?>

Başkan Özlü: "İkinci mavi bayrak Saklıkoy’da olsun"

Düzce belediye başkanı dr. Faruk özlü, ceneviz kalesi plajı’nın mavi bayrak aldığını belirterek “turizm potansiyeli bakımından bakir kalan düzce’mizi her alanda geliştirelim. ?kinci mavi bayrak’ı saklıkoy’a alalım” dedi.

Genel - 5 ay önce

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Ceneviz Kalesi Plajı’nın mavi bayrak aldığını hatırlatarak, "Turizm potansiyeli bakımından bakir kalan Düzce’mizi her alanda geliştirelim. İkinci Mavi Bayrak’ı Saklıkoy’a alalım" dedi.

Düzce’nin geleceği parlak olan bir kent olduğunu söyleyen Başkan Özlü, Akçakoca’nın turizm potansiyeline dikkat çekerek, "Dünya Bankası raporları var, çok güzel şeyler var. Bu memleketin turizm noktasında eksikleri var. Turizm yatırımları ve faaliyetleri Ankara ve İstanbul arasında Bolu ve Sapanca arasındaki kısım bakir. Bizim bu potansiyele ağırlık vermemiz gerekiyor. Turizm Master Planı mutlaka bir an önce bitmeli ve uygulanmalı. Çok güzel bir şehirde yaşıyoruz, bu bölgeyi Türkiye’nin ve dünyanın tanıması gerekiyor" dedi. "Akçakoca’da mavi bayrak artacak"

Başkan Özlü, geçmişte yapılan yatırımları da hatırlatarak, şunları söyledi:

"Konuralp’te kazılar yapıyor, tarihi gün ışığına çıkarıyoruz. İlk milletvekili adayı olduğumda Akçakoca için 5 projemiz vardı. O dönemdeki bakanımız Nabi Avcı, Ceneviz Kalesi restorasyonu için o günkü rakamlarla 3 milyon TL hibe verdi. Şimdi burası tertemiz, pırıl pırıl. Dalgakıranları kısmen yaptık devam ediyor. Mavi bayrak konusunu da artıracağız. En kısa zamanda yeni adı Saklıkoy olan otelimizin bulunduğu bölgedeki plajın da mavi bayrak alması için birlikte çalışalım. Akçakoca’nın ikinci mavi bayraklı Plajı da Saklıkoy plajı olsun. Düzce’de ne yapıyorsak aynısının Akçakoca’da olmasını da istiyoruz. Burada neye ihtiyaç varsa iş birliği halinde çalışmaya devam edeceğiz"

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Mersin’deki gizemli hazineye ziyaretçi akını

2025-06-22 13:45 - Gündem

Meram’da görsel şov yeniden başladı

2025-06-20 14:11 - Gündem

Çankırı’da yaban hayatı kamerada

2025-06-23 12:43 - Gündem

Ula'da Servis Minibüsü Kazası

2025-06-19 10:07 - Asayiş

MUTTAŞ İLE 2025’İN İLK 5 AYINDA 202 BİN YOLCU TAŞINDI

2025-06-20 15:19 - Ulaşım

Tunceli’de karne heyecanı

2025-06-20 15:07 - Eğitim

Maltepe’de felsefe halkla buluşuyor

2025-06-22 12:37 - Genel

MUĞLA MİLLETVEKİLİ ERGUN “TRAFİK CEZALARIYLA EKONOMİ YÜRÜTÜLEMEZ”

2025-06-21 12:58 - Genel

MARMARİS’TE ÖRNEK TABLO: BABA-KIZ AYNI ANDA YKS’YE GİRDİ

2025-06-22 12:45 - Marmaris

Marmaris'te Başıboş Eşekler Toplandı, Hayvanseverler Tepkili

2025-06-19 20:47 - Marmaris

İlgili Haberler

‘Köylerde Buluşuyoruz, Tarımı Konuşuyoruz’ projesi kapsamında üreticilerle buluşmalar devam ediyor

10:09 - Genel

Akdeniz Belediyesinde vergi ödemelerinde 2. taksit dönemi başladı

09:52 - Genel

Süpermarkette kampanya izdihama yol açtı

09:50 - Genel

‘1 Ekmek 1 Çorba’ projesi bu kış da Mersin’in içini ısıtıyor

09:45 - Genel

Su alan gençlerin 50 TL ile birlikte bıraktıkları ‘hakkını helal et’ notu esnafı duygulandırdı

09:25 - Genel

Günün Manşetleri

Parkta bıçaklandı, intikamını ertesi gün silahla aldı

09:54 - Asayiş

Yaptığı silahlara müşteri ararken yakalandı

09:54 - Asayiş

Kuyumcunun yanlışlıkla fazladan yaptığı ödemeyi iade etti

09:30 - İnsan

Tatil için geldiği yaylada çay ocağı açtı

09:27 - İnsan

Garajda başlayan hayal, dünya sahnesinde gerçek oldu

09:26 - Teknoloji