?>

Başkan Sandıkçı: "Canik’te bilim ve teknolojiye yön veren bir nesli inşa ediyoruz"

Samsun'un canik belediyesi tarafından hayata geçirilen canik özdemir bayraktar keşif kampüsü öğrencileri, hazırladıkları projelerle hayran bıraktı.

Teknoloji - 8 ay önce

Samsun’un Canik Belediyesi tarafından hayata geçirilen Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü öğrencileri, hazırladıkları projelerle hayran bıraktı. Belediye Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik’te bilim ve teknolojiye yön veren bir nesli inşa ediyoruz" dedi.

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü 3. Proje Şenliği düzenlendi. Tasarımları ve üretimleri kendilerine ait olan projeleri görücüye çıkaran Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü öğrencilerinin hazırladığı yapay zeka destekli projeler, ziyaretçiler tarafından büyük alkış aldı. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde teknolojiyi üreten bir nesil yetiştirdiklerine işaret eden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canik’te bilim ve teknolojiye yön veren bir nesli inşa ediyoruz" diye konuştu.

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde öğrencileri, bilim ve teknoloji alanında uygulamalı eğitimlerle bir araya getirmeye devam ettiklerini ifade eden Başkan Sandıkçı, "Geleceğin teknolojilerini üreten bir nesli yetiştirmenin gayesiyle çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde öğrencilerimizi bilim ve teknoloji alanında uygulamalı eğitim programlarıyla birlikte, yapay zeka ve siber güvenlik alanlarında eğitim programları ile bir araya getiriyoruz. Özellikle siber güvenlik ve yapay zeka konularında düzenlediğimiz seminer ve konferanslarla öğrencilerimizi, alanında uzman isimlerle bir araya getirmeye devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde gerçekleşen şenlikte, öğrenciler tarafından hazırlanan 95 proje sergilendi. Afet ve acil durumlarda yaşam güvenliği, gökyüzü gözlem aracı gibi pek çok farklı konu başlığında hazırlanan projenin sergilendiği şenlikte, yapay zeka entegrasyonu sağlanan projeler ise ziyaretçileri hayran bıraktı. Hazırladıkları özgün projelerden dolayı Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü öğrencilerini tebrik eden Başkan İbrahim Sandıkçı, "Aldıkları eğitimlerle bilim ve teknolojiyi özgün fikirleriyle harmanlayıp geleceğe dair insan ve eğitim odaklı projeler hazırlayan tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyorum" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Hakkari’de 42 Kilogram Metamfetamin Yakalandı

2025-01-07 11:15 - Asayiş

Şırnak’ta 50 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-06 13:16 - Asayiş

Kütahya’da Bonzai ve Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-10 10:22 - Asayiş

MARMARİS’TE ANAYOL ÜZERİNDEKİ GİZEMLİ SÜRGÜLÜ KAPI

2025-01-11 14:40 - Marmaris

Meta’nın CEO’su Zuckerberg’den Biden yönetimine "baskı" suçlaması

2025-01-11 11:49 - Siyaset

Şırnak'ta 50 Kilo 700 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-06 13:22 - Asayiş

Aracın Yolcu Koltuğunda 3.5 Milyon TL'lik Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-07 10:38 - Asayiş

Metan gazı püskürmesinde ölen 8 maden işçisi 12. yılda anıldı

2025-01-07 12:37 - İnsan

Abdülkerim Bardakcı 3. golünü kaydetti

2025-01-08 22:37 - Spor

Metamfetaminle Yakalanan Şahıs Gözaltında

2025-01-10 10:01 - Asayiş

İlgili Haberler

Öğrencilerin işi "PrintHere" ile kolaylaşacak

16:33 - Teknoloji

İş dünyasında yeni zeka: Güven ve verimlilik bir arada

15:03 - Teknoloji

Türkiye’nin en büyük yapay zeka festivali başladı

13:38 - Teknoloji

Atalay: "Hem teknolojik hem de uydu, uzay alanına gençlerin ilgisini çekmeyi hedefliyoruz"

12:43 - Teknoloji

Büyükşehir ve TÜBİTAK iş birliğinde 7. Kayseri Bilim Festivali

11:46 - Teknoloji

Günün Manşetleri

İntihar önlenebilir bir halk sağlığı sorunu

14:23 - Sağlık

Kamyonetini 1 ton fındık karşılığında sattı

14:21 - Genel

3.885 Adet Hapla Yakalanan 2 Kişi Tutuklandı

14:13 - Asayiş

FETÖ Şüphelisi Doktor Polisin Takibiyle Yakalandı

14:10 - Asayiş

Eşini bayılıncaya kadar sokak ortasında dövdü

13:54 - Asayiş