?>

Başkan Kurnaz: "Hemşehrilerimizin talep ve önerilerini dikkate alıyoruz"

İLKADIM BELEDİYE BAŞKANI İHSAN KURNAZ, MAHALLE ZİYARETLERİ KAPSAMINDA KIRAN MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ. MAHALLE SAKİNLERİYLE SOHBET EDEN, ONLARIN TALEP VE ÖNERİLERİ DİNLEYEN BAŞKAN İHSAN KURNAZ, GELEN TALEPLERİN ÇÖZÜMÜ İÇİN İLGİLİ BİRİMLERE TALİMAT VERDİ. KIRAN MAHALLESİ ZİYARETİNDE BAŞKAN İHSAN KURNAZ’A, İLKADIM BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI İBRAHİM GÜVEN, KAVAK DERNEKLER FEDERASYONU (KADEF) BAŞKANI ŞERİF KORKMAZ, KIRAN MAHALLE MUHTARI KEMAL SARAÇ VE ÇATALARMUT MAHALLE MUHTARI BERAT GÜDELOĞLU EŞLİK ETTİ.

Siyaset - 1 ay önce

SAMSUN (İHA) – Samsun İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Kıran Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan İhsan Kurnaz, "Hemşehrilerimizin tüm talep ve önerilerini dikkate alıyoruz" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, mahalle ziyaretleri kapsamında Kıran Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle sohbet eden, onların talep ve önerileri dinleyen Başkan İhsan Kurnaz, gelen taleplerin çözümü için ilgili birimlere talimat verdi. Kıran Mahallesi ziyaretinde Başkan İhsan Kurnaz’a, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güven, Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Başkanı Şerif Korkmaz, Kıran Mahalle Muhtarı Kemal Saraç ve Çatalarmut Mahalle Muhtarı Berat Güdeloğlu eşlik etti.

İlkadım’da her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan İhsan Kurnaz, "Göreve geldiğimiz günden bu yana mahallelerimizde hemşehrilerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Bu noktada kentimizin güzel ve önemli bir lokasyonda yer alan mahallelerinden biri olan Kıran Mahallesinde komşularımızla bir araya geldik. Mahallelerimizde vatandaşlarımızla buluşmalarımızı önemsiyorum. Çünkü burada vatandaşlarımızla yüz yüze iletişim kuruyor, onların talep, öneri ve temennilerini dinleme fırsatı yakalıyoruz. Muhtarlarımız gibi hemşehrilerimiz de bizim mahallelerdeki gözümüz kulağımızdır. Hemşehrilerimizden gelen tüm talep ve önerileri dikkate alıyoruz. Belediyemiz tarafından yapılması gereken talepleri yapıyor, farklı kurumlardaki talepleri ise ilgili kurumlara yönlendirerek takibini yapıyoruz. Mahallelerimizle güçlü bir bağımız var. Özellikle muhtarlarımız bu noktada vatandaşla belediye arasında köprü görevi görüyor. Bu durum da İlkadım’ın daha konforlu, daha estetik daha güvenilir ve daha modern bir noktaya gelmesine olanak sağlıyor. İlçemizdeki her mahalleye kırsal ve kent merkezi ayrımı yapmadan eşit hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. İlkadım Belediyesi olarak hemşehrileirmizin her anında hep yanında olmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Sağlık Müdürlüğü basın sorumlusu Mehtap Aslan’ın mutlu günü

2026-06-09 23:13 - Magazin

Malatya’da ambulans helikopter 66 yaşındaki hasta için havalandı

2026-06-04 16:24 - Sağlık

Kendisine emanet edilen altınlarla kaçtığı iddia edilen kuyumcudan günlerdir haber alınamıyor

2026-06-04 16:23 - Asayiş

​BAŞKAN FEVZİ TOPUZ’DAN YOĞUN SAHA ZİYARETLERİ

2026-06-05 17:52 - Genel

Hisarönü–Marmaris yolunda çalışmalar sürüyor

2026-06-05 12:45 - Marmaris

Marmaris'te Bisiklet Yarışı Nedeniyle Yollar Kapanıyor

2026-06-05 11:06 - Marmaris

MARMARİS KUMLUBÜK’TE DOĞA KATLİAMI

2026-06-10 16:09 - ÇEVRE

Melike Şahin, 12 Haziran’da İstanbul’da müzikseverlerle buluşacak

2026-06-10 15:19 - Magazin

Tapu sokağı’nda turist taşkınlığı

2026-06-06 20:50 - Marmaris

Marmaris’te L’Etape by Tour de France heyecanı başladı

2026-06-05 15:08 - Marmaris

İlgili Haberler

Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara: "İsrail ile güvenlik anlaşması yapmayı amaçlıyoruz"

23:58 - Siyaset

Bakan Kacır’dan "Terminal İstanbul" müjdesi

22:14 - Siyaset

Kaymakam Kara: "Vatandaşlarımızla her fırsatta bir araya gelerek onların talep ve önerilerini yerinde dinlemeyi önemsiyoruz"

19:29 - Siyaset

Vali Sözer’den Kaymakam Helvacı’ya iade-i ziyaret

19:30 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ’Filenin Sultanları’na tebrik

18:17 - Siyaset

Günün Manşetleri

Bir ineği telef oldu, 7 inek, 5 buzağı sahibi oldu

14:33 - İnsan

Karşı yola geçmek için alt geçidi kullanmadı, kaza kaçınılmaz oldu

13:51 - Asayiş

Polisin ’Dur’ ihtarına uymadı, 490 bin lira ceza yedi

12:54 - Asayiş

FETÖ soruşturması diyerek girdikleri evde gasp iddiası: Karı koca yakalandı

12:45 - Asayiş

Vücudundan 5 günde 62 parça uyuşturucu çıktı

12:24 - Asayiş