?>

Başkan Kurnaz: “Yapılan her hizmet geleceğimiz için”

Milli eğitim bakanlığı tarafından okul öncesi eğitimde okullaşma oranını artırmak amacıyla başlatılan etkinlikler kapsamında, cumhuriyet meydanı’nda organize edilen etkinlik alanında çok sayıda çocuk gönüllerince eğlendi. Etkinlik alanında vatandaşların ve özellikle çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan ilkadım belediye başkanı ihsan kurnaz, çocukların geleneksel ve evrensel sanat türü ve tekniklerini tanımalarına, kendi özgün uygulamalarını yapabilmelerine fırsat tanıyan atölyelerde miniklerin neşesine ortak oldu.

Siyaset - 1 yıl önce

Okul öncesi etkinliğinde çocukları yalnız bırakmayan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Her yapılan hizmet çocuklar içindir. Onlar bizim en değerli varlıklarımız ve geleceğimiz" dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okul öncesi eğitimde okullaşma oranını artırmak amacıyla başlatılan etkinlikler kapsamında, Cumhuriyet Meydanı’nda organize edilen etkinlik alanında çok sayıda çocuk gönüllerince eğlendi. Etkinlik alanında vatandaşların ve özellikle çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, çocukların geleneksel ve evrensel sanat türü ve tekniklerini tanımalarına, kendi özgün uygulamalarını yapabilmelerine fırsat tanıyan atölyelerde miniklerin neşesine ortak oldu. “Farklı etkinliklerle birlikte olacağız”

Birbirinden farklı eğitici ve eğlenceli etkinlik alanında miniklerle yakından ilgilenen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, ”Çocuklarımızın eğitimde, kültürde, sanatta ve sporda en iyi gelişimi gösterebilmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Onların gözlerindeki heyecanı ve ışıltıyı görmek bizleri mutlu ediyor. Yaz tatilini verimli ve eğlenceli geçirebilmeleri amacıyla düzenlediğimiz açık hava sinema günleri, camiler sesinle şenlesin programımızda onların bu mutluluğuna şahit olmak, eğlendiklerini görmek gerçekten tarif edilemez bir duygu. Çocuklarımız için ne yapsak azdır. Onun için çocuklarımızın ve gençlerimizin gelecekleri için elimizden gelen her türlü imkanı sağlamaya devam edeceğiz. Eğlenmek bütün çocukların hakkı. Daha nicelerini düzenleyeceğimiz birçok etkinlikte yine hep beraber olacağız" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

YANAN ORMANDA ÇAM BALI ÜRETİMİ ANCAK 40 YIL SONRA

2024-08-21 12:09 - Asayiş

Çankırı’daki orman yangını hızla büyüyor: 4 köy tahliye edildi

2024-08-19 20:19 - Asayiş

DENİZLİ HONAZ’DA YERALTINDAKİ PAMUKKALE

2024-08-16 10:49 - Gezi

ÜLKE CAYIR CAYIR YANIYOR  

2024-08-19 12:50 - Asayiş

Dev Yangın Bulutları Gökyüzünü Kapladı

2024-08-18 15:59 - Asayiş

BİNLERCE DÜNYA KELEBEĞİ KONYA'DA UÇUYOR

2024-08-17 14:16 - Gezi

Sakine Teyze’nin Pembe Dünyası

2024-08-21 19:58 - İnsan

Bülent Uygun’un kızı şeker komasına girdi

2024-08-15 17:15 - Spor

Mehmet Çakar, Dalaman Vergi Dairesi Müdürü Oldu

2024-08-21 19:28 - Gündem

Marmaris'te pazaryerinde trafik çilesi

2024-08-15 13:54 - Marmaris

İlgili Haberler

BBP Sivas İl Başkanı Ahmet Polat geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti

18:46 - Siyaset

Başkan Doğan: "Hizmet ve projelerle dolu bir yıl yaşadık"

17:41 - Siyaset

Emine Erdoğan, yıl boyunca katıldığı programlarda İsrail’in Gazze’de uyguladığı soykırıma dikkat çekerek zulmün sona ermesi için uluslararası topluma çağrılarda bulundu

15:26 - Siyaset

Eski İlçe Başkanı Girgin’den CHP Kula İlçe Başkanlığı’na sert çıkış

14:55 - Siyaset

Kaymaz: "Kamu yönetimi bir emanettir, ticaret alanı değil"

13:27 - Siyaset

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan