?>

Başkan Sandıkçı’dan öğretmenlere Çanakkale ziyareti ve laptop

Canik belediye başkanı ibrahim sandıkçı, ilçede görevlerini sürdüren öğretmenlerle bir araya geldi. öğretmenlerin, 24 kasım öğretmenler günü'nü tebrik eden başkan ibrahim sandıkçı, ilçede gerçekleşen programda öğretmenlere çanakkale ziyaret programı ve dizüstü bilgisayar hediye etti. Programda gerçekleştirdiği konuşmada öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çeken başkan ibrahim sandıkçı, "öğretmenler topluma yeni ufuklar açan bilgeler, gönüllere ulaşan kahramanlardır" dedi.

Eğitim - 7 ay önce

Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçedeki öğretmenlere Çanakkale ziyaret programı ve dizüstü bilgisayar hediye etti.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede görevlerini sürdüren öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenlerin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik eden Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçede gerçekleşen programda öğretmenlere Çanakkale ziyaret programı ve dizüstü bilgisayar hediye etti. Programda gerçekleştirdiği konuşmada öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çeken Başkan İbrahim Sandıkçı, "Öğretmenler topluma yeni ufuklar açan bilgeler, gönüllere ulaşan kahramanlardır" dedi. "Her öğrenci yeni bir hikâyenin başlangıcıdır"

Öğretmenlerin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik eden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Her öğrenci yeni bir hikâyenin başlangıcıdır. Gönüllere ulaşmak için çıktığınız yolculuğun ilk durağıdır. Gelecek nesilleri bilgileri ve tecrübeleriyle ilmek ilmek işleyen öğretmenlerimiz, kutsal ve önemli bir görevi ifa etmekteler. Büyük bir fedakârlık ve özveriyle nesillerimizi yetiştiren tüm öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum" diye konuştu. Eğitim dostu belediye

Eğitme yönelik yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini kaydeden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Hemşehrilerimizin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin takdirleriyle ‘eğitim dostu belediye’ ünvanımızı kazandık. Eğitim Dostu Belediye ünvanımızla gelecek nesillerimiz için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Canik’te eğitime yönelik yeni projeleri hayata geçirmeyi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın ev sahipliğinde Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Canik Kaymakamı Şeref Aydın, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu, protokol üyeleri ve öğretmenler katıldı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Adana’da koltuk altındaki zuladan 11 kilo 350 gram metamfetamin çıktı

2024-11-18 09:45 - Asayiş

Bayburt’ta arama yapılan araçta bir miktar metamfetamin ele geçirildi

2024-11-16 11:43 - Asayiş

Kayseri Esen Metal SK liderliğini sürdürüyor

2024-11-19 08:49 - Spor

Abdülkerim Bardakcı’nın yerine Cihan Çanak kadroya alındı

2024-11-17 12:22 - Spor

Ağrı’da tırın dorsesinde 16 kilo 200 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-11-18 21:07 - Asayiş

Otobüste yolcunun yastığında metamfetamin ele geçirildi

2024-11-18 20:51 - Asayiş

Ağrı’da tırın su tankına gizlenmiş 7 kilo metamfetamin ele geçirildi

2024-11-20 19:15 - Asayiş

8 kilogram metamfetamini buzdolabına sakladılar, ’Fırtına’dan kaçamadılar

2024-11-19 23:10 - Asayiş

Dilucu Gümrük Kapısı’nda 50 kilogram metamfetamin ele geçirildi

2024-11-16 20:27 - Asayiş

Muğla’ya yağmur sonrası soğuk hava uyarısı

2024-11-22 07:50 - Gündem

İlgili Haberler

Uşak Üniversitesi öğrencilerinden liselilere meslek tanıtımı

21:09 - Eğitim

"Jandarma" temalı liseler arası resim yarışması sonuçlandı

18:46 - Eğitim

YÖK’ten Kastamonu Üniversitesi’nde yeni açılacak bölümlere onay

18:35 - Eğitim

Sarıgöl’de 364 öğrenci LGS’ye girecek

18:08 - Eğitim

DUYURU 15 HAZİRAN'DA LGS İÇİN NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ AÇIK OLACAK

16:21 - Eğitim

Günün Manşetleri

Otomobil mağazaya daldı

17:58 - Asayiş

İş yeri kurşunlayan 2 kişi tutuklandı

17:36 - Asayiş

Uyuşturucu satıcısı tutuklandı

17:22 - Asayiş

Mühendisler 'Sessiz Çığlık' Eylemiyle Haklarını Aradı

15:41 - Ekonomi

Kaz Dağları Balı Dünya Şampiyonu Oldu

15:26 - Genel