?>

Başkan Şadi Özdemir: "Nilüferli’nin hakkını hep birlikte korumalıyız"

Nilüfer belediye başkanı şadi özdemir, muhtarlar toplantısında mahallelerde hayata geçirilen ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Bütçeyi daha yönetebilir bir hale getirdiklerini söyleyen başkan şadi özdemir, "nilüfer halkının hakkını hep birlikte korumalıyız" dedi.

Genel - 4 saat önce

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, muhtarlar toplantısında mahallelerde hayata geçirilen ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Bütçeyi daha yönetebilir bir hale getirdiklerini söyleyen Başkan Şadi Özdemir, "Nilüfer halkının hakkını hep birlikte korumalıyız" dedi.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, ilçede bulunan 64 mahallenin muhtarları ve azalarıyla toplantıda bir araya geldi. Nilbel Restoran’da düzenlenen toplantıya Başkan Şadi Özdemir ve muhtarların yanı sıra Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları, Bursa Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Erol Yılmazer ile Nilüfer Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Hasan Sert de katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, "Nilüfer halkına en iyi hizmeti nasıl yapabileceğimizi konuşmamız lazım. Görev zamanımızda geçirdiğimiz yaklaşık 15 aylık süreç, bir toparlanma dönemiydi. Bütçeleri daha yönetebilir hale getirdik. Bundan sonra projelerimizi daha rahat bir şekilde sürdürebileceğiz" dedi.

Asfalt ihaleleri ve yapım çalışmaları, temizlik çalışmaları ve mahallelere yapılması planlanan yatırımlarla ilgili bilgiler de veren Başkan Şadi Özdemir, disiplinli, planlı, örgütlü ve denetlenen bir sistem oluşturmak istediklerini dile getirdi. Muhtarlıklardan ve vatandaşlardan gelen talepleri topladıklarını, bunların bazılarını Nilüfer Belediyesi olarak çözmeye gayret gösterdiklerini belirten Başkan Şadi Özdemir, Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni ilgilendiren işleri ise ilgili daire başkanlıklarına iletip konunun takibini yaptıklarını söyledi.

Konuşmasında muhtarlara da çağrı yapan Başkan Şadi Özdemir, "Nilüfer halkının hakkını hep birlikte korumalıyız. Biz, her bir hemşehrimizin hakkını sonuna kadar korumaya devam edeceğiz. Birlikte görev yaptığımız arkadaşlarımızın ve muhtarlarımızın da anlayışı bu olmalı" diye konuştu.

Bursa Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Erol Yılmazer ise Nilüfer’deki muhtarlar olarak Nilüfer Belediyesi yönetimiyle çalışmaktan memnun olduklarını söyledi. Yılmazer, iş birliği içinde çalışılması gerektiğini vurguladı. Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Hasan Sert de toplantının verimli geçmesini diledi.

Açılış konuşmalarının ardından muhtarlar mahalleleriyle ilgili sorun ve taleplerini Başkan Şadi Özdemir’e ileterek çözüm yolları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Mersin’deki gizemli hazineye ziyaretçi akını

2025-06-22 13:45 - Gündem

Meram’da görsel şov yeniden başladı

2025-06-20 14:11 - Gündem

Ula'da Servis Minibüsü Kazası

2025-06-19 10:07 - Asayiş

Çankırı’da yaban hayatı kamerada

2025-06-23 12:43 - Gündem

Tunceli’de karne heyecanı

2025-06-20 15:07 - Eğitim

Maltepe’de felsefe halkla buluşuyor

2025-06-22 12:37 - Genel

MUĞLA MİLLETVEKİLİ ERGUN “TRAFİK CEZALARIYLA EKONOMİ YÜRÜTÜLEMEZ”

2025-06-21 12:58 - Genel

Metin Ergun'dan Hükümete Acil Önlem Çağrısı

2025-06-24 15:53 - Gündem

MARMARİS’TE ÖRNEK TABLO: BABA-KIZ AYNI ANDA YKS’YE GİRDİ

2025-06-22 12:45 - Marmaris

Marmaris'te Başıboş Eşekler Toplandı, Hayvanseverler Tepkili

2025-06-19 20:47 - Marmaris

İlgili Haberler

Başhekim Dr. Şahin: "AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yalçın’ın durumu gayet iyi"

21:07 - Genel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, deniz kazası sonrası hastaneye kaldırıldı

20:35 - Genel

Muharrem Ayı oruçları başlıyor

20:07 - Genel

Erzincan’da dut hasadına başlandı

19:59 - Genel

Düzce’deki 3 projeye onay

18:12 - Genel

Günün Manşetleri

Taşıt Tanıma Sistemi'nde Son Gün 30 Haziran

16:10 - Ekonomi

Engelli Vatandaşın Tekerlekli Sandalye Karşılandı

15:49 - İnsan

Savcı İşçimen'i Darp Davasında Cezalar Belli Oldu

15:34 - Genel

Taksiciyi Darp Edip Aracını Gasp Eden Şahıs Tutuklandı

15:17 - Asayiş

Tüfek Cinayeti Davasında Şok Karar

14:54 - Asayiş