BAŞKAN TOMBAK GÜVEN TAZELEDİ

Gündem - 2 yıl önce

Sivil Memurlar Sendikası Batı Akdeniz Bölge Şube Başkanlığının (SİME-SEN),  1. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde güven tazeleyen Batı Akdeniz Bölge Şube Başkanı Ali Tombak, “2011 yılında 51 yürekli insan SİMESEN adı ile bu değişmeyen kaderi değiştirecek sendikalaşma kararını almış ve attıkları cesur adımlar ile bizleri buralara kadar getirmişlerdir. Misyon ve vizyonumuz doğrultusunda üyelerimizin hak ve menfaatleri için yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması adına ekibim ve üyelerimiz ile birlikte başarıya ulaşacağımız inanmaktayız” dedi.

 

Sivil Memurlar Sendikası Batı Akdeniz Bölge Şube Başkanlığının (SİME-SEN),  1. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Menteşe’deki Öğretmenevi’nde düzenlenen genel kurula, Genel Başkan Kenan Haluk Baytemir, Batı Akdeniz Bölge Şube Başkanı Ali Tombak ve sendika üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda, faaliyet raporu üyelerle paylaşıldı. Yoğun katılımla düzenlenen genel kurulda başkanlık seçimi de yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Ali Tombak güven tazeledi.

CESUR ADIMLARLA BURALARA KADAR GELDİK

SİME-SEN cesur adımlar attıklarını dile getiren Batı Akdeniz Bölge Şube Başkanı Ali Tombak, “Sözlerime başlarken öncelikli olarak geçtiğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramımızı canı gönülden kutlar 1071 Malazgirt Zaferi ile başlayıp, 1922’de Mustafa Kemal Atatürk ile taçlanmış bu kutsal zaferde hayatı pahasına bizlere yurt olmuş bu toprakları emanet eden şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunarım.

Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

Mensubu olduğumuz Milli Savunma Bakanlığı, İç İşleri Bakanlığı Türkiye Büyük Millet Meclisi gibi sorumluluğu ağır kurumlarda yıllardır görev yaptık-yapmaktayız: Kurum hassasiyeti anlamında yüklendiğimiz misyon diğer kurumlara nazaran daha emek yoğun ve daha hassas kurumlardır. Hal böyle olunca zaman zaman aksaklıklar ve anlaşmazlıklar yaşanmış-yaşanmaya da devam etmektedir, bu minvalde 2011 yılında 51 yürekli insan SİMESEN adı ile bu değişmeyen kaderi değiştirecek sendikalaşma kararını almış ve attıkları cesur adımlar ile bizleri buralara kadar getirmişlerdir” dedi.

SORUNLARIN ÇÖZÜME KAVUŞTURULMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Misyon ve vizyon doğrultusunda üyelerin hak ve menfaatleri için yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması adına çalışacaklarını kaydeden Başkan Tombak, “Ebediyete intikal eden başta Onursal Kurucu Başkanımız Akif Tutkac’a ve beraberinde aramızdan ayrılan diğer başkanlarımıza Allahtan rahmet diliyor, emekli olmuş bize bu emaneti teslim etmiş diğer başkanlarımıza sağlık, sıhhat ve afiyet temenni ediyorum.

Kurulum süresince bizlerden zamanını bilgi ve tecrübesini eksik etmeyen başta Genel Başkanımız Kenan Haluk Baytemire’ ve nezdinde tüm genel başkan yardımcılarımız ile tüm teşkilatımıza da ayrıca teşekkürü borç biliriz, bulundukları illerden gelerek bizlerin heyecanına ortak olan değerli şube başkanlarıma da ayrıca teşekkür ederim.

Değerli üyelerimiz; sizlere olan minnet ve şükranlarımızı belirtmeden geçemeyeceğim, bizleri burada konuşturan sizlerin varlığıdır. Geldiğimiz bu noktada sivil memurlar sendikası büyüyerek 13 şube sayısına ulaşmış. Bu şubelerden biride Batı Akdeniz Bölge Şube adı ile Muğla, Aydın, Denizli, Burdur, Isparta ve Antalya illerindeki üyelerimize hizmet etmek için kurulmuş ve müteşebbis heyet olarak bizleri görevlendirmiştir. Yaklaşık 6-7 ay gibi bir süre zarfında şubemizin kurulumunu tamamlayıp bugün karşınıza demokrasinin gereği seçim sandığı ile gelmiş bulunmaktayız.

