?>

Başkan Özdoğan: "Aksama olmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz"

Hacılar belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri sayesinde her geçen gün daha modern ve düzenli bir görünüme kavuşuyor.

Genel - 2 ay önce

Hacılar Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri sayesinde her geçen gün daha modern ve düzenli bir görünüme kavuşuyor. Daha önce tamamlanan etaplar ve TOKİ konutları ile büyük ölçüde yenilenen Hacılar’da, devam eden yeni projeler ile dönüşüm süreci tüm hızıyla sürüyor.

Bu kapsamda inşası süren 92 konut ile zemin katta yer alan 14 dükkândan oluşan yaşam alanı ve 4 bin 980 metrekarelik alanda inşa edilen 32 iş yerini kapsayan modern ticaret merkezi, Hacılar’a değer katacak yeni projeler arasında yer alıyor. Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, mevcut projelerin ilçedeki kentsel dönüşüm hamlesinin yeni halkasını oluşturduğunu belirterek şu açıklamalarda bulundu; "İlçemize daha önce kazandırdığımız kentsel dönüşüm alanları ve TOKİ konutlarıyla birlikte Hacılar’ın çehresi büyük oranda değişti. Şu an yapımı süren 92 konut, zemin katta yer alan 14 dükkân ve 32 iş yerinden oluşan ticaret merkezimiz bu dönüşümün yeni adımı. Müteahhit firmamızla birlikte projemizi hızlı ve sağlıklı şekilde sürdürüyoruz. Hak ediş süreçleri düzenli işliyor, herhangi bir aksama olmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz."

Ticaret merkezinin kaba inşaatının bu yıl içerisinde tamamlanmasını hedeflediklerini söyleyen Başkan Özdoğan, diğer iki blokun da aynı takvim içerisinde tamamlanacağını ifade etti. Özdoğan; "Yeni projelerimizle birlikte vatandaşlarımızla uzlaşma sürecine geçmeyi hedefliyoruz. Kentsel dönüşüm, sadece fiziki yapıyı değil, sosyal yapıyı da güçlendiren çok yönlü bir süreç. Hacılar’ı daha düzenli ve daha modern bir şehir haline getirmek istiyoruz. İlçemiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Özdoğan; yatırımlar ve projelerle dönüşümün sürdüğü Hacılar’da, kentsel gelişim önümüzdeki dönemde de planlı ve istikrarlı bir şekilde devam edeceğini de sözlerine ekledi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Bursa'daki Yangında Milyonlarca Arı Telef Oldu

2025-08-04 09:51 - Ekonomi

MARMARİS’TE DEVLET HASTANESİ ALARM VERİYOR

2025-08-06 13:45 - Marmaris

BÜYÜKŞEHİR’DEN ULAŞIMDA ÖĞRENCİYE TAM DESTEK

2025-08-08 14:18 - Ulaşım

Bodrum'da Yollar Yenileniyor

2025-08-05 11:30 - Ulaşım

Marmaris Açıklarında 14 Düzensiz Göçmen Yakalandı

2025-08-07 11:47 - Marmaris

Marmaris'in Sorunları Sokak Röportajına Yansıdı

2025-08-09 13:24 - Marmaris

Otel havuzunda boğulan 9 yaşındaki çocuk Eskişehir’de toprağa verildi

2025-08-07 18:44 - Asayiş

MARMARİS’TE AKŞAM YOĞUNLUĞU

2025-08-09 12:52 - Genel

MARMARİS'TE FRENİ BOŞALAN KAMYON KAZA YAPTI

2025-08-08 10:25 - Asayiş

Marmaris’te Yaz Tatilinin Vazgeçilmezi Tekne Turları

2025-08-05 13:57 - Marmaris

İlgili Haberler

Dron pilotundan Filistin’e destek videosu

12:45 - Genel

Uzmanlardan alzaymır riskine karşı ’kognoskopi" uyarısı: "Bu bilince sahip olunmalı"

12:21 - Genel

Osmaniye’de 570 deprem konutunda sona gelindi

12:15 - Genel

Bakan Yerlikaya ve Uraloğlu, valilerle VKS üzerinden toplantı yaptı

12:15 - Genel

Kocasinan’da Öğrencilere Afet Ve Acil Durum Farkındalık Eğitimi veriliyor

12:08 - Genel

Günün Manşetleri

AstroFest Bilim Şenliği başladı

12:12 - İnsan

Bakan Ersoy: "Anadolu sofralarının kökenine ışık tutuyoruz"

11:49 - Kültür Sanat

İki çocuğu vahşice öldürülen acılı anne ilk kez konuştu:

11:41 - Asayiş

Trendyol Süper Lig’de 3 hakem zirvede!

10:09 - Spor

İhtiyaç sahipleri için bırakılan çanta, ekipleri harekete geçirdi

10:02 - Asayiş