?>

Başkan Kurnaz: "Çocuklarımızın gülümsemesi ödüllerin en güzeli"

?lkadım belediye başkanı ihsan kurnaz, "ilkadım belediyesi olarak spordan sanata, eğitimden sosyal etkinliklere her alanda onları geleceğe hazırlamak en büyük görevimiz. Bu bilinç ile her fırsatta evlatlarımızla bir araya gelmeyi sürdüreceğiz" dedi.

Siyaset - 7 ay önce

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "İlkadım Belediyesi olarak spordan sanata, eğitimden sosyal etkinliklere her alanda onları geleceğe hazırlamak en büyük görevimiz. Bu bilinç ile her fırsatta evlatlarımızla bir araya gelmeyi sürdüreceğiz" dedi.

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan ve vatandaşların ilgisinin her geçen gün arttığı “Başkan Mahallede” programının 5’incisi Zeytinlik Mahallesi’nde gerçekleştirildi. İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’ın da katılımı ile gerçekleşen mahalle programlarında başta çocuklar olmak üzere vatandaşların ilgisi artmaya devam ediyor. İlkadım Belediyesi tarafından kurulan sahnede Karagöz ve Hacivat orta oyunu ile başlayan programda, kurulan dev ekranda çocuklar için sinema filmi oynatılıyor. Ayrıca çeşitli ikramlar da vatandaşlarla buluşturulurken yine İlkadım Belediyesi tarafından kurulan şişme oyun alanında çocuklar doyasıya eğlenme fırsatı buluyor. "Yüzlerin güldüğü, gönüllerin buluştuğu program"

Her hafta yeni bir mahallede gerçekleştirilen “Başkan Mahallede” programının bu haftaki durağı Zeytinlik Mahallesi oldu. Daha önce Kalkancı, Yaşardoğu, Fatih ve Hastanebaşı Mahallelerinde gerçekleştirilen programlarla birlikte Zeytinlik Mahallesi’nde de vatandaşlarla bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Yoğun bir tempo ile ilçemize hizmet için çalışırken bu programlar vatandaşlarla bir araya gelmemize vesile oluyor, gönül bağlarımızı güçlendiriyor ve en önemlisi de çocuklarımızı gülümsetebilmemizi sağlıyor. Bizler için çocuklarımızın gülümsemesi ödüllerin en güzeli. Yarınımızın teminatı evlatlarımız için ne yapsak azdır, bunu biliyoruz ama İlkadım Belediyesi olarak spordan sanata, eğitimden sosyal etkinliklere her alanda onları geleceğe hazırlamak en büyük görevimiz. Bu bilinç ile her fırsatta evlatlarımızla bir araya gelmeyi sürdüreceğiz. Yüzlerin güldüğü ve gönüllerin buluştuğu bu anlamlı programda bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime yürekten teşekkür ederim” diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Muğlaspor, Kendi Evinde Türk Metal 1963’ü Ağırlıyor

2024-11-09 10:35 - Spor

Samsun’da alüminyum boru içinde 768 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-11-08 16:05 - Asayiş

Nesine 3. Lig: Muğlaspor: 1 - Türk Metal 1963: 0

2024-11-10 16:27 - Spor

Hakkari 92 kilogram metamfetamin ele geçirildi

2024-11-06 20:13 - Asayiş

Metal fabrikasında çıkan yangın kısmen kontrol altına alındı

2024-11-08 18:40 - Asayiş

Denizli’de metal fabrikasındaki yangın kontrol altına alındı

2024-11-08 20:10 - Asayiş

Kasımpaşa ile Kayserispor 29. randevuda

2024-11-07 11:43 - Spor

Turizmin başkentindeki yüzyıllık su hasreti sona erdi

2024-11-12 13:45 - Sağlık

845 kişinin hayatını kaybetti Düzce depreminin 25. yıldönümü

2024-11-12 09:32 - İnsan

Kasımpaşa-Kayserispor maçını Mehmet Türkmen yönetecek

2024-11-06 17:22 - Spor

İlgili Haberler

Hamaney: "ABD, askeri bir müdahalenin kendileri için telafisi mümkün olmayan zararlara yol açacağını bilmeli"

15:47 - Siyaset

AK Parti Kütahya Teşkilatı üye sayısında rekora koşuyor

15:17 - Siyaset

CHP’li belediye gazete binasını mühürledi

15:05 - Siyaset

Şırnak’ta Denetimli Serbestlik koordinasyon toplantısı düzenlendi

14:44 - Siyaset

Belediye başkanları Bandırma’da buluştu

14:42 - Siyaset

Günün Manşetleri

Yemek Ateşi Felakete Neden Oldu

15:57 - Asayiş

Tıbbi Malzeme Skandalına Açıklama

15:36 - Sağlık

Kafasından bıçaklanan genç hayatını kaybetti

15:32 - Asayiş

Sürücünün Uyuklaması Aileyi Hastanelik Etti

15:27 - Asayiş

Evinde Ölü Bulunan Kadının Eşi İçin Aramalar Sona Erdi

15:22 - Asayiş