?>

Başkan Palancıoğlu köy pazarını gezdi

Melikgazi belediyesi’nin, daha sağlıklı toplum için organik ürünlerin üretim ve tüketimine destek olmak ve yerel üreticiyi kalkındırmak hedefiyle farklı günlerde 3 mahallede açtığı köy pazarları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Genel - 2 yıl önce

Melikgazi Belediyesi’nin, daha sağlıklı toplum için organik ürünlerin üretim ve tüketimine destek olmak ve yerel üreticiyi kalkındırmak hedefiyle farklı günlerde 3 mahallede açtığı köy pazarları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Tacettin Veli Mahallesindeki köy pazarını ziyaret ederek, esnafa kolaylıklar dileyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, doğal meyve ve sebze satışının yapıldığı pazara tüm Kayserilileri davet etti. Sağlıklı ve organik olan ürünlerin direk tarladan tüketicilere sunulduğunu söyleyen Başkan Palancıoğlu; "İnsana hizmet eden belediyecilik anlayışımızın yanı sıra, en önemli görevlerimizden bir tanesi de tabi ki vatandaşlarımızın sağlığını korumak. Bu yönde de birçok alanda çalışma yapıyoruz. Köy Pazarlarımızda bunlardan bir tanesi. Vatandaşlar artık doğal ürünlere daha çok önem vermeye başladı. Bu sebepten dolayı hemşehrilerimiz, sağlıklı ortamlarda üretilen ürünler tercih etmeye başladı. Her yıl kura çekimi ile çiftçi kardeşlerimize pazarımıza yer veriyoruz. Köy pazarlarımız vatandaşlar tarafından oldukça çok ilgi görüyor. Biz her zaman esnafımızın, üreticimizin ve çiftçimizin yanındayız. Buradaki ürünler bahçeden direk tezgaha geliyor. Vatandaşlarımız mutlaka Tacettin Veli, İldem ve Keykubat Mahallelerimizde kurduğumuz pazar yerini görsünler. Keykubat Mahallesi köy pazarımız pazartesi, çarşamba, cumartesi, İldem köy pazarımız salı, çarşamba, perşembe, Tacettin Veli Mahallesi köy pazarımız ise perşembe, cuma, cumartesi, pazar günleri kuruluyor. Melikgazi vatandaşlarımıza pazara gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te tatlı kavgası acı bitti: 5 yaralı - Karakolun sokağını savaş alanına çevirdiler, polis kavgaya biber gazı sıkarak müdahale etti

2023-09-24 09:21 - Asayiş

Marmaris’te tatlı kavgası acı bitti: 5 yaralı

2023-09-23 22:14 - Asayiş

MHP Marmaris İlçe Başkanı Onur Ünver www.marmarisyenisayfa.com'a konuk oldu

2023-09-22 19:50 - Siyaset

Milas'taki orman yangını söndürüldü

2023-09-21 13:48 - Asayiş

Ormancılara üretim kayıplarını önleme eğitimi

2023-09-21 16:18 - Eğitim

Muğla’nın 8 aylık ihracatı yüzde 12 artarak 690 milyon dolara ulaştı

2023-09-23 15:22 - Ekonomi

Marmaris'te gaziler ve şehit yakınları için yemek düzenlendi

2023-09-20 10:40 - Marmaris

Şüpheli araçtan tabanca ve uyuşturucu çıktı

2023-09-22 09:56 - Asayiş

Milletvekili Kadem Mete, SMA Hastası Zehra Bebeğe destek

2023-09-21 11:30 - Yaşam

AK Parti Gaziantep İlçe Başkanları belli oldu

2023-09-19 18:36 - Siyaset

İlgili Haberler

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Gündüz: "İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş yerli ve milli duruşuyla öne çıkıyor’’

22:02 - Genel

Sultangazi’de "Trakya Rumeli ve Balkan Günleri Festivali" protokol töreni düzenlendi

20:26 - Genel

Çan’da havut giydirme hayrı düzenlendi

18:05 - Genel

Başkan Okandan, sosyal konut kontenjanlarını açıkladı

17:59 - Genel

Minik Efe’nin lösemi zaferini gökyüzüne binlerce balon bırakarak kutladılar

17:06 - Genel

Günün Manşetleri

Bir ayağınızın numarası diğerinden büyükse dikkat

15:17 - Sağlık

Kanserde erken teşhis hayat kurtarıyor

14:44 - Sağlık

Fenerbahçe’den, Beşiktaş maçına gidecek taraftarlara bilgilendirme mesajı

14:38 - Spor

30 metrelik kuyuya düşen işçinin ölümünde yeni gelişme

14:21 - Asayiş

Asansör bakımı için gitmişti, halatla makaranın arasına ayağını sıkıştırdı

14:15 - Genel