?>

Başkan Özçelik, mesaiye temizlik işleri şantiyesinde başladı

Alanya belediye başkanı osman tarık özçelik, temizlik işleri müdürlüğü'ne bağlı şantiyeleri ziyaret ederek güne başladı. Personelle sohbet eden başkan özçelik, sorunlarını ve taleplerini dinleyip, notlar aldı.

Siyaset - 9 ay önce

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı şantiyeleri ziyaret ederek güne başladı. Personelle sohbet eden Başkan Özçelik, sorunlarını ve taleplerini dinleyip, notlar aldı.

Sabahın ilk saatlerinde, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Levent Koçak ile birlikte Tosmur Mahallesi’ndeki Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret ederek mesaiye başlayan Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, burada Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir’den, yürütülen çalışmalar ve işleyiş hakkında detaylı bilgiler aldı. Şantiyeyi dolaşan Başkan Özçelik, personelle bir araya gelerek, sohbette bulundu. Sıkıntıları dinleyen Başkan Özçelik, aldığı notları ajandasına kaydetti. Personelle kahvaltı yapan Özçelik, daha sonra Başkan Yardımcısı Koçak ve Müdür Demir ile birlikte sırasıyla, Aktarma İstasyonuna, Merkez Depoya, Oba’da Şantiye olarak planlanan alana, Konaklı Şantiyesine ve Payallar Belediye Ek Hizmet Binası’na giderek, bir takım incelemelerde bulundu. “Notlarımızı aldık”

Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ve beraberindeki heyetin ziyaret kapsamındaki son durağı, Payallar Belediye Ek Hizmet Binası oldu. Burada açıklamalarda bulunan Başkan Özçelik, emeği en yüce değer olarak tanımladı ve bu emeği hep beraber çalışarak büyüteceklerini söyledi. Başkan Özçelik şöyle konuştu, "Güne, Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün Oba Şantiyesinde başladık ve incelemelerimizi yaptık. Araç tamirhanemizi ve içeride yapılan işlemleri takip ettik. Ardından Aktarma İstasyonuna, depolama kısmımıza, Oba’daki orman alanında planlanan yeni şantiye bölgesine geçtik. Oralarda da incelemelerde bulunduk. Konaklı ve Payallar ile ziyaretimizi tamamlıyoruz. Burada çalışan personelimiz ve yöneticilerimizle buluştuk. Dertlerini ve ihtiyaçlarını dinleyip, notlarımızı aldık. Sistemimizi ve çalışma şartlarımızı daha iyi hale getirebilmek için bu bölgede yapacaklarımızı not ettik."

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Büyük Miting: Hayvan yasası için tüm Türkiye Ankara'ya geliyor

2024-07-26 13:52 - Gündem

Tarsus’un kalbi ’Gastronomi Sokağı’ olacak

2024-07-27 12:01 - Genel

Hamaney: "Haniye’nin İntikamını Almayı Vazifemiz Olarak Görüyoruz"

2024-07-31 15:03 - Ulusal

Şeyma Subaşı’ya Bakanlık’tan ‘Gizli reklam’ cezası: 550 bin lira ödeyecek

2024-07-30 15:22 - Magazin

Yunanlıların Marmaris’teki kutsal adası: Kameriye

2024-07-29 15:00 - Yaşam

Marmaris'te Tan Taşçı konserinde izleyiciye tepki

2024-07-26 14:24 - Marmaris

YATAĞAN’DA RES’E KARŞI ÇIKAN HALKTAN PROTESTO

2024-07-31 13:07 - Gündem

Fethiye’de otomobille çarpışan motosikletin 15 yaşındaki sürücüsü öldü

2024-07-29 22:51 - Asayiş

Sokak hayvanları yasasında son durum

2024-07-29 11:48 - Gündem

Yeniköy ve Kemerköy Santrallerin devletten ek bütçe

2024-07-25 17:00 - ÇEVRE

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Organize tarım bölgelerini yaygınlaştıracak ve lojistik merkezler ile entegrasyonunu sağlayacağız"

17:33 - Siyaset

Merz: "Gazze’de kıtlığın önlenmesi tüm taraflar için insani bir yükümlülüktür"

17:28 - Siyaset

Bakan Kacır: "Medikal sektöründe 945 milyar lira yatırımı harekete geçirdik"

17:33 - Siyaset

Belediye meclisinde CHP’li başkanlar arasında otopark tartışması: Mikrofon kapatıldı, gerilim yükseldi

17:17 - Siyaset

Trump: "Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili yakında iyi haberler olabilir"

16:50 - Siyaset

Günün Manşetleri

Sivasspor, Samsunspor Deplasmanı Hazırlıklarını Sürdürüyor

13:27 - Spor

Yıldırım isabet eden asker şehit oldu

13:15 - Asayiş

İlaç Yönetiminde Titizlik Hayati

12:26 - Sağlık

Yasa Dışı Bahis Paylaşımlarına Siber Darbe

12:09 - Asayiş

Trump'tan Riyad'da Sürpriz Görüşme

11:49 - Siyaset