?>

Başkan Tatık; "400 milyonluk yatırımımız engellendi"

Tavas belediye başkanı kadir tatık, chp ilçe başkanı hasan keçeci’nin güven tazelediği ilçe kongresinde gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Siyaset - 4 saat önce

DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, 400 milyon liralık belediye hizmet binası ve iş merkezi projesinin engellendiğini belirterek; "Seçildiğim gün parti rozetini çıkartıp halkımıza eşit hizmet etmek için gayret ediyorum. Benim rozetim Tavas, pusulam hizmet" dedi. Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, CHP İlçe Başkanı Hasan Keçeci’nin güven tazelediği ilçe kongresinde gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Göreve gelir gelmez başkanlık makamına astırdığı "Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır" sözünü hatırlatan Başkan Tatık, "Ben bu güne kadar görevimi iyi yapmak için gayret ettim ve çabaladım. Bugüne kadar yaptığınız hizmetleri hepiniz biliyorsunuz. Ciddi anlamda engellemelerle ve önümüzü kesme çabalarıyla da muhatap oluyoruz. Çarşıda bir belediye hizmet binası ve iş merkezi projesi geliştirdik. Yaklaşık 400 milyon liralık bir proje hazırladık. İller bankası ile görüştüm, Avrupa Fonundan 15 yıl vadeli krediyi de buldum. Bu projeyle çarşımızı kaldırmak ve Tavas’ı geliştirmek istedik. Maalesef bizim projemizin poz numaraları çıktıktan sonra orası kentsel sit alanı oldu ve artık çivi dahi çakamıyoruz" diye konuştu. "Göreve geldiğim gün parti rozetini çıkardım"

Bazı projelerin bitirilememesi nedeniyle eleştiriye maruz kaldıklarını kaydeden Başkan Tatık, yaşananları şöyle özetledi:

"Akabinde Bağlar Yolunun devamını yapmak istedik. ‘Beceremedi Başkan, neden olmuyor’ diye eleştiriler oldu. Bu projeyle ilgili halen ihale itiraz süreci devam ediyor. Kamu İhale Kurumu, kendisine ayrılan süre ve yetkiyi sonuna kadar kullanıyor. Bu durum sürekli bizim ihalemizin gecikmesine sebep oluyor. O yüzden de o yoldaki çalışmalarımızda aksamalarla karşı karşıya kalıyoruz. Ben Cumhuriyet Halk Partisinin bir belediye başkanıyım ama Tavas Belediye Başkanı olarak göreve başladıktan sonra parti rozetimizi çıkarıp Türk Bayrağı rozetimizle, hiçbir ayrım gözetmeden halkımıza hizmet ediyoruz. Benim rozetim Tavas, pusulam hizmet. Sağda solda Kadir Tatık ile ilgili herhangi bir şey duyarsanız, bilin ki yalandır. Ben CHP’liyim, ben Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü kendisine şiar edinmiş bir arkadaşınızım"

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Muğla siyasetinde dikkat çeken isim: Ayşegül Mungan

2025-09-21 13:06 - Siyaset

Çamdibi Mahallesi'nde Hizmet Krizi

2025-09-17 14:38 - Marmaris

Marmaris’in iyilik meleği muhtarına doğum günü sürprizi

2025-09-16 17:15 - Marmaris

Köyceğiz Yangınında Son Durum

2025-09-19 13:02 - Asayiş

Menteşe’de İkinci Kent Lokantası Hizmete Girdi

2025-09-22 15:14 - Genel

Uzaklaştırma Kararına Rağmen Saldırdı

2025-09-17 11:09 - Asayiş

Marmaris'te 19 Eylül Gaziler Günü coşkuyla kutlandı

2025-09-19 13:04 - Genel

Ortaca’da kaza: 1’i ağır 5 yaralı

2025-09-17 17:32 - Asayiş

Marmaris'e İki Dev Kruvaziyer Gemi Birden Yanaştı

2025-09-18 13:33 - Marmaris

Cebindeki bıçak canından etti

2025-09-17 14:05 - Asayiş

İlgili Haberler

Bakan Göktaş, BM’de ’Birlikte Daha İyiye: Aileden Başlayan Küresel Dayanışma’ etkinliğinde konuştu

16:25 - Siyaset

Eski TBMM Başkanı Çiçek’in esprili çıkışı geceye damga vurdu: "Meclis Başkanı racon keser, kurdele kesmez"

15:13 - Siyaset

Bakan Bayraktar’dan New York’ta enerji diplomasisi

14:20 - Siyaset

Türkiye-Suriye-Ürdün iş birliğiyle Hicaz Demiryolu için ilk adım atıldı

14:14 - Siyaset

Kahta Belediyesinden spora tam destek

14:10 - Siyaset

Günün Manşetleri

Galatasaray, Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı

16:34 - Spor

Alev savaşçılarına kadınlardan ‘pişi’ desteği

16:30 - İnsan

Merseyside derbisinde kazanan Liverpool

16:29 - Spor

Tefecilik operasyonunda 5 tutuklama

16:28 - Asayiş

Glutensiz Diyet Gerçekten Sağlıklı Mı?

14:36 - Sağlık