Ülkemizin genel konjektürünü dikkate aldığımızda yaşanan gelişmelerin üyelerimize yansımaları yaşanan sıkıntılar, ekonomik daralmalar çalışma hayatı üzerindeki olumsuz etkileri her geçen gün artarak bu konularda bizlere yeni çalışma alanları açmakta ve çözüm için mücadele etme zorunluluğu doğurmaktadır.

Misyon ve vizyonumuz doğrultusunda üyelerimizin hak ve menfaatleri için yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması adına ekibim ve üyelerimiz ile birlikte başarıya ulaşacağımız inanmaktayız” ifadelerini kullandı.

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR

Ali Tombak sözlerine şöyle devam etti: “Değerli Hazirun; biraz sonra başlayacak olan bölge şube seçimimiz için atanmış müteşebbis heyeti olarak tekrar huzurunuzdayız, sendikamızın gücü ve desteği ile bizlere vereceğiniz yetkileri kullanmak sizler adına daha güzel kazanımlar elde etmek istiyoruz, ben ve ekibimin bilgi birikimi tecrübe ve beşeri münasebetlerinin sizlerden alacağımız yetki ile daha güzel sonuçlar vereceğine olan inancım ile iradenize talibiz, sendikamızı en iyi misyon ile en güzel vizyona taşımak için elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza söz veriyor sizlerle yürüyeceğimiz bu yolda bizlere eşlik etmenizi rehberimiz olmanızı ışık tutmanızı rica ediyoruz.

Sayın genel başkanım ve kıymetli SİME SEN ailesi; sözlerimi tamamlarken birlikten kuvvet doğar atasözü ile bizlere verdiğiniz birlik ruhu için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder saygılar sunarım, SİME SEN ailesine ve camiamıza hayırlı olması dileklerimle”

MİKAİL ZEYBEK

Haftanın Öne Çıkanları

Mustafa Keser Marmariste konser verdi

2022-09-04 12:30 - Magazin

CHP’Lİ GİRGİN: KARABEL TÜNELİNİN AKIBETİ NEDİR?

2022-09-06 10:46 - Siyaset

4 yıl aradan sonra Bodruma sahne için geldi

2022-08-31 15:30 - Magazin

GİRGİN; BEKÇİLER YOLU ÖLÜM YOLU OLMASIN!

2022-09-03 16:19 - Siyaset

CHP’Lİ GİRGİN: İLAÇ ÇİLESİNİ ÇÖZÜN

2022-09-02 12:14 - Siyaset

Ünlü antikacıdan müzayedede sürpriz evlilik teklifi

2022-09-03 17:30 - Magazin

Bodrum Müzayede, yeni sezonun Zilini Gümüşlükte çalıyor

2022-08-30 17:00 - Magazin

YK Enerji, 112 Acil Sağlık Hizmetlerine santral bünyesinde istasyon kurdu

2022-09-01 14:00 - Sağlık

Menteşede kadınlar sağlık taramasından geçiyor

2022-09-02 11:30 - Sağlık

Kampüs içindeki hayvanlar aşılanıyor

2022-09-01 14:00 - Sağlık

İlgili Haberler

TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ TANITIMLARI DEVAM EDİYOR

17:09 - Gündem

KÖYCEĞİZ’DE FİLİSTİN’E DESTEK YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

16:47 - Gündem

ELEKTRİK KESİNTİLERİNE MUSKİ’DEN ÇÖZÜM

13:15 - Gündem

HALK PLAJLARI YAZA HAZIRLANIYOR

17:17 - Gündem

Dalaman’da Engelliler Haftası’nda öğrenciler engel tanımadı

12:35 - Gündem

Günün Manşetleri

Uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

10:49 - Asayiş

Polis ekipleri parklarda 33 şüpheliyi sorguladı

10:47 - Asayiş

Bilecik’te motosiklete yardım etmek için duran sürücü durduğuna pişman oldu

10:47 - Asayiş

Şişli’de uyuşturucu satıcılarına operasyon: Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı

10:47 - Asayiş

Kazada yaralanan çocuğu ambulansa kucağında götürdü

10:46 - Asayiş