürken sahil kesiminde ise sıcak asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda altyapı çalışmaları tamamlanan ve Altınordu ilçesinin en büyük mahallelerinden biri olan Şahincili Mahallesi 80. Yıl Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. Başkan Güler, sürdürülen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, hızla büyüyen ve gelişen mahallenin alt ve üstyapı çalışmalarına özel önem verdiklerini belirtti.

Başkan Güler, Ordu’nun her noktasında çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Bu noktalardan bir tanesi de Şahincili Mahallesi 80. Yıl Caddesi’ydi. Bugün burada yürütülen çalışmaları yerinde incelemek için geldik. Bu bölgenin altyapısını baştan sona yeniledik. Uzun yıllar ihmal edilmiş olan bu alanda göreve geldiğimiz günden bu yana önemli yenileme ve modernizasyon çalışmaları gerçekleştirdik. Bir yandan park çalışmalarımızı sürdürürken bir yandan da mahallemize yakışır sıcak asfalt uygulamalarıyla vatandaşlarımıza daha konforlu bir ulaşım imkânı sunuyoruz. Yapılan ve yapılacak çalışmaların ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İncelemelerin ardından mahallede esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla bir araya gelen Güler, mahalle sakinleriyle sohbet etti ve bölgede yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Zafer Uysal: "Hedefimize ulaşmak için tek yürek olacağız"

2026-03-10 16:15 - Spor

Marmaris’te Tıp Bayramı’na Özel Anlamlı Söyleşi

2026-03-14 17:28 - Gündem

Marmarisli Kadınlardan Eşitlik ve Özgürlük Vurgusu

2026-03-09 14:08 - Marmaris

MHP Marmaris’ten Yeni Sayfa Gazetesi’ne 8 Mart Ziyareti

2026-03-08 17:05 - Marmaris

"Uzaylı Mustafa", Samsun’un güzelliğine türkü yaktı

2026-03-09 10:34 - Magazin

Dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay Denizli’de öğrencilerle buluştu

2026-03-11 11:07 - Magazin

“Cumhuriyetin Kadına Verdiği Yer” Marmaris’te yoğun ilgi gördü

2026-03-09 14:21 - Marmaris

GÖZALTINA ALINAN ESKİ BAŞKAN YARDIMCISI İHSAN ÖZTÜRK’TEN AÇIKLAMA

2026-03-09 09:54 - Asayiş

GETOB Başkanı Aygün “Tedirginlik var ama büyük bir olumsuzluk yok”

2026-03-13 12:02 - Turizm

Marmaris’te Ramazan’la birlikte “dilenci” tartışması

2026-03-11 12:57 - Marmaris

İlgili Haberler

Trabzon’da deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı

22:43 - Genel

Konya’nın 31 ilçesinde bisiklet sürüş etkinliği düzenlendi

22:40 - Genel

Gelibolu’da yeni feribot iskelesi hizmete açılıyor

21:38 - Genel

Otomobile kumrunun yuva yaptığını görünce tamiri bıraktı

21:13 - Genel

Van’da düğün yapanların yeni tercihi altın görünümlü setler

20:24 - Genel

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem