?>

Başkan Özdoğan, “Bölgemizin turizm bilinirliğini artıracağız”

Hacılar belediye başkanı bilal özdoğan, hürmetçi mahallesi’nde yapımı süren sosyal tesis ve ziyaretçi merkezi inşaat alanlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Genel - 10 ay önce

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Hürmetçi Mahallesi’nde yapımı süren sosyal tesis ve ziyaretçi merkezi inşaat alanlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Özdoğan’ın bu ziyaretine, İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav ve il Kültür ve Turizm Müdürü Doç.Dr. Şükrü Dursun da eşlik etti.

Hacılar da özellikle turizm alanındaki çalışmalar yaz döneminde hız kazandı. Bu bağlamda kamuoyunda yılkı atlarının mekânı olarak bilinen Hürmetçi Mahallesi’nde sosyal tesisi ve ziyaretçi merkezinin son durumunu inceleyen Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ‘bölgemizde tarım turizmi geliştireceğiz’ dedi. Başkan Özdoğan’In bu gezisine İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav ve il Kültür ve Turizm Müdürü Doç.Dr. Şükrü Dursun da katılarak yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Ziyarette konuşan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, şunları söyledi:

“Amacımız, Hürmetçi ve Karpuzsekisi bölgelerimizde tarımı geliştirmek ve turizmin bilinirliğini artırmak. Bu ziyaret sırasında kıymetli müdürlerimizle birlikte yapılacak çalışmaları değerlendirdik ve fikir alışverişinde bulunduk. Muhtarlarımız, her zamanki gibi vatandaşlarımızla aramızda köprü olmaya devam ediyorlar. Birebir sorular ve değerlendirmeler ile verimli bir inceleme gerçekleştirdik. Hürmetçi Ziyaretçi Merkezi ve Sosyal Tesisi, bölge için çok değerli bir eser olacak. Yüklenici firmamız, tesisin ağustos ayının sonuna kadar teslim edileceğini belirtti. Bu tesis, hem gelen ziyaretçilere hem de burada yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edildi. Sosyal tesis, muhtarlık odası, mescit, lavabo gibi gerekli olan tüm ihtiyaçları karşılayacak. Bu konuda destekleri olan kıymetli Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e teşekkür ediyorum. YİKOB ile birlikte hareket ettik ve çok ciddi katkılar sağladık. İnşallah tez zamanda bu eseri de hizmete açarak hem Kayserimize hem Türkiye’ye hem de her iki mahallemize güzel bir tesis kazandırmış olacağız. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.”

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Kurtalan’da motosiklet ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı

2024-07-19 10:36 - Asayiş

İngiliz Kraliçesi’nin portresini dokuttuğu ünlü modacı, genç yetenekleri yetiştirecek

2024-07-19 10:25 - Eğitim

Antalya’da şehir bostanlıklarında ilk hasat gerçekleşti

2024-07-19 11:41 - Gündem

Bayram: “Adana konteyner limanı ile dünya şehri olacak”

2024-07-19 09:36 - Ekonomi

Trump, "Tarihin en büyük işgali şu anda ülkemizde gerçekleşiyor"

2024-07-19 11:26 - Siyaset

Tulum peyniri konusunda yürütülen çalışmalar ile ilgili koordinasyon toplantısı yapıldı

2024-07-19 08:36 - Genel

MUĞLA DİŞ HEKİMLERİ ODASI İLE ÜNİVERSİTE ARASINDA İŞBİRLİĞİ

2024-07-19 11:15 - Sağlık

Formula 1’de sıradaki durak Macaristan

2024-07-19 11:25 - Spor

32. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali başladı

2024-07-19 09:29 - Kültür Sanat

Pazarspor, Yavuz Alemdar’ın sözleşmesini yeniledi

2024-07-19 10:36 - Spor

İlgili Haberler

Bursa’da 19 Mayıs coşkusu "Mor ve Ötesi" ile zirve yaptı

00:43 - Genel

19 Mayıs Alanya’da fener alayı ve Gökhan Özen konseriyle kutlandı

23:33 - Genel

Manisalı motorculardan 19 Mayıs korteji

23:10 - Genel

Erzurum’da gençlerden meşaleli yürüyüş

23:11 - Genel

Antalya’da 400 metrelik dev Türk bayrağı ile ’Fener Alayı’ düzenlendi

23:06 - Genel

Günün Manşetleri

Serdar Adalı'nın Oğlunun 20 Milyonluk Ferrari'si Kül Oldu

16:17 - Asayiş

Bir Haftada 32 Uyuşturucu Olayına Müdahale

16:05 - Asayiş

Yerli ve Milli Balon Yakıt Tankı Üretildi

15:56 - Ekonomi

Diyadin Kaplıcaları Şifa Dağıtmaya Devam Ediyor

15:33 - İnsan

Bakan Fidan'dan Başsağlığı Mesajı

15:01 - Siyaset