?>

Başkan Kul: "Geleceğin şehrini tüm mahallelerimizle birlikte inşa ediyoruz"

SAMSUN TERME BELEDİYE BAŞKANI ŞENOL KUL, YOĞUN KAR YAĞIŞININ ETKİLİ OLDUĞU YERLERDE EKİPLERİN ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ. TERME’Yİ HER MAHALLESİYLE BİRLİKTE GELECEĞE TAŞIDIKLARINI VURGULAYAN KUL, "KIŞ ŞARTLARINA RAĞMEN SAHADAYIZ; TERME’DE HİÇBİR MAHALLEMİZ YALNIZ DEĞİL" DEDİ.

Gündem - 3 saat önce

Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, yoğun kar yağışının etkili olduğu yerlerde ekiplerin çalışmalarını yerinde inceledi. Terme’yi her mahallesiyle birlikte geleceğe taşıdıklarını vurgulayan Kul, "Kış şartlarına rağmen sahadayız; Terme’de hiçbir mahallemiz yalnız değil" dedi.

Terme Belediyesi, kış şartlarının ağırlaştığı yüksek kesimlerde karla mücadele mesaisini sürdürüyor. Ambartepe Mahallesi’nde yürütülen kar küreme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kul, hem belediye personelinin gayretine ortak oldu hem de mahalle sakinleriyle bir araya gelerek taleplerini dinledi. "Kış şartları vatandaşlarımızla buluşmamıza engel değil"

Yoğun kar yağışının ardından beyaza bürünen Ambartepe sokaklarında vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Kul, esnafı da ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Samimi bir atmosferde geçen ziyarette konuşan Kul, "Her fırsatta mahallelerimizi ziyaret ediyor, hemşehrilerimizin yanında olmaya özen gösteriyoruz. Kar, kış bizim için hemşehrilerimizle buluşmamızın önünde bir engel değil. Çok şükür ekip arkadaşlarımın özverili çalışmalarıyla ulaşımda bir sorun yaşamadık. Hemşehrilerimin güvenli ulaşımı ve günlük yaşamın aksamaması için tüm imkanlarımızla sahadayız" diye konuştu. "Gönül belediyeciliği ile geleceğin şehrini inşa ediyoruz"

Terme’nin her mahallesine eşit hizmet anlayışıyla yaklaştıklarını vurgulayarak sorunları yerinde tespit etmenin önemine dikkat çeken Başkan Kul, "Her fırsatta mahallelerimizi ziyaret ediyor, hemşehrilerimizin yanında olmaya özen gösteriyoruz. Kar kış da hemşehrilerimle buluşmamızın önünde bir engel değil" şeklinde konuştu.

Başkan Şenol Kul’a saha incelemelerinde Belediye Meclis Üyesi Kemal Akbulut, Ambartepe Mahalle Muhtarı Hasan Taşdemir ve İlimdağ Mahalle Muhtarı Hakan Demir eşlik etti. Mahalle muhtarları ve sakinleri, zorlu kış şartlarında belediyenin gösterdiği hızlı müdahale ve kesintisiz hizmetten dolayı Başkan Kul’a teşekkürlerini iletti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İYİ PARTİ MİLLETCEKİLİ  ERGUN: “BU RAKAMLAR YOKSULLUĞUN DEĞİL, AÇLIĞIN RAKAMLARIDIR”

2026-01-09 14:27 - Siyaset

Ergun: “İktidar Emekliye Yoksulluğu Değil, Açlığı Reva Görüyor”

2026-01-09 11:20 - Ekonomi

Marmaris Belediye Başkanı Ünlü’nün yargılandığı davalarda karar çıkmadı

2026-01-08 16:06 - Asayiş

Marmaris’te Belediyesi çöp kamyonunun çarptığı kadın öldü

2026-01-09 13:05 - Asayiş

Gold Emlak dolandırıcılığı sanıklarına ceza yağdı

2026-01-07 16:17 - Asayiş

Kapalıçarşı soruşturmasında 3 kişi adliyeye sevk edildi

2026-01-08 15:54 - Asayiş

İçmeler’de Deniz Kirliliği Alarmı

2026-01-08 17:21 - Marmaris

Vali Akbıyık 2025 yılı asayiş-güvenlik rakamlarını değerlendirdi

2026-01-13 14:31 - Asayiş

Muğla’da tersane yangını: Söndürme çalışmaları sürüyor

2026-01-10 01:26 - Asayiş

MUGAT-DER’den 20 Dalda Ücretsiz Eğitim Seferberliği!

2026-01-12 12:44 - Genel

İlgili Haberler

Kırıkkale’de köy yollarında karla mücadele çalışmaları

23:00 - Gündem

Elazığ’ın iki ilçesinde taşımalı eğitime ara verildi

22:48 - Gündem

Kulu’da kar yağışı etkili oldu

21:46 - Gündem

Bayburt’ta karla mücadele çalışmaları aralıksız sürüyor

20:23 - Gündem

Kars’ta kar ve tipiden göz gözü görmüyor

19:13 - Gündem

Günün Manşetleri

Vefat eden oyuncu Koray Ergun son yolculuğuna uğurlandı

16:46 - Kültür Sanat

Ziraat Türkiye Kupası: RAMS Başakşehir: 1 - Boluspor: 1

16:23 - Spor

Kayıp olarak aranan alzaymır hastasını jandarma buldu

16:00 - Asayiş

Psikolog Yıldırım’dan ’dijital vicdan’ uyarısı

15:53 - Sağlık

543 yıl 9 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı

15:22 - Asayiş