?>

Başkan Kurnaz: "Ramazan’da 30 farklı mahallede vatandaşlarımız ile buluştuk"

Samsun'un ilkadım belediye başkanı ihsan kurnaz, ramazan ayı boyunca 30 günde 30 farklı mahallede çeşitli programlar gerçekleştirdi

İnsan - 2 ay önce

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Ramazan ayı boyunca 30 günde 30 farklı mahallede çeşitli programlar gerçekleştirdi. Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan İhsan Kurnaz, bu ziyaretlerin İlkadım için oldukça verimli geçtiğini ifade etti.

Vatandaşlarla birebir temas kurmaya, onların öneri ve taleplerini dinlemeye büyük önem veren Başkan İhsan Kurnaz, Ramazan ayı boyunca düzenlenen iftar programları ve teravih namazı sonrası gerçekleştirilen buluşmalarda hemşehrileriyle sohbet etme fırsatı buldu. 30 farklı mahallede düzenlenen etkinliklerde, mahalle sakinlerinin görüşlerini, önerilerini ve taleplerini dinleyen Başkan Kurnaz, belediyenin hayata geçirdiği ve planladığı projeleri de vatandaşlarla paylaştı. "İlkadım için çalışmaya ve üretmeye devam"

İlkadım’ın gelişimi için önemli projelere imza atacaklarını belirten Başkan İhsan Kurnaz, "Ramazan ayı boyunca hemşehrilerimizle bir araya gelerek hasbihal etme imkânı bulduk. 30 farklı mahallede gerçekleştirdiğimiz programlarda vatandaşlarımızla gönül birlikteliği kurduk. Onlarla buluşmak, sohbet etmek hem ilçemize hem de belediyemize güç katıyor. Katılımcı belediyecilik anlayışıyla, belediyemizi vatandaşlarımızla ve muhtarlarımızla birlikte yönetiyoruz. Görüş ve önerilere büyük önem veriyoruz. Mahalle programlarımız yalnızca Ramazan ayıyla sınırlı kalmayacak; esnaflarımızla, muhtarlarımızla ve hemşehrilerimizle sık sık bir araya gelmeye devam edeceğiz. Yaptığımız her hizmetin İlkadım için olduğunun farkındayız. İlçemize kazandırdığımız ve kazandıracağımız her çalışma, şehrimizin genel gelişimine de katkı sağlıyor. Bölgenin en büyük ilçesi olan İlkadım için çalışmaya, üretmeye ve vatandaşımızın her anında yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

36 Bin Metrekarelik Gençlik Parkı İnşaatı Başladı

2025-04-07 09:33 - Gündem

Marmaris’te otopark çilesi otogarda da devam ediyor

2025-04-05 15:29 - Marmaris

40 bin metrekarelik Millet Bahçesini vatandaşlar kullanmaya başladı

2025-04-03 09:39 - Gündem

MEHMET OKTAY'DAN DİSİPLİN SORUŞTURMASINA SİTEM

2025-04-02 10:41 - Siyaset

BAYRAMDA ULAŞIM RAKAMLARI REKOR KIRDI

2025-04-03 10:59 - Ulaşım

Ahmet Aras ve Gonca Köksal Dünyaevine Girdi

2025-04-01 17:02 - Gündem

Erzincan’da meyve fidanı satışına yoğun ilgi

2025-04-02 20:26 - Gündem

MARMARİS’TE SAĞANAK YAĞIŞ DEVAM EDİYOR

2025-04-02 14:46 - Marmaris

Köyceğizli Öğrenciler Öykü Yarışmasında Birinciliği Paylaştı

2025-04-01 12:11 - Kültür Sanat

Kastamonu’da yunus balıklarından görsel şölen

2025-04-05 13:41 - Gündem

İlgili Haberler

Engelsiz taksi hayat kolaylaştırıyor

11:13 - İnsan

90 yaşındaki Hikmet teyzeye devlet şefkati

11:10 - İnsan

Sezonun ilk asfaltını Vali Sözer attı

11:11 - İnsan

Vali Sözer’den şehit ailesine ziyaret

11:09 - İnsan

Başkan Tekin’den anlamlı ziyaret

11:07 - İnsan

Günün Manşetleri

Otomobil mağazaya daldı

17:58 - Asayiş

İş yeri kurşunlayan 2 kişi tutuklandı

17:36 - Asayiş

Uyuşturucu satıcısı tutuklandı

17:22 - Asayiş

Mühendisler 'Sessiz Çığlık' Eylemiyle Haklarını Aradı

15:41 - Ekonomi

Kaz Dağları Balı Dünya Şampiyonu Oldu

15:26 - Genel