?>

Başkan Taşkın: "Ekiplerimiz gece gündüz sahada"

Malatya’da dün akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren kar yağışına karşı hızla harekete geçen battalgazi belediyesi ekipleri, ilçe merkezi ve mahallelerde kar küreme, tuzlama ve temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gündem - 4 ay önce

Malatya’da dün akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren kar yağışına karşı hızla harekete geçen Battalgazi Belediyesi ekipleri, ilçe merkezi ve mahallelerde kar küreme, tuzlama ve temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, özellikle yüksek rakımlı mahallelerde kar küreme ve tuzlama çalışmalarını hızlandırdı. Yamaç Mahallesi başta olmak üzere ilçenin farklı noktalarında sürdürülen çalışmalarla buzlanma riski en aza indirilirken, yolların açık kalması için ekipler gece gündüz görev başında. İlçede vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması için kesintisiz çalışan ekipler, yoğun kar yağışı ihtimaline anında müdahale etmek içinde teyakkuzda bekliyor. "Her an sahadayız"

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, vatandaşların kış aylarını sorunsuz geçirebilmesi için ekiplerin yoğun çaba sarf ettiğini vurguladı. Karla mücadelede kullanılan ekipmanların tam kapasiteyle çalıştığını belirten Başkan Taşkın, "Battalgazi Belediyesi olarak karla mücadele çalışmalarında çok sayıda araç ve personel ile aktif bir şekilde sahadayız. Ekiplerimiz, dün akşam saatlerinde başlayan yağış sonrası ilçe merkezimizde ve mahallelerimizde kar temizleme mesaisini sürdürüyor. Cadde ve sokakların temizliği iş makineleriyle yapılırken, kaldırımlarda da küreme ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Vatandaşlarımızın günlük yaşamlarının aksamaması, ulaşımın sorunsuz devam etmesi için ekiplerimiz gece gündüz sahada olacak. Özveri ve fedakârlıkla görev yapan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kar yağışının devam etmesi halinde ekiplerimizi güçlendirerek çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Tüm hemşerilerimizden de özellikle buzlanmaya karşı dikkatli olmalarını istiyorum" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Yastık İçine Saklanmış Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-02-01 11:09 - Asayiş

Sakarya’da uyuşturucu operasyonları: 76 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-02-04 12:49 - Asayiş

Yolbulan metal işçilerine Başkan Amaç’tan destek

2025-01-30 16:51 - Genel

MUĞLA’DA  METAMFETAMİN, KOKAİN COK ÇEŞİTLİ UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

2025-02-01 12:30 - Asayiş

Zehir tacirlerine darbe: 15,5 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-02-01 12:29 - Asayiş

Muğla’nın Ocak ayı ihracatı 80,5 milyon dolar

2025-02-04 11:31 - Ekonomi

Abdülkerim Bardakcı, bilinçli kart görme sebebiyle PFDK’ya sevk edildi

2025-02-04 23:52 - Spor

ADANA'NIN ASIRLIK “CİĞER KAHVALTISI” GELENEĞİ

2025-02-01 11:50 - Gezi

YENİÇAROHORİ: AYVALIK’IN SANATLA DÖNÜŞEN KÖYÜ

2025-01-31 15:38 - Gezi

PAZARKULE-EDİRNE-TEM BAĞLANTI YOLU HİZMETE AÇILDI

2025-01-31 16:20 - Ulaşım

İlgili Haberler

Malatya’da ağa takılan 2 yaban keçisi kurtarıldı

18:43 - Gündem

Adana’da sulama kanalları hayvan pislikleriyle doldu taştı

17:22 - Gündem

Yüksekova’da dağ keçileri görüntülendi

16:49 - Gündem

Çiftçinin yaban keçileri ile diyaloğu yüzleri gülümsetti

14:43 - Gündem

Ümraniye’de kurban temizliği ve dezenfeksiyon çalışmaları başladı

14:39 - Gündem

Günün Manşetleri

Trump, Elon Musk İçin "Aklını Kaçırdı" Dedi

10:38 - Siyaset

Kamyon 3 aracı biçti: 1 ölü, 10 yaralı

10:26 - Asayiş

Bu yıl 277 çocuk enstrümanları tanıdı

10:06 - Kültür Sanat

Foseptik çukuruna düşen boğa kurtarıldı

09:59 - Asayiş

15 Milyon TL’lik Bağışla Milli Savunmaya Destek Verdiler

09:42 - İnsan