?>

Başkan Şadi Özdemir, özel çocuklarla pizza yaptı

Nilüfer belediyesi bizim ev engelliler sosyal yaşam destek merkezi katılımcıları, düzenlenen atölyede başkan şadi özdemir ile birlikte pizza yaptı. şadi özdemir, bu tür etkinliklerin toplumda farkındalık oluşturmak adına önemli olduğunu söyledi.

Genel - 10 ay önce

Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi katılımcıları, düzenlenen atölyede Başkan Şadi Özdemir ile birlikte pizza yaptı. Şadi Özdemir, bu tür etkinliklerin toplumda farkındalık oluşturmak adına önemli olduğunu söyledi.

Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi, Gastro Akademi ve Coi Pizza iş birliğinde düzenlenen Pizza Workshop etkinliğinde özel gereksinimli bireyler hem hünerlerini sergiledi hem de doyasıya eğlendi.

Gastro Akademi’de düzenlenen bu özel etkinliğe Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve eşi Nuray Özdemir, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin, Gastro Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ziya ve Coi Pizza Şirket Sahibi İrfan Yalçın katıldı. Organizasyonda eğitmenleriyle birlikte hummalı bir çalışmayla hamur yoğuran çocuklara Başkan Şadi Özdemir de eşlik etti. Özel gereksinimli çocuklar Başkan amcaları ile birlikte hazırladıkları pizzaları, hep birlikte afiyetle yediler. Pizzalarını tadarken Başkan Şadi Özdemir ile sohbet eden çocuklar, organizasyonun sonunda sertifika sevinci yaşadı.

“Daha kıymetli bir hizmet yok”

Etkinliğin ardından Gastro Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ziya ve Coi Pizza Şirketinin sahibi İrfan Yalçın ile görüşen Başkan Şadi Özdemir, özel gereksinimli çocuklar için yapılan hizmetlerin önemine vurgu yaptı.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, özel gereksinimli bireyler için yapılan etkinlikleri daha görünebilir hale getirerek toplumda bir farkındalık sağlanması gerektiğini ifade etti. Şadi Özdemir, “Onun için destek veren, ortam oluşturan, eğitim veren sizlere ve diğer arkadaşlara toplumun müteşekkir olması lazım. Biz bunun bilincindeyiz. ‘Nilüfer’de neler yapabilir?’ konuşmalarında ilk önce burayı anlatıyorum. Otizmli çocuklarımız üretimin içinde olabilir, anlayışını göstermek o çocuklara destek olmak kadar önemli” diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA’DA DENİZE GİRİLECEK 145 MUHTEŞEM YER

2024-08-23 16:13 - Turizm

Köyceğiz olağanüstü kuraklıkla karşı karşıya

2024-08-22 14:47 - Gündem

YANAN ORMANDA ÇAM BALI ÜRETİMİ ANCAK 40 YIL SONRA

2024-08-21 12:09 - Asayiş

Çankırı’daki orman yangını hızla büyüyor: 4 köy tahliye edildi

2024-08-19 20:19 - Asayiş

MARMARİS'İN EN LEZZETLİ NOKTASI: MACROCENTER KAPILARINI AÇTI!

2024-08-23 14:46 - Genel

ÜLKE CAYIR CAYIR YANIYOR  

2024-08-19 12:50 - Asayiş

Dev Yangın Bulutları Gökyüzünü Kapladı

2024-08-18 15:59 - Asayiş

Muğla’ya iki yeni KYK yurdu: Kapasite 14 bin 611’e ulaştı

2024-08-24 10:35 - Genel

BİNLERCE DÜNYA KELEBEĞİ KONYA'DA UÇUYOR

2024-08-17 14:16 - Gezi

Datça'da orman içi çöplüğe döndü

2024-08-20 14:19 - ÇEVRE

İlgili Haberler

Sultangazi’de okul kantininde satılan haç işaretli bileklik velilerin tepkisini çekti

22:22 - Genel

İsveçli aktivist Greta Thunberg, İsrail’i uluslararası sularda insan kaçırmakla suçladı

21:36 - Genel

12 yıl sonra Suriye Havayolları İstanbul’a uçtu

20:53 - Genel

Yaşanan iç savaşın bitmesinin ardından uluslararası uçuşlara açılan Suriye’de, ülkenin bayrak taşıyıcısı Syrian Air (Suriye Hava Yolları) uçağı İstanbul Havalimanı’na geldi.

19:35 - Genel

Mersin’de, İsrail’in ’Madleen’ gemisine müdahalesi protesto edildi

18:12 - Genel

Günün Manşetleri

Bayramda Nostalji Yolculuğu

11:46 - Kültür Sanat

Çocuklarda Hipertansiyon Tehlikesi

10:04 - Sağlık

Portekiz, UEFA Uluslar Ligi Şampiyonu

09:46 - Spor

132 Sentetik Ecza Hapı Ele Geçirildi

09:37 - Asayiş

Deniz Ürünlerinde Üretim Rakamları Açıklandı

08:53 - Ekonomi