?>

Başkan Kızılörenli, "Hedefimiz güçlü bir Kars 36 Spor oluşturmak"

Kars 36 spor başkanı turgay kızılörenli, “hedefimiz güçlü bir kars 36 spor oluşturmak”(kars-iha)

Spor - 2 hafta önce

Yapılan yanlış transferler, teknik heyetin yanlış seçilmesi birlikte şampiyonluk hayaliyle lige başlayan ve üst üste aldığı kötü sonuçlarla teknik heyet ve yönetimde değişikliğe giden yeşil beyazlı ekip, önümüzdeki sezonun hesaplarını yapıyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi’nde Kars’ı temsil eden Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Turgay Kızılörenli, kulübün hedefleri ve geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kars 36 Spor’un başarısı için tüm camianın birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğinin altını çizen Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Turgay Kızılörenli, "Hep birlikte Kars 36 Spor’u daha iyi yerlere taşımak için çalışıyoruz. Biraz daha sabır ve destekle başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi.

Taraftar desteğinin önemine de dikkat çeken Kızılörenli, "Kars 36 Spor taraftarlarının coşkusu ve inancı bize güç veriyor. Bu zorlu süreçlerde de hep yanımızda olduklarını biliyoruz. Onların desteğiyle Kars 36 Spor’u hak ettiği yerlere taşıyacağız. Bizler Kars 36 Spor’un hak ettiği yerde olmadığını biliyoruz. Bir takım projelerimiz var. Önümüzdeki sezon ile ilgili düşüncelerimiz var. Hedefimiz Kars 36 Spor 3. Lige taşımak. İnşallah bunu elbirliği ile başaracağız" diye konuştu.

Kars 36 Spor’un kentin en önemli değerlerinden biri olduğunu belirten Başkan Kızılörenli, "Takımımızı hak ettiği yerlere taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. Taraftarlarımızdan da bu süreçte sabır ve destek bekliyoruz. Daha disiplinli bir çalışma düzeni kuracağız. Kars 36 Spor’u daha başarılı bir noktaya taşımağa kararlıyız" şeklinde konuştu.

"Yeşil beyazlı ekibe Başkan Senger’den tam destek"

Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Turgay Kızılörenli, Kars 36 Spor’un başarılı olabilmesi için her türlü imkanları seferber eden Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger başta olmak üzere kulüp yöneticileri Osman Yaşar Uluman, Bülent Toraman, Muzaffer Özkesemen, Adnan Karataş, Yargıç Harmankaya, İş insanlarına, Kars esnafına, hocalara ve kulübü hiçbir zaman yalnız bırakmayan Sedat Aslan hocaya destek ve katkıları için teşekkür etti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Turizmde Rekor Gelir Ama Düşük Harcama

2025-04-12 10:44 - Turizm

İYİ Parti'li Ergun'dan Faiz Uyarısı

2025-04-16 13:11 - Ekonomi

YOLLAR VE KALDIRIMLAR SEZONA HAZIRLANIYOR

2025-04-11 11:26 - Marmaris

"Öğretmenime Dokunma"

2025-04-14 13:45 - Marmaris

Gazeteci Murat Ersan’a sokak ortasında saldırı

2025-04-15 20:11 - Marmaris

Ergun : “Suriye’de Türkmenler Yok Sayıldı”

2025-04-11 13:22 - Gündem

Akyaka'nın Doğal Mirası Tehdit Altında

2025-04-15 13:13 - ÇEVRE

Marmaris’te öğretmenlerin görevden alındığı iddiaları asılsız

2025-04-11 17:05 - Marmaris

Yağmur Sonrası Marmaris'te Bahar Sevinci

2025-04-15 14:25 - Marmaris

Hisarcık’ta "Sağlık İçin Hep Birlikte Yürüyoruz" etkinliği

2025-04-11 12:41 - Sağlık

İlgili Haberler

Samsunspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

15:59 - Spor

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisi hazırlıklarına devam etti

15:33 - Spor

Beşiktaş, kondisyon ve taktik çalıştı

14:45 - Spor

Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarına devam etti

14:43 - Spor

Konyaspor, Antalyaspor maçına hazır

14:45 - Spor

Günün Manşetleri

Sivasspor’da Jan Bieganski ameliyat oldu

17:21 - Spor

A Milli Kadın Basketbol Takımı’nın aday kadrosu açıklandı

17:20 - Spor

Okul inşaatında tarihi su sarnıcı ortaya çıktı

17:13 - Gündem

Bahar geldi, piknik sezonu açıldı, hayati kene uyarıları

16:36 - Gündem

Evladı kazada ağır yaralanan annenin acı feryadı

16:14 - Asayiş